Huis > H > Hoe Maak Je Schermknipsel?

Hoe maak je Schermknipsel?

Druk op de toetsen Ctrl + PrtScn. Het volledige scherm wordt grijs, met inbegrip van het menu Openen. Selecteer Modusof in eerdere versies van Windows, selecteer de pijl naast de knop Nieuw. Selecteer het soort knipsel dat u wilt en selecteer vervolgens het gebied van de schermopname die u wilt vastleggen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dienovereenkomstig, waar staan schermopnamen windows 10?

Als u uw gameclips en schermopnamen wilt vinden, selecteert u Start > Instellingen > Gaming > Opnames en selecteer vervolgens onder Opnamelocatie de optie Map openen.
Hoe Print Screen activeren?
Afhankelijk van je telefoon:
  1. Druk tegelijkertijd op de aan/uit-knop en de knop Volume omlaag.
  2. Als dat niet werkt, houd je de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Tik vervolgens op Screenshot.
  3. Als geen van beide werkt, ga je naar de supportsite van de fabrikant van je telefoon voor hulp.

En nog een vraag, hoe maak je een screenshot op je laptop zonder print screen?

Er zijn twee manieren om een screenshot te maken zonder de printscreen-knop op je laptop te gebruiken. De eerste manier is om de Snipping Tool te gebruiken. De Snipping Tool is een programma dat in Windows zit en waarmee u screenshots kunt maken. Om het knipselprogramma te gebruiken, gaat u naar Start > Alle programma's > Accessoires > Knipselprogramma. Zodra het knipselgereedschap is geopend, kunt u kiezen om een volledige schermafbeelding te maken, of u kunt een deel van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen.
De tweede manier om een schermafdruk te maken zonder de knop Scherm afdrukken te gebruiken, is door de ingebouwde schermafdrukfunctie in Windows 10 te gebruiken. Om deze functie te gebruiken, drukt u op de Windows-toets + PrtScn op uw toetsenbord. Dit zal een screenshot maken van je hele scherm en het opslaan als een PNG bestand in je Pictures > Screenshots map. Hoe maak je een gedeeltelijke screenshot? Er zijn een paar verschillende manieren om een gedeeltelijke schermafdruk te maken, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.
Op een iPhone kunt u een gedeeltelijke schermafbeelding maken met de ingebouwde schermafbeeldingstool. Open hiervoor de app of het scherm waarvan u een schermafdruk wilt maken. Houd vervolgens de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd ingedrukt. Het scherm zal wit knipperen en je hoort een sluitergeluid, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt. U kunt de schermafbeelding vervolgens terugvinden in de app Foto's.
Op een Android-apparaat kunt u een gedeeltelijke schermafbeelding maken met de ingebouwde schermafbeeldingstool of een app van derden. Om een screenshot te maken met de ingebouwde tool, opent u de app of het scherm waarvan u een screenshot wilt maken. Houd vervolgens de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd ingedrukt. Het scherm zal wit knipperen en je hoort een sluitergeluid van de camera, wat aangeeft dat er een screenshot is gemaakt. Je kunt de schermafbeelding vervolgens terugvinden in de app Galerij.
Als je een app van derden gebruikt om een screenshot te maken, verschilt het proces per app. Bij de meeste apps moet je echter de app of het scherm openen waarvan je een screenshot wilt maken. Vervolgens moet je op een combinatie van knoppen op je toestel drukken, meestal de aan/uit-knop en de volumeknop. Zodra je op de juiste knoppen drukt, maakt de app een screenshot.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe kan ik een stuk scherm kopiëren?

Klik op het venster dat u wilt kopiëren. Druk op ALT+PRINT SCREEN. Plak (Ctrl+V) de afbeelding in een Office-programma of andere toepassing.
Mensen vragen ook: waar worden mijn schermopnames opgeslagen?
De schermafbeelding direct opslaan

Met een sneltoets is het mogelijk de schermafbeelding zo te maken dat deze direct wordt opgeslagen in de map 'Schermopnamen'. Deze map is te vinden in de map 'Afbeeldingen' in de Verkenner. Gebruik de toetscombinatie Windows+Print Screen en de schermafbeelding is meteen opgeslagen.

Hoe Screenrecord je Windows 10?

7 manieren om beeld op te nemen met een screen recorder voor Windows 10. Download de recorder voor Windows. Pas de vastleginstellingen aan. Neem je beeldscherm op.
Wat is de sneltoets voor Print Screen? Windows: De sneltoets voor Print Screen is "PrtScn."
Mac: De sneltoets voor Print Screen is "Command+Shift+3."

Waarom werkt Print Screen toets niet?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom de Print Screen toets niet werkt. Eén reden kan zijn dat de toets niet correct is toegewezen. Een andere reden kan zijn dat het grafische stuurprogramma van de computer niet compatibel is met de Print Screen functie. Tenslotte kan de Print Screen functie in het BIOS van de computer zijn uitgeschakeld.

Door Thurstan

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn screenshots Mac? :: Hoe te handelen bij brandmelding?
Handige links