Huis > W > Wat Kost Een Gezinsabonnement Youtube?

Wat kost een gezinsabonnement YouTube?

Alle gezinsleden moeten 13 jaar of ouder zijn, een Google-account hebben en in hetzelfde huishouden wonen. Je muziek en video's worden dan wel wat duurder, voor het gezinsabonnement betaal je €18 per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Kun je meerdere YouTube kanalen op 1 account?

Je kunt maximaal honderd kanalen beheren vanuit één Google-account.
Kan je een prive YouTube kanaal maken?
Je kanaalabonnementen openbaar of privé maken

Log in bij YouTube. Klik rechtsboven op je profielfoto . Selecteer in het linkermenu Privacy. Schakel Al mijn abonnementen privé houden in of uit.

Vervolgens, is youtube gratis op tv?

Nee, YouTube is niet gratis op TV. Je moet je aanmelden voor een YouTube TV-abonnement om YouTube op je tv te bekijken. YouTube TV is een streamingdienst met live-tv van grote omroepen en populaire kabelnetwerken. Met een YouTube TV-abonnement kun je shows en films bekijken van netwerken als ABC, CBS, FOX, NBC en meer. Dit in overweging nemend, wat zijn abonnees op youtube? Een abonnee op YouTube is iemand die ervoor heeft gekozen zich te "abonneren" op een bepaald kanaal op de site. Dit betekent dat zij meldingen ontvangen wanneer nieuwe inhoud op dat kanaal wordt geplaatst. YouTube biedt een verscheidenheid aan inhoud, waaronder muziekvideo's, komische sketches, instructievideo's en meer.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Hoe krijg je heel veel abonnees?

Als je deze acht tips volgt, zal je gegarandeerd meer succes hebben.
  1. Maak de titels van je video's sterker.
  2. Gebruik ook miniatuurbeelden die opvallen.
  3. Maak overal reclame voor je YouTube-kanaal.
  4. Werk samen met andere YouTubers.
  5. Vraag je kijkers om abonnee te worden.
  6. Volg de laatste trends op YouTube.
Hoeveel verdien je met 10.000 abonnees?
200 dollar per video voor een YouTuber met 10.000 abonnees. 2.000 dollar per video voor een YouTuber met 100.000 abonnees. 20.000 dollar per video voor een YouTuber met 1.000.000 abonnees.

Hoeveel verdien je met 100 miljoen views op YouTube?

Het gemiddelde bedrag dat YouTubers verdienen per 1 miljoen views ligt gemiddeld tussen de $ 2.000 en $ 4.000.
Hoeveel geld krijg je per view op YouTube? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het zo varieert per kanaal, onderwerp, inhoud, enz. Maar over het algemeen kun je op YouTube tussen de 0,01 en 0,03 dollar per view verdienen. Dit betekent dat als je een video hebt die 100.000 keer wordt bekeken, je $1.000 tot $3.000 kunt verdienen.

Wat dit betreft, wat is kijktijd?

De kijktijd is de totale tijd die iemand besteedt aan het bekijken van een bepaald stuk inhoud. Dit kan op een aantal manieren worden gemeten, waaronder de gemiddelde tijd per sessie, de totale tijd per dag of de totale tijd per week. Bovendien kan de kijktijd worden gesegmenteerd naar leeftijd, geslacht, locatie en andere factoren.

Door Keller

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg je gratis geld op PayPal? :: Is het gratis om je te abonneren op YouTube?
Handige links