Huis > H > Hoe Maak Je Een Icloud Reservekopie?

Hoe maak je een iCloud reservekopie?

Een reservekopie maken van uw iPhone, iPad en iPod touch met iCloud
  1. Verbind het apparaat met een wifinetwerk.
  2. Ga naar 'Instellingen' > '[uw naam]' en tik op 'iCloud'.
  3. Tik op 'iCloud-reservekopie'.
  4. Tik op 'Maak nu reservekopie'. Blijf verbonden met het wifinetwerk tot het maken van de reservekopie is voltooid.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, hoe weet je of je een reservekopie hebt gemaakt?

Controleer of 'iCloud-reservekopie' is ingeschakeld in 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud' > 'iCloud-reservekopie'. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar 'Instellingen' > 'iCloud' > 'Reservekopie'.
Hoeveel GB moet je hebben voor een reservekopie?
5 GB is over het algemeen net genoeg om één of twee reservekopieën, chat-berichten en wat foto's in op te slaan. Als jouw iCloud té vol is voor een reservekopie is het tijd om actie te ondernemen. Om te bekijken waar iCloud vooral voor gebruikt wordt ga je naar de instellingen op je iPhone of iPad.

Dienovereenkomstig, waar staan de bestanden van itunes?

De bestanden van iTunes worden opgeslagen in een map op uw computer. De locatie van deze map hangt af van uw besturingssysteem.
Op een Windows PC bevindt de map zich meestal in de map Mijn Muziek. Op een Mac bevindt de map zich meestal in de iTunes-map. Dus, wat als harde reset iphone niet werkt? Als een harde reset niet werkt, kan het zijn dat er een probleem is met de hardware of software van het toestel. Als het een hardwareprobleem is, moet u het apparaat misschien naar een reparatiewinkel brengen. Als het een softwareprobleem is, moet u mogelijk het besturingssysteem opnieuw installeren of een andere softwareoplossing proberen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Wat houd harde reset in?

Als je alle gegevens van je telefoon wilt verwijderen, kun je de telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Je telefoon terugzetten naar de fabrieksinstellingen wordt ook wel formatteren of een harde reset genoemd.
Wat gebeurt er als je een harde reset doet?
Opgelet: een hard reset zorgt er bij een Android-smartphone voor dat alles op je toestel wordt verwijderd! Je gaat namelijk terug naar de fabrieksinstellingen. Eigenlijk is dit dus de laatste oplossing, als je smartphone is vastgelopen.

Vervolgens, hoe maak je een backup van je pc?

Selecteer Start> Instellingen > Beveiligingsupdate &> Back-up> Een station toevoegen en kies vervolgens een extern station of netwerklocatie voor uw back-ups.
Hoe kan ik een backup maken van mijn Samsung? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een back-up van uw Samsung-apparaat kunt maken:
1. Samsung Cloud gebruiken:
Samsung Cloud is een service die vooraf is geïnstalleerd op de meeste Samsung-apparaten. Hiermee kunt u een back-up maken en uw gegevens naar de cloud synchroniseren, zodat u er vanaf elk apparaat bij kunt.
2. Gebruik een cloudservice van derden:
Er zijn veel verschillende clouddiensten van derden beschikbaar, zoals Google Drive, iCloud en Dropbox. U kunt elk van deze diensten gebruiken om een back-up te maken en uw Samsung-gegevens te synchroniseren.
3. Gebruik een computer:
U kunt ook een back-up van uw Samsung-gegevens maken op een computer met behulp van een USB-kabel. Sluit uw apparaat aan op de computer en gebruik uw favoriete bestandsbeheerder om de gegevens naar de computer te kopiëren.

Daarvan, hoe maak je een backup van je galerij?

Er zijn een paar manieren om een back-up te maken van uw galerij. Eén manier is het gebruik van een cloud-gebaseerde opslagdienst zoals iCloud of Google Drive. Een andere manier is om een fysiek opslagapparaat zoals een externe harde schijf of thumb drive te gebruiken. U kunt ook een combinatie van beide methoden gebruiken.

Door Tory

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een back up van je iPhone? :: Wat doet een back-up?
Handige links