Huis > H > Hoe Moet Je Uitloggen Op Google-Account?

Hoe moet je uitloggen op Google-account?

Uitloggen van je Google-account vanuit Chrome
  1. Open de Chrome-app. op je Android-apparaat.
  2. Tik rechts van de adresbalk op Meer. Instellingen.
  3. Tik op je naam.
  4. Tik op Uitloggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Vervolgens, waar vind ik gekoppelde accounts in instellingen?

Ga naar de Google-app waar je het account van derden aan je Google-account hebt gekoppeld. Bijvoorbeeld de Google Home-app, de Google Assistent-app of de YouTube-app. Selecteer Verbonden accounts, Gekoppelde accounts of Apps. Dit kan in het gedeelte Instellingen van de Google-app staan.
Dienovereenkomstig, welke apparaten zijn gekoppeld?
Controleren op welke apparaten je bent ingelogd

Klik in het linkernavigatievenster op Beveiliging. Klik in het deelvenster Je apparaten op Apparaten beheren. Je ziet de apparaten waarop je momenteel bent ingelogd met je Google-account.

Wat gebeurd er als je je Google-account verwijderd?

Wanneer u uw Google-account verwijdert, verwijdert u in wezen uw hele online identiteit die aan Google is gekoppeld. Dit omvat uw Gmail-account, uw YouTube-account, uw Google+-account en alle andere Google-services die u gebruikt. Al uw gegevens die aan uw Google-account zijn gekoppeld, worden verwijderd en u hebt er geen toegang meer toe. U wordt ook verwijderd uit alle Google-groepen waarvan u deel uitmaakt en u kunt geen van de Google-producten meer gebruiken waarop u bent gaan vertrouwen. Daarvan, hoe verwijder je een google-account van je telefoon? Er zijn een paar manieren om een Google-account van uw telefoon te verwijderen. De eerste manier is om naar Instellingen te gaan, dan Accounts, dan Google. Vanaf hier kunt u op het account tikken dat u wilt verwijderen en op de knop "Account verwijderen" tikken. De tweede manier is om naar de pagina Google-accounts te gaan en u aan te melden bij het account dat u wilt verwijderen. Zodra u bent aangemeld, klikt u op de link "Uw account of services verwijderen" en volgt u de instructies.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Kan niet uitloggen Google-account?

Als Google u blijft uitloggen, kunt u de volgende stappen uitproberen:
  • Zorg ervoor dat cookies zijn ingeschakeld.
  • Als uw cookies zijn ingeschakeld, wist u het cachegeheugen van uw browser.
  • Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van uw browser gebruikt.
  • Gebruik een browser zoals Chrome om wachtwoorden te onthouden.
Hoe log ik in op mijn account?
Ga naar https://www.google.com/drive/

Vul je e-mail adres of telefoonnummer in. Vul je wachtwoord in. Indien je Google tweestapsverificatie hebt ingeschakeld moet je mogelijk in je Gmail app bevestigen dat jij degene bent die probeert in te loggen.

Men kan zich ook afvragen: wat is mijn google-account gebruikersnaam?

U bent het e-mailadres vergeten dat u gebruikt om in te loggen
  1. Volg de stappen om uw gebruikersnaam te vinden. U moet het volgende weten:
  2. Volg de instructies om te bevestigen dat dit uw account is.
  3. Er wordt een lijst met gebruikersnamen weergegeven die overeenkomen met uw account.
Dienovereenkomstig, waar vind ik gekoppelde apparaten op iphone? Er zijn een paar verschillende manieren om gekoppelde apparaten op je iPhone te vinden:
Open de app Instellingen en tik op "Bluetooth". Al uw gekoppelde apparaten worden vermeld onder "Mijn apparaten".
Open het Control Center door vanaf de onderkant van het scherm omhoog te vegen (of vanaf rechtsboven op iPhone X en latere modellen omlaag) en tik op het Bluetooth-pictogram. Al uw gekoppelde apparaten worden hier weergegeven.
Als u een app gebruikt die Bluetooth ondersteunt, kunt u mogelijk ook een lijst met gekoppelde apparaten openen vanuit de app. De Beats-app toont je bijvoorbeeld alle hoofdtelefoons en luidsprekers van Beats die met je iPhone zijn gekoppeld.

Wat is er gekoppeld aan Google-account?

Er zijn veel dingen verbonden aan een Google-account. Enkele van de populairste zijn Gmail, YouTube en Google Drive. Er zijn echter nog veel meer diensten en producten die toegankelijk zijn met een Google-account.

Door Grizelda Matteson

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik de accounts? :: Hoe verwijder je een apparaat van je Google-account?
Handige links