Huis > H > Hoe Krijg Je Een Tweede Clash Of Clans Account?

Hoe krijg je een tweede clash of clans account?

Spelen met meerdere accounts
  1. Configureer je apparaat met het juiste Google Play- of Game Center-account.
  2. Start het spel. Het spelaccount dat is verbonden aan je Google Play-/Game Center-account wordt geladen.
  3. Ga naar Instellingen en tik op de knop onder het kopje Supercell ID. Selecteer nu Registreren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, hoe log je in op supercell id?

Ga naar de instellingen in het spel en tik op de knop onder 'Supercell ID' om te beginnen. Supercell ID is beschikbaar in alle spellen van Supercell en ook in bepaalde spellen van partnerontwikkelaars.
Wat dit betreft, hoe download je clash of clans op de computer?
KO Player – Een Professionele Android-Emulator
  1. Download de software.
  2. Log in met je Google-account en installeer het spel, of ga naar "Hot Apps" om Clash of Clans te vinden.
  3. Open de app, het zal zich aanmelden met je Google-account en je kunt de muis gebruiken om Clash of Clans spelen op PC.

Dienovereenkomstig, hoe maak je een tweede account aan op snapchat?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het maken van een tweede account op Snapchat kan verschillen afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt en de versie van de Snapchat-app die u hebt geïnstalleerd. In het algemeen zou je echter een tweede account op Snapchat moeten kunnen maken door de app te openen en op de knop "Aanmelden" te tikken, waarna je je gewenste gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres invoert. Zodra u deze stappen hebt voltooid, zou u zich moeten kunnen aanmelden bij uw nieuwe account en Snapchat kunnen gaan gebruiken. Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een supercell account? Een supercell account kan worden aangemaakt door naar de supercell website te gaan en te klikken op de "Maak een account aan" link. Dit brengt u naar een pagina waar u uw e-mailadres, wachtwoord en geboortedatum moet invoeren. Zodra u deze informatie hebt ingevoerd, moet u op de knop "Account aanmaken" klikken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Men kan zich ook afvragen: wat is mijn supercell id?

Supercell ID is een dienst waarmee je je spelaccount kunt veiligstellen en waarmee je makkelijk met je Supercell-spelaccounts op al je mobiele apparaten kunt spelen. Je kunt gratis en makkelijk een Supercell ID maken.
Wat is de mail van supercell?
Stuur een e-mail naar [email protected] of contacteer ons rechtstreeks vanuit het spel. Ga hiervoor naar de instellingen van het spel en tik op 'Hulp en ondersteuning'. Tik vervolgens op 'Contacteer ons' in de rechterbovenhoek.

Waarom krijg ik geen mail van supercell?

Als je de verificatiecode niet hebt ontvangen, kijk dan je ongewenste e-mails na en controleer of je geen regels hebt ingesteld waardoor deze e-mails in een map terechtkomen. Gebruik de zoekterm 'Supercell ID' in je postvak In om de e-mails met de verificatiecode te vinden.
Dienovereenkomstig, hoe kun je je oude hayday account terug krijgen? Er zijn een paar dingen die je kunt doen om je oude Hay Day account terug te krijgen:
Kijk of je oude e-mails van het spel hebt met je accountgegevens.
Probeer in te loggen met oude gebruikersnamen of wachtwoorden die je je herinnert.
Neem contact op met het Hay Day support team en kijk of zij je kunnen helpen je account te herstellen.

Hoe verbind je Facebook met Hay Day?

Om Facebook met Hay Day te verbinden, moet je het spel openen en het pictogram "Instellingen" selecteren. Selecteer hier de optie "Sociaal" en vervolgens "Verbinden met Facebook". Je wordt dan gevraagd om je Facebook login informatie in te voeren. Zodra u deze informatie hebt ingevoerd, kunt u uw Facebook-account verbinden met Hay Day.

Door Doy

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een supercell ID verwijderen? :: Kun je samen spelen in Minecraft?
Handige links