Huis > H > Hoe Maak Je Een Wetransfer Link?

Hoe maak je een WeTransfer link?

Bestanden versturen via downloadlink
  1. Voeg bestanden op dezelfde manier toe als hierboven beschreven.
  2. Klik op de drie puntjes naast 'Versturen'.
  3. Zet een vinkje bij Transfer link ophalen.
  4. Klik op Creëer mijn link.
  5. De bestanden worden geüpload.
  6. Klik op Kopiëer link.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Vervolgens, hoe 10gb versturen?

Door gebruik te maken van Drive wordt dat 10 gb, meldt Google in een blogpost. Het werkt via Gmails nieuwe interface voor het opstellen van berichten. Onderaan die interface komt een nieuwe knop te staan, waarmee bestanden uit de eigen Google Drive zijn toe te voegen aan de mail.
Bovendien, hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?
TransferNow is een gratis oplossing voor het verzenden en delen via e-mail of via een link van grote bestanden zonder verplichte registratie.

Hoe deel ik een groot bestand?

Er zijn een paar manieren om een groot bestand te delen:
1. E-mail het bestand als bijlage.
2. Gebruik een dienst voor het delen van bestanden zoals Dropbox of Google Drive.
3. Gebruik een cloudopslagdienst zoals Amazon S3.
4. Gebruik een peer-to-peer programma voor het delen van bestanden zoals BitTorrent. Kun je een WeTransfer link doorsturen? Ja, u kunt een WeTransfer link doorsturen. WeTransfer is een dienst voor het delen van bestanden waarmee gebruikers grote bestanden over het internet kunnen verzenden. Wanneer u een WeTransfer account aanmaakt, krijgt u een unieke link die u kunt delen met anderen. Deze link geeft iedereen met de link toegang tot uw bestanden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Je kunt ook vragen hoe werkt wetransfer gratis?

Je kunt dan het gratis programma WeTransfer gebruiken. Het komt er op neer dat je de bestanden niet naar een mailbox verstuurt, maar ze uploadt naar de server van WeTransfer. WeTransfer stuurt de geadresseerde vervolgens een mailtje met een link. De geadresseerde kan de bestanden dan downloaden en in een map opslaan.
Dit in overweging nemend, hoe 5 gb versturen?
Met Sendgb kan iedereen veilig uploaden, verzenden en delen van grote bestanden tot 5GB gratis. Gebruikers kunnen grote bijlagen versturen via e-mail of korte koppelingen maken om gemakkelijk te delen. Gebruikers kunnen grote bestanden overzetten, zoals documenten, foto's, HD-video's en meer .

Men kan zich ook afvragen: hoeveel gb kan je mailen?

Maximale grootte van bijlagen

Je kunt tot 25 MB aan bijlagen sturen. Als je meerdere bestanden hebt, mogen ze gezamenlijk niet groter dan 25 MB zijn. Als je bestand groter is dan 25 MB, voegt Gmail automatisch een Google Drive-link aan de e-mail toe en wordt het bestand niet opgenomen als bijlage.
Hoeveel MB kan ik versturen met WhatsApp? WhatsApp beperkt de grootte van bestanden die kunnen worden verzonden. De limiet is 16MB voor foto's en video's en 100MB voor documenten.

En nog een vraag, hoe te groot bestand mailen?

Er zijn een paar manieren om grote bestanden te e-mailen. Eén manier is om het bestand te comprimeren tot een ZIP-bestand. Dit kan door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en "Comprimeren" te selecteren. U kunt ook een dienst voor het delen van bestanden gebruiken, zoals Dropbox of Google Drive.

Door Tomasine

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt transfer XL? :: Hoe download je iets op je computer?
Handige links