Huis > H > Hoe Verstuur Ik Een Boek Uit Ibooks?

Hoe verstuur ik een boek uit iBooks?

Ga naar de iBooks applicatie en open het boek dat je wil delen. Navigeer naar de menubalk en klik hier op de optie 'Archief' en selecteer vervolgens 'Deel'. Je hebt nu de keuze om het boek te delen via 'Facebook', 'Twitter', 'Berichten' en 'Mail'. Kies een gewenste deeloptie en OS X doet de rest.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

Kun je een ebook kopieren?

Voor de meeste e-readers moeten e-books via uw computer worden gedownload. Om een e-book te kopiëren van uw computer naar uw e-reader zal u gebruik moeten maken van Adobe Digital Editions. Op de meeste e-readers is alle overige software reeds aanwezig zodat u het e-book daarna direct kunt gaan lezen.
Dienovereenkomstig, wat is de bron van de tekst?
Bronvermelding of citatie is het aangeven van de oorsprong van informatie en van verwerkte teksten, afbeeldingen en beeldfragmenten, die zijn gebruikt voor het creëren van een gepubliceerd werk.

Hoe zet je twee bronnen achter elkaar?

Twee bronnen in een bepaalde volgorde afspelen. Dit kan worden gedaan door simpelweg de ene bron na de andere af te spelen, of door een mixer of ander audio-apparaat te gebruiken om de volgorde te regelen waarin de bronnen worden afgespeeld. Bovendien, hoe ziet een bronnenlijst eruit? Een bronnenlijst lijkt op een lijst van bronnen die je hebt gebruikt voor je onderzoek. Het kan gaan om boeken, artikelen, websites, enz.

Gerelateerde artikelen

Hoe verstuur ik een groot bestand?

Is het mogelijk om grote bestanden via e-mail te versturen? U kunt grote bestanden via e-mail versturen door een link te maken naar een bestand in de cloud. U kunt een bestand via e-mail verzenden als u er met de muis overheen gaat en op Delen klikt.

Mensen vragen ook: hoe maak je een goede bronvermelding wikiwijs?

Het is belangrijk dat je bij het gebruiken van deze bronnen opschrijft wat je gebruikt hebt, van wie en waar je het vandaan hebt gehaald. Doe dit vooral tijdens het maken van je opdracht of presentatie en houd dit goed bij; achteraf zo'n bronnenlijst maken is heel lastig en kost veel tijd.
Wat moet er in de literatuurlijst?
Een literatuurlijst geeft bij een tekst een overzicht van alle bronnen die worden geraadpleegd, geciteerd, geparafraseerd of samengevat. Het opstellen van zo'n literatuurlijst is niet meteen het meest spannende onderdeel van het schrijven.

Hoe Vermeld je bronnen in je scriptie?

Zodra je een bron wilt gebruiken in je scriptie, moet je een keuze maken tussen citeren of parafraseren. Hierna geef je aan waar de lezer de bron kan terugvinden. Dat is pas de daadwerkelijke bronvermelding. Vaak bestaat deze uit een korte verwijzing in de tekst en een volledige verwijzing in de literatuurlijst.
Hoe maak je een automatische bronnenlijst? Om een automatische bronnenlijst te maken, moet u eerst een nieuwe kolom maken in uw gegevenstabel. Deze kolom wordt gebruikt om de bronnen voor elke rij gegevens op te slaan. Vervolgens moet u een formule maken die de gegevens van alle andere kolommen in de rij aan elkaar rijgt. Deze formule moet worden ingevoerd in de nieuwe kolom. Ten slotte moet u een filter maken dat alleen de rijen weergeeft die een bron in de nieuwe kolom hebben.

Vervolgens, wat zijn kruisverwijzingen in word?

Kruisverwijzingen zijn links die u invoegt in een document en die verwijzen naar andere locaties in hetzelfde document. U kunt bijvoorbeeld een kruisverwijzing invoegen naar een kop of een bladwijzer. Wanneer u het document bijwerkt, wordt de kruisverwijzing automatisch bijgewerkt.

Door Savick Belfort

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik Bladwijzers van mijn scherm? :: Hoe maak je een bron van een boek?
Handige links