Huis > H > Hoe Maak Je Je Oplaadpoort Droog?

Hoe maak je je Oplaadpoort droog?

Als er vocht in de USB-poort wordt gedetecteerd, verschijnt er een foutmelding en wordt het opladen gestopt. Haal in dat geval de stekker van de telefoon uit de lader en veeg het af met een droge doek of schud de telefoon voorzichtig (5-10 keer) met de poort naar beneden om overtollig vocht te laten ontsnappen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je oplader gat schoon?

Pak een houten of plastic tandenstoker, het liefst zo dun mogelijk. Omdat we alleen vuil gaan verwijderen, zijn zaken als schoonmaakalcohol niet nodig. Daarmee zou je het risico kunnen lopen dat je de aansluiting beschadigt. Duw je tandenstoker zachtjes in de oplaadpoort en schraap de troep voorzichtig naar buiten.
Vervolgens, hoe maak je microfoon iphone schoon?
Ook kun je de microfoon even schoonmaken met een wattenstaafje of (voorzichtig) met een busje perslucht. Het probleem kan veroorzaakt worden door aangekoekt vuil en dat spuit je daarmee weg. Heeft je iPhone enige tijd in (zout) water gelegen, dan kunnen zout- of kalkkristallen de opening van de microfoon blokkeren.

Waar zit de Lightning poort?

De Lightning-poort is een eigen Apple-connector die wordt gebruikt om Apple-apparaten aan te sluiten op computers, externe monitors en andere randapparatuur. De poort bevindt zich aan de onderkant van de iPhone en iPad, en aan de rechterkant van de iPod touch. Je kunt ook vragen hoe krijg ik vocht uit mijn oplaadpoort? Als uw oplaadpoort gevuld is met vocht, kunt u een haardroger gebruiken om het vocht te verwijderen. Zet de haardroger op de laagste stand en houd hem op ongeveer een centimeter afstand van de oplaadpoort. Beweeg de haardroger rond de poort zodat de warmte het vocht gelijkmatig droogt.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dit in overweging nemend, hoe krijg je water uit je oplaadgat?

Leg het toestel te drogen

Een veelgehoorde tip is dat je je toestel in een bak met rijst moet leggen. De rijst zou effectief zijn om al het vocht uit je toestel te trekken.
Dit in overweging nemend, hoe maak je je oplaadpoort schoon samsung?
Als eerste stap kunt u: vergrendel je Android-mobiele telefoon in een tupperware met rauwe rijst, zodat de laatste absorbeert vocht. Je kunt ook vocht opnemen uit de luidsprekers van uw smartphone door lichtjes een Q-tip op de USB-poort / opladent.

Hoe maak je contactpunten schoon?

Als alle contactpunten zijn schoongemaakt, verwijdert u eventueel vuil of vloeistof.
...
De volgende niet-schurende stoffen kunnen gebruikt worden om de contactpunten schoon te maken:
  1. Ontsmettingsalcohol/isopropyl (aangeraden methode)
  2. Brillendoekjes.
  3. Schermreinigingsdoekjes.
  4. Potloodgum.
Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je samsung niet meer oplaad? Als uw Samsung-telefoon stopt met opladen, zijn er een paar dingen die u kunt proberen:
1. Controleer de laadpoort op puin of vuil dat kan voorkomen dat de laadkabel goed wordt aangesloten. Maak de poort indien nodig schoon met een borsteltje of wattenstaafje.
2. Probeer een andere oplaadkabel of -adapter. Soms kan het probleem aan de kabel of adapter liggen en niet aan de telefoon zelf.
3. Sluit de telefoon aan op een andere voedingsbron. Dit kan een ander stopcontact zijn of een ander type oplader zoals een autolader.
4. Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, kan er een probleem zijn met de batterij zelf. In dit geval is de beste optie om de telefoon naar een Samsung-servicecentrum of een erkend reparatiebedrijf te brengen om de batterij te laten vervangen.

Trouwens, kan beller niet verstaan iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom iemand een iPhone beller niet kan verstaan, waaronder:
-De stem van de beller is gedempt of onduidelijk
-Er is veel achtergrondgeluid aan de kant van de beller
-De beller spreekt een taal die de persoon die de oproep ontvangt niet begrijpt
-Er is een probleem met de microfoon of luidspreker van de iPhone
-Er is een probleem met de mobiele of Wi-Fi-verbinding

Door Liss

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je de speaker van je iPhone schoon? :: Hoe verwijder je cache geheugen laptop?
Handige links