Huis > W > Wat Moet Je Invullen Bij Imap Server?

Wat moet je invullen bij IMAP server?

Instellingen inkomende mailserver

Servernaam voor inkomende e-mail. Het e-mailadres dat u wilt instellen. Het poortnummer dat wordt gebruikt door de server voor inkomende e-mail. De meeste gebruiken 143 of 993 voor IMAP of 110 of 995 voor POP.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Dus, hoe verander ik pop in imap?

Hoe zet je e-mail om van POP3 naar IMAP?
  1. Maak een back-up van jouw e-mailadres.
  2. Schakel het POP3 account uit of wijzig het wachtwoord.
  3. Stel het nieuwe e-mailadres in via IMAP.
  4. Maak de mappen na en zet de e-mail over.
  5. Verwijder het oude e-mailadres.
Daarvan, hoe maak ik mijn inbox leeg?
E-mailprogramma
  1. Selecteer de berichten die je wilt verwijderen. Met de Ctrl toets ingedrukt kan je meerdere berichten selecteren en met de Shift toets ingedrukt alle tussenliggende berichten.
  2. Verwijder de geselecteerde berichten door op verwijderen of op de prullenbak te klikken.
  3. Leeg ook de prullenbak.

Waar vind ik mijn server instellingen?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u uw serverinstellingen kunt vinden. De eerste plaats die u kunt controleren is het configuratiescherm van uw server. Hier kunt u de instellingen van uw server wijzigen en naar wens configureren. Als u geen controlepaneel hebt, kunt u de documentatie van uw server raadplegen om te zien waar de serverinstellingen zich bevinden. Een andere plaats die u kunt controleren is het configuratiebestand van uw server. Dit bestand bevindt zich meestal in de hoofdmap van de server. Wat zijn IMAP instellingen? IMAP-instellingen zijn de configuratieopties die worden gebruikt om een e-mailclient in te stellen om te werken met een IMAP-server. De instellingen omvatten het adres van de server, het poortnummer en het coderingstype. Ze kunnen ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de account bevatten.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Bovendien, welke smtp server moet ik gebruiken?

Lijst van SMTP-servers
ProviderServerBlokkeert mail Dois Webhosting
Tele2smtp.versatel.nlja
UPCsmtp.upcmail.nlja
Ziggosmtp.ziggo.nlja
Ziggo (@Home)mail.home.nlja
Dit in overweging nemend, waarom van pop naar imap?
Het verschil tussen IMAP en POP wordt vooral duidelijk wanneer je kijkt naar het mailgebruik. Met IMAP kun je e-mails op meerdere apparaten lezen en heb je altijd een back-up van je mails op de server staan. Met POP kun je e-mails lokaal openen en bewerken en heb je veel opslagruimte.

Bovendien, hoe weet je of je imap of pop hebt?

Om te zien welk protocol je gebruikt dien je naar de account instellingen van je mail app of programma te gaan. Daar zie je dan staan IMAP, POP. Meestal kun je dit ook zien door in te loggen op de webmail. Als al je mail daar netjes aanwezig is en het zelfde als in je mailprogramma, maak je gebruik van IMAP.
Vervolgens, hoe kan ik alle mails van 1 afzender verwijderen? Er zijn een paar manieren om dit te doen, maar de eenvoudigste is om de "Zoek"-functie te gebruiken. Voer het e-mailadres in van de afzender waarvan u alle berichten wilt verwijderen en druk op enter. Er verschijnt dan een lijst met alle e-mails van die afzender. U kunt ze dan allemaal selecteren en verwijderen.

Hoe mail verwijderen zonder te openen?

Er is geen zekere manier om e-mail te verwijderen zonder het te openen, omdat de meeste e-mailplatforms een soort voorvertoning van het bericht bieden. Sommige gebruikers hebben echter succes gevonden door het bericht te openen in een incognito of privévenster. Dit voorkomt dat de e-mail wordt gemarkeerd als gelezen of gedownload op de computer van de gebruiker, waardoor hij het kan verwijderen zonder het te openen.

Door Kass Ballantine

Vergelijkbare artikelen

Hoe zie je dat je mailbox vol is? :: Hoe Berichten synchroniseren?
Handige links