Huis > H > Hoe Maak Je Fotos Prive?

Hoe maak je fotos prive?

Wil je in één keer meerdere Foto's verbergen, dan ga je als volgt te werk:
  1. Open de Foto's-app.
  2. Ga naar het totaaloverzicht met foto's.
  3. Tik rechtsboven op 'Selecteer'.
  4. Selecteer de foto's die je wilt verbergen.
  5. Tik linksonder op het Deel-icoon (vierkant met pijl) en op 'Verberg'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak ik een fotoalbum op mijn iPhone?

Een nieuw album aanmaken
  1. Open Foto's.
  2. Ga naar 'Albums' en tik op de knop 'Voeg toe' .
  3. Tik op 'Nieuw album'. Typ een naam voor het album, tik op 'Bewaar' en kies de foto's en video's die u wilt toevoegen.
  4. Tik op 'Gereed'.
Wat is het verschil tussen een map en een album in iPhone?
Verschil tussen mappen en albums

Albums bestaan alleen maar uit foto's en video's, mappen daarentegen kun je gebruiken om albums te groeperen. We leggen het uit met een voorbeeld: Je kunt een map 'Reizen' aanmaken en daarin alle albums van verschillende reizen plaatsen.

En nog een vraag, kan je een code zetten op verborgen fotos iphone?

Er is geen ingebouwd mechanisme om foto's op een iPhone te verbergen, maar er zijn een paar manieren om hetzelfde effect te bereiken. Eén manier is om de ingebouwde fotoalbumfunctie te gebruiken om een nieuw album te maken en de foto's die u wilt verbergen naar dat album te verplaatsen. Wanneer u vervolgens uw fotoalbums bekijkt, kunt u het album met de verborgen foto's gewoon niet selecteren. Een andere manier om foto's te verbergen is het gebruik van een app van derden die speciaal is ontworpen om foto's te verbergen. Met deze apps kunt u de app en de inhoud ervan meestal met een wachtwoord beveiligen, dus zelfs als iemand weet dat de app op uw telefoon staat, kan hij er niet bij zonder het juiste wachtwoord. Hoe maak ik een beveiligde map op iPhone? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van wat voor soort bescherming u zoekt en welke versie van iOS u draait. Hier zijn echter enkele algemene tips:
-Als u wilt voorkomen dat iemand per ongeluk bestanden uit een bepaalde map verwijdert of verplaatst, kunt u een "vergrendelde" map maken door er een wachtwoord voor in te stellen. Dit kunt u doen door naar de app "Instellingen" te gaan, "Wachtwoorden & Accounts" te selecteren en vervolgens "Mapvergrendeling" te selecteren onder het gedeelte "Beveiliging".
Als u wilt voorkomen dat iemand een bepaalde map opent, kunt u de functie "Beperkingen" in de app "Instellingen" gebruiken. Hiermee kunt u een wachtwoord voor de map instellen dat moet worden ingevoerd om toegang te krijgen.
Als u iOS 11 of hoger gebruikt, kunt u ook de app "Bestanden" gebruiken om een met een wachtwoord beveiligd zip-bestand te maken. Hiervoor selecteer je de map die je wilt beschermen, tik je op de knop "Delen" en selecteer je vervolgens "Zip". U wordt dan gevraagd een wachtwoord in te stellen voor het zip-bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Je kunt ook vragen kun je op je verborgen fotos een code zetten?

Vaulty is een app waarmee je foto's kan verbergen achter een wachtwoord of een pincode. Ideaal om gevoelig materiaal te verbergen als je je telefoon uitleent. Het opzet van de app is eenvoudig.
Mensen vragen ook: hoe zet je een album in een map iphone?
Albums in mappen ordenen
  1. Tik op 'Albums' en tik vervolgens op .
  2. Kies 'Nieuwe map'.
  3. Geef de map een naam en tik vervolgens op 'Bewaar'.
  4. Open de map, tik op 'Wijzig' en tik vervolgens op. om een nieuw album of een nieuwe map in de map aan te maken.

Hoe zet je foto's in een map iPhone?

Een map maken op iPhone doe je zo:
  1. Open de Fotobibliotheek-app.
  2. Klik onderin op het kopje Album. Nu krijg je een overzicht van al je albums.
  3. Klik links bovenin op het plus-icoon en kies voor Nieuw album.
  4. Geef je album een naam. Je kunt nu het album toevoegen.
  5. Selecteer welke foto's je erin wilt zetten. Et voilà!
Vervolgens, hoe krijg ik foto's op volgorde? Om uw foto's op orde te krijgen, moet u een fotobewerkingsprogramma gebruiken. Er zijn veel verschillende programma's die u kunt gebruiken, maar wij raden u aan om Adobe Photoshop te gebruiken. Zodra u Photoshop heeft geopend, moet u de map openen die uw foto's bevat. Zodra uw foto's geopend zijn in Photoshop, kunt u ze bewerken. Je kunt ze bijsnijden, verkleinen en zelfs filters toevoegen. Zodra je je foto's hebt bewerkt, kun je ze opslaan op je computer.

Mensen vragen ook: hoe maak ik mappen van mijn foto's?

De beste manier om mappen van foto's te maken is met een fotobeheerprogramma zoals Adobe Lightroom of Apple Photos. Met deze programma's kunt u mappen en submappen maken om uw foto's te organiseren zoals u wilt. U kunt ook tags en labels aan uw foto's toevoegen om ze later gemakkelijker terug te vinden.

Door Fonzie

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je foto's in een album? :: Hoe maak je een foto onscherp?
Handige links