Huis > H > Hoe Werkt Transfer Xl?

Hoe werkt transfer XL?

TransferXL is de makkelijkste, snelste en mooiste manier om bestanden via het internet te versturen.
...
Over TransferXL
  • Selecteer of sleep je bestanden en folders.
  • Voer je eigen emailadres in en van de mensen waar je het naartoe wilt sturen.
  • Typ eventueel een bericht in en druk op de Verstuur knop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Hoe veilig is TransferXL?

TransferXL kan optioneel gebruik maken van end-to-end-encryptie om je bestanden te beveiligen. Alleen ontvangers die het wachtwoord weten kunnen de bestanden openen. De bestanden worden al op jouw computer versleuteld, zodat er nooit een bestand je computer verlaat waar iemand zonder wachtwoord bij kan.
Hoe heet een groot bestand van gegevens?
Een elektronisch bestand (computerbestand), kortweg bestand (Engels: file) is een geordende verzameling van gegevens in elektronische vorm, die door het elektronische apparaat (computer, smartphone, digitale videorecorder en dergelijke) onder één naam kan worden behandeld en aangesproken.

Mensen vragen ook: hoe een filmpje doorsturen?

Er zijn een paar verschillende manieren om een video door te sturen. Als u een computer gebruikt, kunt u met de rechtermuisknop op de video klikken en de optie "doorsturen" selecteren. Als u een mobiel apparaat gebruikt, kunt u op de video tikken en vervolgens de optie "doorsturen" selecteren. U kunt ook een website of app voor het delen van video's gebruiken om de video met anderen te delen. Hoe kun je een bestand kleiner maken? Er zijn een paar manieren om een bestand kleiner te maken:
1. Gebruik een bestandscompressieprogramma:
Er zijn veel bestandscompressieprogramma's beschikbaar, zowel gratis als betaald. Voorbeelden zijn WinRAR, 7-Zip en WinZip. Wanneer u een van deze programma's opent, kunt u meestal het bestand of de bestanden selecteren die u wilt comprimeren en vervolgens een uitvoerlocatie kiezen voor het gecomprimeerde bestand of de gecomprimeerde bestanden. De bestanden worden dan in een kleiner formaat gecomprimeerd.
2. Verwijder onnodige gegevens:
Als er gegevens in het bestand staan die niet nodig zijn, kunt u die verwijderen om het bestand kleiner te maken. Als er bijvoorbeeld extra witruimte of commentaar is, kunt u die verwijderen.
3. Converteer het bestand naar een lagere kwaliteit:
Dit is typisch alleen relevant voor audio- en videobestanden. Als u een audio- of videobestand van hoge kwaliteit hebt, kunt u het converteren naar een bestand van lagere kwaliteit dat minder ruimte in beslag neemt.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Vervolgens, hoe wetransfer opslaan?

Als iemand je een e-mail stuurt met een uitnodiging klik dan op de download-knop. Je gaat vervolgens naar de website van WeTransfer en je krijgt een knop te zien om je bestand te downloaden. Als je hier op klikt start de download automatisch. Het bestand dat je download is een zip-bestand.
Hoe werkt WeTransfer op Android?
Navigeren door de WeTransfer-app is erg simpel. Met een paar swipes en tikken kies je de juiste bestanden en kan het uploaden beginnen. Desgewenst kun je de 'transfer' pauzeren om hem later weer voort te zetten. De Android-app vereist versie 4.0.3 of nieuwer en tenminste 5,3MB aan vrije opslagruimte.

Wat kost WeTransfer Pro?

Wat kost WeTransfer Pro? Voor de premium service van WeTransfer betaal je 120,- euro per jaar of 12,- euro per maand. Indien je voor voor een heel jaar betaalt dan bespaar je dus 17%. Ga naar deze aanmeldingspagina als je WeTransfer Pro wil gaan.
Hoeveel gratis versturen met WeTransfer? Met WeTransfer kun je gratis tot 2GB versturen.

Hoe lang duurt WeTransfer?

WeTransfer doet er ongeveer 24 uur over. Dit komt omdat WeTransfer een dienst voor het delen van bestanden gebruikt die langzamer is dan de meeste andere methoden.

Door Edmondo Baille

Vergelijkbare artikelen

Hoe opstart USB maken Mac? :: Hoe maak je een WeTransfer link?
Handige links