Huis > H > Hoe Zet Je Spellingscontrole Aan Bij Word Mac?

Hoe zet je spellingscontrole aan bij Word Mac?

Spelling en grammatica controleren

  1. Spelling controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer document nu'.
  2. Grammatica controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer grammatica tegelijk met spelling' (een vinkje geeft aan dat de functie is ingeschakeld).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Waarom is alles rood onderstreept in Word?

De rode streep wordt getoond doordat er nog een wijziging in het document zit die geaccepteerd moet worden. Stap 1: Ga naar tabblad 'Controleren' en druk op 'Accepteren' (Word 2019). Stap 2: Klik op 'Alle wijzigingen accepteren'. Mensen vragen ook: hoe zet je woordenboek aan op samsung? Bij Samsung moet je eerst op het instellingen-icoontje naast het Samsung-toetsenbord drukken, vervolgens op Voorspellende tekst, en ten slotte op Mijn woordenlijst. Je kunt ook woorden aan het woordenboek toevoegen. Die woorden zullen dan tijdens het invoeren van tekst ook bij de voorspellingen worden weergeven.

Kan je een WhatsApp bericht aanpassen?

Ja, je kunt een WhatsApp-bericht bewerken. Als je een bericht wilt bewerken, druk je gewoon lang op het bericht en selecteer je de optie Bewerken. Je kunt dan je wijzigingen aanbrengen en op de knop Verzenden tikken om het bewerkte bericht te verzenden. Hoe werkt voorspellende tekst? Voorspellende tekst is een functie op veel smartphones en andere apparaten die een algoritme gebruikt om woorden te suggereren op basis van de getypte letters. Dit kan gebaseerd zijn op eerdere invoer van de gebruiker, de huidige context of beide.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Kan je AutoCorrectie uitschakelen?

Waarschijnlijk is dat 'Android-toetsenbord' of 'Google-toetsenbord'. Tik op Tekstcorrectie. Dit staat ongeveer in het midden van het menu. Schuif de knop naast 'Autocorrectie' naar de uitpositie. Hoe verwijder je Toetsenbord suggesties? hoe

Google-toetsenbord autocorrectie aanpassen

  1. Zorg allereerst dat je het standaard Android-toetsenbord selecteert;
  2. Tik een woord in zodat de autocorrectie suggesties boven het toetsenbord verschijnen;
  3. Houd het woord dat je niet wil gebruiken ingedrukt en veeg het naar boven.

Hoe update je word op Mac?

Open een Office-app, zoals Word, klik vervolgens in het bovenste menu op Help > Controleren op Updates. Als u Controleren op Updatesniet ziet, voert u de nieuwste versie van hulpprogramma Microsoft AutoUpdateuit en controleert u vervolgens nogmaals op updates. Kan je de telefoon uitzetten? Ja, je kan je telefoon uitzetten door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat het menu 'Afsluiten' verschijnt. Selecteer 'Afsluiten' en je telefoon zal uitzetten.

Mensen vragen ook: hoe zet ik autocorrectie uit iphone?

Om automatische correctie uit te schakelen op je iPhone, ga je naar de instellingen. Vervolgens tik je op Algemeen en dan op Toetsenbord. Vervolgens schakel je de schuifregelaar voor Automatische correctie uit.

Door Zea

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je met Fusion 360? :: Hoe zet je AutoCorrectie aan?
Handige links