Huis > H > Hoe Maak Ik Een Gif Van Een Youtube Filmpje?

Hoe maak ik een GIF van een YouTube filmpje?

GIFYouTube zet namelijk elke YouTube video die je maar wil om naar een GIF bestandje. Je kopieert simpelweg de video URL en plakt die op de site. Daarna kun je aangeven hoe lang je gifje mag worden (1 tot maximaal 10 seconden) en vanaf welk moment het filmpje moet starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Je kunt ook vragen hoe maak je zelf een gif iphone?

Kies Foto- en videobibliotheek; Kies een video uit die je in een gif wil veranderen; Maak de video nu kort genoeg (onder de 7 seconden) tot er een gif-knopje in de bovenhoek van het scherm verschijnt; Tik op 'gif' om een gif te maken die je meteen kunt versturen in WhatsApp.
Trouwens, hoe krijg je een gif op whatsapp?
Gif versturen op je Android telefoon
  1. Open WhatsApp.
  2. Tik op de chat met de persoon die je een GIF wil sturen.
  3. Tik op de emoji naast het tekstvak.
  4. Tik onderin op GIF.
  5. Zoek naar een GIF met een zoekwoord in de zoekbalk.
  6. Klik op een GIF om hem te bekijken.
  7. Tevreden? Verzenden maar!

Hoe maak je een GIF op computer?

Er zijn een paar verschillende manieren om een GIF te maken op je computer. Eén manier is om een online GIF-maker te gebruiken, zoals https://imgflip.com/gif-maker. Een andere manier is om met fotobewerkingssoftware zoals Photoshop of GIMP een GIF te maken van een reeks afbeeldingen. Daarvan, hoe maak je een eigen gif? Er zijn een paar verschillende manieren om je eigen gif te maken. Eén manier is om een online gifmaker te gebruiken, zoals Picasion (http://www.picasion.com/). Met deze methode upload je gewoon de afbeeldingen die je wilt gebruiken, en dan maakt Picasion een gif voor je.
Een andere manier om een gif te maken is door Photoshop te gebruiken. Met Photoshop kun je een zogenaamde "frame-animatie" maken. Om dit te doen, maak je elk frame van de animatie als een aparte laag, en dan gebruik je het "Timeline" paneel om de animatie te controleren.
Tenslotte kun je ook een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere gebruiken om een gif te maken. Met deze methode importeer je gewoon de video die je wilt gebruiken, en exporteer je die als een gif-bestand.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Dus, hoe maak je een animated gif?

Volg de onderstaande stappen om een gifje op de pc te maken met Google Foto's.
  1. Ga naar photos.google.com en log in met uw Google-account als dat nodig is.
  2. Klik in het menu op Tools.
  3. Klik onder 'Nieuwe maken' op Animatie.
  4. Klik op de foto's die u wilt gebruiken.
  5. Klik rechtsboven op Maken.
  6. De animatie wordt gemaakt.
Vervolgens, hoe kan je gifs sturen met iphone?
Dit doet u als volgt:
  1. Open Berichten, tik op. en voer een contact in of tik op een bestaand gesprek.
  2. Tik op. .
  3. Als u een specifieke GIF zoekt, tikt u op 'Zoek afbeeldingen' en voert u een zoekwoord in, bijvoorbeeld 'verjaardag'.
  4. Tik op de GIF om deze toe te voegen aan uw bericht.
  5. Tik op. om het bericht te versturen.

Waar vind ik GIF op iPhone?

U kunt een GIF die u in een bericht hebt ontvangen, bewaren voor gebruik in de Foto's-app op uw iOS-apparaat.
Trouwens, wat is gif op iphone? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van het individu en het specifieke gif in kwestie. Enkele mogelijke bronnen van gif op een iPhone kunnen echter zijn:
-Toxines van de batterij: Lithium-ion batterijen kunnen schadelijke chemicaliën afgeven als ze beschadigd of oververhit raken.
Gif van het scherm: Sommige schermen, zoals die van cadmium, kunnen bij beschadiging of oververhitting schadelijke chemicaliën afgeven.
Giftige stoffen uit de behuizing: Sommige behuizingen, zoals die van PVC, kunnen bij beschadiging of oververhitting schadelijke chemicaliën afgeven.
Giftige stoffen uit de hoofdtelefoon: Sommige koptelefoons, zoals die van PVC, kunnen bij beschadiging of oververhitting schadelijke chemicaliën afgeven.
Giftige stoffen uit de oplader: Sommige opladers, zoals die van PVC, kunnen bij beschadiging of oververhitting schadelijke chemicaliën afgeven.

Waarom kan ik geen GIF sturen via WhatsApp?

De bestandsindeling van WhatsApp staat alleen toe dat bepaalde bestandstypen worden verzonden en GIF's behoren niet tot de bestandstypen die kunnen worden verzonden. Dit is waarschijnlijk omdat GIF's grote bestanden zijn en veel ruimte in beslag nemen, waardoor ze niet kunnen worden verzonden via het WhatsApp-platform.

Door McArthur

Vergelijkbare artikelen

Waar haal je gifjes vandaan? :: Welke bedrijfscultuur zijn er?
Handige links