Huis > H > Hoe Zie Je Dat Je Mailbox Vol Is?

Hoe zie je dat je mailbox vol is?

Als je inlogt in de webmail van jouw mailaccount kan je links onderaan het scherm zien hoeveel ruimte je verbruikt hebt. Je kunt dan controleren of je Prullenbak geleegd moet worden waardoor jouw mailbox weer ruimte krijgt om mails te ontvangen. De button Verwijderen in de webmail werkt niet als de mailbox vol zit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

De klassieke versie van OutlookSelect vindt u bovenaan de pagina.

Kan de mailserver niet vinden?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.
Waarom kan ik geen verbinding maken met de server?
Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Welke server gebruik ik?

Er zijn een paar manieren om te bepalen welke server u gebruikt. De meest gebruikelijke manier is om de omgevingsvariabelen op de server te controleren.
Als u een Windows-server gebruikt, kunt u de omgevingsvariabelen controleren door naar het Configuratiescherm te gaan en dan op "Systeem" te klikken. In het venster "Systeemeigenschappen" klikt u op het tabblad "Geavanceerd" en vervolgens op de knop "Omgevingsvariabelen".
In het venster "Omgevingsvariabelen" staan twee lijsten met variabelen, één voor de "Gebruikersvariabelen" en één voor de "Systeemvariabelen". De lijst "Systeemvariabelen" bevat een item voor "SERVER_NAME". De waarde van deze variabele is de naam van de server.
Als u een Linux-server gebruikt, kunt u de omgevingsvariabelen controleren door het volgende commando in te typen op de opdrachtprompt:
echo
De waarde van de omgevingsvariabele "SERVER_NAME" is de naam van de server. Wat is mijn SMTP poort? Het antwoord op deze vraag hangt af van de e-maildienst die u gebruikt. Gebruikt u bijvoorbeeld Gmail, dan is uw SMTP-poort 465. Als u echter een andere e-maildienst gebruikt, kan uw SMTP-poort anders zijn. Om erachter te komen wat uw SMTP-poort is, moet u contact opnemen met uw e-mailprovider.

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik mijn mailbox vinden?

U kunt Gmail openen op uw computer. De pijl naar beneden vindt u in het zoekvak bovenin het scherm. U kunt kiezen voor Mail &

Dienovereenkomstig, waar vind ik de instellingen van mijn email?

Uw e-mailinstellingen bijwerken of wijzigen vanuit Mail in het Configuratiescherm
  1. Open het configuratiescherm.
  2. Zoek in het Configuratiescherm naar het pictogram E-mail en open het.
  3. Klik in het venster E-mailconfiguratie - Outlook op E-mailaccounts...
Mensen vragen ook: waar staat mijn pop wachtwoord?
Ga naar Instellingen en vervolgens naar Wachtwoorden & accounts. Tik op het e-mailaccount waarvan u de instellingen wilt wijzigen. Werk de Hostnaam van de Inkomende e-mailserver bij.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik mailinstellingen op iphone?

Open de instellingen op je iPhone. Scroll naar beneden en klik op Mail. Selecteer vervolgens de optie Accounts. Je ziet nu een overzicht van alle e-mailaccounts die staan ingesteld op je iPhone.
Bovendien, wat is een pop gebruikersnaam? Een pop gebruikersnaam is een gebruikersnaam die wordt gebruikt om in te loggen op een pop e-mail account.

Waarom POP3?

POP3 is een protocol dat door e-mailclients wordt gebruikt om berichten van een server op te halen. Het is een eenvoudig protocol dat gebruik maakt van een eenvoudige set commando's die gemakkelijk te implementeren zijn. Het is ook een van de meest gebruikte protocollen, waardoor het een goede keuze is voor e-mailclients.

Door Dermot

Vergelijkbare artikelen

Is de CCleaner gratis? :: Wat moet je invullen bij IMAP server?
Handige links