Huis > H > Hoe Log Je In Met Een Andere Apple Id?

Hoe Log je in met een andere Apple ID?

De Apple ID wijzigen die u gebruikt voor het delen van aankopen op uw iPhone, iPad of iPod touch
  1. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' en klik op 'Delen met gezin'.
  2. Tik op uw naam.
  3. Tik op 'Account'.
  4. Wis de Apple ID die wordt vermeld en voer vervolgens de Apple ID en het wachtwoord in die u wilt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Wat dit betreft, kan ik twee apple id's hebben?

Afhankelijk van uw aanbieder kunt u op sommige Android-apparaten, smart-tv's en streamingapparaten mogelijk een nieuwe account aanmaken met een telefoonnummer. Kies op het Apple ID-inlogscherm 'Maak je Apple ID aan' en volg de instructies om een nieuwe account te maken.
Daarvan, wat is mijn apple id gebruikersnaam?
Je Apple ID is je gebruikersnaam voor de iTunes Store, Apple Books, App Store, iCloud en andere voorzieningen van Apple. Je Apple ID wordt ook gebruikt om je Apple ID-voorkeuren op je Mac te configureren.

Hoe kan ik een nieuwe Apple ID maken?

Als u geen Apple ID hebt, kunt u er een aanmaken. Een Apple ID is de account die u gebruikt om toegang te krijgen tot Apple diensten zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage en meer. Het bevat het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt en alle contact-, betalings- en beveiligingsgegevens die u in alle Apple diensten gebruikt.
Een Apple ID aanmaken is gratis en eenvoudig. Volg gewoon deze stappen:
1. Ga naar appleid.apple.com en klik op "Maak uw Apple ID aan".
2. Voer uw naam, verjaardag, e-mailadres en wachtwoord in.
3. Kies drie beveiligingsvragen en antwoorden.
4. Lees en ga akkoord met de voorwaarden.
5. 5. Klik op Doorgaan.
6. U ontvangt een e-mail. Zoek de e-mail en klik op Nu verifiëren.
7. Klaar! Je hebt nu een Apple ID. Bovendien, hoeveel apparaten kunnen op een apple id? Apple ID's kunnen worden gebruikt om in te loggen op meerdere apparaten en om aankopen te doen in de iTunes Store, App Store en iBooks Store. Er is geen limiet aan het aantal apparaten dat aan een Apple ID kan worden gekoppeld, maar er zijn wel enkele beperkingen aan het soort apparaten dat met bepaalde functies kan worden gebruikt. FaceTime kan bijvoorbeeld alleen worden gebruikt met apparaten met een FaceTime-camera en iMessage kan alleen worden gebruikt met apparaten met een iMessage-account.

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Is je iCloud gekoppeld aan je Apple ID?

Een Apple ID is de account waarmee u toegang hebt tot Apple voorzieningen zoals de App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime en meer. U kunt met één Apple ID en wachtwoord bij alle Apple voorzieningen inloggen.
Hoe ontkoppel je 2 Iphones?
Uw gekoppelde iPhone, iPad of iPod touch verwijderen
  1. Tik op 'Instellingen', tik op uw naam en tik vervolgens op 'Media en aankopen'.
  2. Tik op 'Toon account'. Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen.
  3. Scrol omlaag en tik vervolgens op 'Verwijder dit apparaat'.

Kunnen er 2 accounts op een iPad?

Je deelt Apple iPad eenvoudig met meerdere gebruikers dankzij Shared iPad for Business. De gebruikersgegevens worden in iCloud opgeslagen en geladen wanneer de gebruiker inlogt met zijn of haar Apple ID. Hierdoor heeft elke gebruiker de mogelijkheid om de tablet te personaliseren.
Wat moet je doen als je je Apple ID wachtwoord bent vergeten? Als u uw Apple ID-wachtwoord bent vergeten, is het eerste wat u moet doen, proberen het opnieuw in te stellen via de Apple ID-accountpagina. Als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Waarom kan ik niet inloggen op mijn Apple ID?

Er zijn een aantal redenen waarom u niet kunt inloggen op uw Apple ID. De meest voorkomende reden is dat u uw wachtwoord te vaak verkeerd heeft ingevoerd. Als dit het geval is, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen om in te kunnen loggen. Andere redenen waarom u mogelijk niet kunt inloggen zijn als uw account om veiligheidsredenen is vergrendeld, als u probeert in te loggen vanaf een nieuw apparaat of locatie, of als u een verouderde versie van de Apple ID-app gebruikt. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met Apple support voor verdere hulp.

Door Giustino Clouse

Vergelijkbare artikelen

Kan je een Gmail gebruiken als Apple ID? :: Hoe afbeelding uitlijnen?
Handige links