Huis > H > Hoe Verwijder Je Een Apparaat Van Je Google-Account?

Hoe verwijder je een apparaat van je Google-account?

Computers en apparaten verwijderen uit uw lijst met vertrouwde apparaten
  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder 'Inloggen bij Google' op Verificatie in twee stappen.
  4. Tik op Alles intrekken bij 'Apparaten die u vertrouwt'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Vervolgens, hoe google-account verwijderen uit lijst?

Ga naar het gedeelte Gegevens en privacy van je Google-account. Scroll naar Je opties voor gegevens en privacy. Je Google-account verwijderen. Volg de instructies om je account te verwijderen.
Hoe verwijder ik een account van mijn tablet?
Open de app Instellingen op je telefoon. Tik op Wachtwoorden en accounts. Als je Accounts niet ziet, tik je op Gebruikers en accounts. Account verwijderen.

Bovendien, hoe kan je uitloggen op alle apparaten?

Er zijn een paar manieren om je af te melden bij alle apparaten:
-De eerste manier is om naar de instellingen op elk apparaat te gaan en je individueel af te melden van het account.
De tweede manier is om het wachtwoord van het account te veranderen. Zodra het wachtwoord is gewijzigd, wordt het account automatisch afgemeld bij alle apparaten.
De derde manier is om contact op te nemen met de klantenservice voor het account en hen het account te laten deactiveren. Hierdoor wordt het account ook afgemeld bij alle apparaten. Men kan zich ook afvragen: hoe moet je uitloggen op een google-account? Er zijn een paar manieren om je af te melden bij een google-account. De eerste manier is om naar de instellingenpagina van het account te gaan en op de knop "afmelden" te klikken. De tweede manier is om naar de startpagina van google te gaan en op de link "uitloggen" naast het e-mailadres van de account te klikken. De derde manier is om de google "accounts" API te gebruiken om u programmatisch af te melden.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Vervolgens, hoe kan ik apparaten verwijderen?

Raak Geavanceerd menu aan op het startscherm. Tik op Instellingen . Tik op Bluetooth . Tik onder Gekoppelde apparaten op het pictogram Instellingen aan de rechterkant van het te verwijderen apparaat.
Hoe ontkoppel je telefoons?
Open uw browser op uw pc, ga naar https://account.microsoft.com/devices/android-iosen meld u vervolgens aan met uw Microsoft-account. Er wordt een lijst met al uw aangesloten apparaten weergegeven. Selecteer voor elke optie Ontkoppelen.

Je kunt ook vragen hoe kun je jezelf verwijderen van google?

Volg dan deze stappen. Ga naar het Google formulier zoekresultaten verwijderen: klik hier voor het Google formulier. Selecteer het land waarin je woont. Vul de gevraagde gegevens in zoals je naam, e-mailadres, het webadres (URL) dat je uit zoekresultaten wilt verwijderen en de reden hiervan.
Kan ik mijn Gmail account verwijderen? Ja, u kunt uw Gmail-account verwijderen. Ga hiervoor naar de instellingenpagina van uw Google-account en klik op de link "Uw account of services verwijderen". Klik vervolgens op de link "Producten verwijderen" en selecteer "Gmail". U wordt gevraagd een reden op te geven voor het verwijderen van uw account en uw wachtwoord in te voeren. Zodra u de verwijdering heeft bevestigd, wordt uw Gmail-account definitief verwijderd.

Hoe verwijder je een Gmail account van je telefoon?

Om een Gmail-account van uw telefoon te verwijderen, opent u eerst de app Instellingen. Scroll vervolgens naar beneden en tik op Accounts. Tik op de pagina Accounts op het account dat u wilt verwijderen. Tik ten slotte op de knop Account verwijderen.

Door Wimsatt

Vergelijkbare artikelen

Hoe moet je uitloggen op Google-account? :: Waar staat gekoppelde apparaten op WhatsApp?
Handige links