Huis > H > Hoe Maak Je Je Oplaadgat Schoon?

Hoe maak je je Oplaadgat schoon?

Pak een houten of plastic tandenstoker, het liefst zo dun mogelijk. Omdat we alleen vuil gaan verwijderen, zijn zaken als schoonmaakalcohol niet nodig. Daarmee zou je het risico kunnen lopen dat je de aansluiting beschadigt. Duw je tandenstoker zachtjes in de oplaadpoort en schraap de troep voorzichtig naar buiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe haal je stof uit je oplaadgat?

De geperste lucht gebruik je om stof en vuil uit ingangen zoals de oplaadpoort of hoofdtelefooningang te blazen.
...
Dit heb je nodig:
  1. Twee microvezeldoekjes;
  2. Mild, desinfecterend schoonmaakmiddel;
  3. Spuitbus met geperste lucht of paperclip en plakband;
  4. Wattenstaafjes.
Hoe maak je je Oplaadpoort droog?
Als er vocht in de USB-poort wordt gedetecteerd, verschijnt er een foutmelding en wordt het opladen gestopt. Haal in dat geval de stekker van de telefoon uit de lader en veeg het af met een droge doek of schud de telefoon voorzichtig (5-10 keer) met de poort naar beneden om overtollig vocht te laten ontsnappen.

Hoe krijg je water uit je Lightning connector?

Als er water in uw Lightning-connector komt, kunt u een bus perslucht gebruiken om het eruit te blazen. U kunt ook een tandenstoker of een wattenstaafje gebruiken om het water in de connector te verwijderen. Bovendien, hoe maak je je oplaadpoort schoon samsung? Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw oplaadpoort schoon te maken en goed te laten functioneren. Gebruik eerst een bus perslucht om stof of vuil uit de poort te blazen. Gebruik vervolgens een wattenstaafje gedoopt in alcohol om de metalen contacten in de poort schoon te maken. Ten slotte gebruikt u een tandenstoker of een ander klein voorwerp om vuil en viezigheid te verwijderen die zich in de poort kunnen bevinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Daarvan, hoe haal je een rijstkorrel uit je telefoon?

Haal zoveel mogelijk water uit de telefoon door hem te kantelen, schudden, blazen en gebruik een stofzuiger om alles uit de telefoon te zuigen. Warm het toestel op (maar niet te veel). Om het water sneller op te laten drogen, kan je het toestel iets opwarmen, maar niet te veel.
Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je zand uit je oplader?
Je kunt vrijwel overal een bus gecomprimeerde lucht kopen. Richt de lucht op de openingen en poorten van je apparaat om de korrels te blazen die erin zit. Als dat niet lukt, probeer dan een stofzuiger om het zand eruit te krijgen. Ga voorzichtig over de randen en openingen van de telefoon om het zand eruit te zuigen.

Vervolgens, waarom laadt mijn batterij niet op?

De oorzaken

Een softwarefout of storing in het toestel. De oplader zelf is kapot. De accu/batterij is kapot of op. Het oplaadpunt/contactpunt is vies of kapot.
Daarvan, kan telefoon niet opladen door vloeistof? Nee, telefoons kunnen niet worden opgeladen met vloeistof. Telefoons moeten worden opgeladen via een stopcontact of een USB-poort.

Dienovereenkomstig, hoe lang iphone laten drogen?

Als je iPhone nat is, moet je hem eerst uitzetten. Als hij uit staat, veeg hem dan voorzichtig af met een pluisvrije doek. Als je een hoesje gebruikt, verwijder dat dan zodat het water makkelijker kan verdampen. Leg uw iPhone vervolgens in een droge, goed geventileerde ruimte.
Hoe lang je je iPhone moet laten drogen, hangt af van hoe nat hij is. Als hij alleen vochtig is, is hij binnen een paar uur droog. Als hij doorweekt is, kan het 48 uur duren. In beide gevallen moet u regelmatig controleren of uw iPhone droog is. Is dat het geval, dan kun je hem weer aanzetten en gewoon gebruiken.

Door Dalton

Vergelijkbare artikelen

Wat te doen als je telefoon het niet meer doet door water? :: Hoe maak ik verbinding met een extern bureaublad?
Handige links