Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Aankopen Doen In App Store?

Waarom kan ik geen aankopen doen in App Store?

Voor Android-apparaten:
  • Open de Google Play Store-app.
  • Tik op het menu-icoontje linksboven.
  • Selecteer Mijn account.
  • Selecteer Betaalmethode toevoegen of Meer Betaalinformatie en controleer of je betaalmethode correct en up-to-date is.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Men kan zich ook afvragen: kan je zelf een app maken?

Een Android app maken via een app

Een app creëren met een app, precies ja. Je downloadt een app op je smartphone en vanuit hier ga je aan de slag. Het voordeel hiervan is dat je altijd aan je app kunt werken. Je hebt je smartphone immers altijd bij de hand!
Hoe maak je een game app gratis?
je met Gamemaker studio werkt. Alhoewel Gamemaker bedoelt is voor het maken van games, kun je er ook prima apps mee maken. Veel makkelijker en sneller ook dan bijvoorbeeld in de Objective C wat de taal is voor Ios (en die best lastig is te leren).

Mensen vragen ook: wie kan een app maken?

Het antwoord op deze vraag hangt af van het type app dat u wilt maken. Wilt u een eenvoudige app maken, zoals een rekenmachine of een takenlijst, dan kunt u een drag-and-drop app builder gebruiken. Deze app builders zijn meestal gemakkelijk te gebruiken en vereisen geen codering. Wil je echter een complexere app maken, zoals een spel of een app met veel functies, dan moet je een ontwikkelaar inhuren om de app voor je te maken. Bovendien, hoe betalen met telefoon google pay? Om met Google Pay te betalen, moet u een Google Pay-account instellen en een creditcard of betaalkaart koppelen. Hiervoor moet u de Google Pay-app downloaden op uw Android-toestel en de instructies volgen. Zodra u uw account hebt ingesteld, kunt u Google Pay gebruiken om te betalen in deelnemende winkels, online en in apps.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: hoe gebruik ik google pay in de winkel?

Als u in winkels wilt betalen met uw telefoon, moet u Google Pay eerst downloaden en instellen op uw telefoon. Download de Google Pay-app op uw Android-telefoon Het duurt maar een paar minuten om Google Pay op uw telefoon in te stellen. U heeft uw creditcard- of pinpasgegevens nodig om de app te kunnen instellen.
Hoe online betalen met Google Pay?
Afrekenen met Google Pay
  1. Tik op de Google Pay-knop wanneer u wilt afrekenen.
  2. Kies een betaalmethode en voer uw verzendadres in als hierom wordt gevraagd.
  3. Bevestig uw bestelling.

Kun je met Samsung contactloos betalen?

Daarnaast moet je beschikken over een telefoon met NFC en Android 4.4 en hoger. Het mobiel betalen van de banken werkt eenvoudig en is vergelijkbaar met je contactloze pinpas. Voor bedragen onder de € 50 hou je je telefoon tegen de terminal aan voor de betaling.
Wat dit betreft, hoe betaal je contactloos met android? Er zijn een paar verschillende manieren om contactloos te betalen met uw Android-telefoon. De meest gebruikelijke manier is om Google Pay te gebruiken. Hiervoor moet u eerst uw krediet- of debetkaart toevoegen aan de Google Pay-app. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u uw telefoon tegen een contactloze terminal houden om te betalen. Een andere manier om contactloos te betalen met je Android-telefoon is door Samsung Pay te gebruiken. Hiervoor moet je eerst je krediet- of debetkaart toevoegen aan de Samsung Pay app. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u uw telefoon tegen een contactloze terminal houden om te betalen.

Hoe Google Pay gebruiken Samsung?

Om Google Pay op een Samsung-toestel te gebruiken, moet u eerst de Google Pay-app downloaden en installeren in de Google Play Store. Zodra de app is geïnstalleerd, opent u deze en meldt u zich aan met uw Google-account. Voeg vervolgens een krediet- of debetkaart toe aan de app door een foto van uw kaart te maken of door de kaartgegevens handmatig in te voeren. Zodra uw kaart is toegevoegd, kunt u deze gebruiken om betalingen te verrichten door uw telefoon tegen een compatibele NFC-terminal te houden. Om Google Pay te gebruiken voor in-app aankopen, moet je eerst een betaalmethode toevoegen aan de Google Play Store-app. Open hiervoor de Google Play Store-app en tik op het menupictogram. Tik vervolgens op "Betalingsmethoden" en vervolgens op "Betalingsmethode toevoegen". Vanaf hier kunt u een creditcard of betaalkaart toevoegen. Zodra uw betaalmethode is toegevoegd, kunt u in-app aankopen doen door de app te openen waarvan u wilt kopen en op de knop "Kopen" te tikken.

Door Braden

Vergelijkbare artikelen

Kan je een gratis app maken? :: Hoe betaal je apps voor Android?
Handige links