Huis > H > Hoe Verstuur Je Een Blinde Kopie?

Hoe verstuur je een blinde kopie?

BCC in Office Outlook

  1. Open het e-mailprogramma Office Outlook.
  2. Klik op Nieuwe e-mail.
  3. Het venster voor een nieuwe e-mail opent.
  4. Klik op BCC.
  5. Vul de e-mailadressen achter 'CC' en/of 'BCC' in en zet tussen de e-mailadressen een puntkomma om ze te scheiden.
  6. Typ net als bij andere e-mails een onderwerp en bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verstuur ik een groot bestand?

Is het mogelijk om grote bestanden via e-mail te versturen? U kunt grote bestanden via e-mail versturen door een link te maken naar een bestand in de cloud. U kunt een bestand via e-mail verzenden als u er met de muis overheen gaat en op Delen klikt.

Is BCC anoniem?

BCC: andere ontvangers verbergen

Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.
Dienovereenkomstig, hoe kan ik zien wie er in de bcc staat? In de verzonden items map, open het desbetreffende e-mail en vervolgens klik op het pijltje die je achter de ontvanger ziet. Hierna zou je de BCC adressen moeten kunnen zien.

Wat betekent een blinde kopie?

Een blinde kopie is een e-mail die naar iemand wordt gestuurd zonder dat de andere ontvangers van de e-mail dat weten. De e-mail lijkt afkomstig te zijn van de persoon die de blinde kopie heeft verzonden, maar de andere ontvangers worden niet in de e-mail vermeld. Men kan zich ook afvragen: wat is een blinde kopie? Een blinde kopie is wanneer iemand in een e-mail wordt gekopieerd, maar zijn e-mailadres niet zichtbaar is voor de andere ontvangers.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een kopie van mijn iPhone?

U kunt een back-up van uw apparaat maken op de computer die u normaal gebruikt om dit te doen. Klik op de apparaatknop in de linkerbovenhoek van het venster om terug naar boven te gaan.

Trouwens, hoe stuur je een mail naar meerdere mensen zonder dat adressen zichtbaar zijn?

E-mailen aan een groep mensen

  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.
Hoe kun je meerdere mails tegelijk versturen? Meerdere berichten doorsturen als één gecombineerd bericht
  1. Klik in een van uw e-mailmappen op een van de berichten, houd Ctrlingedrukt en klik vervolgens op elk extra bericht.
  2. Klik in het menu Start op Doorsturen of druk op Ctrl+F op het toetsenbord.

Hoe stuur ik een mail naar een groep?

Klik linksboven op Nieuwe e-mail. Aan de rechterkant verschijnt een venster voor het opstellen van een nieuwe e-mail. Klik helemaal rechts achter 'Aan' op CC en BCC. Klik achter 'BCC' en typ de e-mailadressen van de ontvangers, met na elk e-mailadres een puntkomma. Hoe werkt BCC in Gmail? BCC werkt in Gmail door een kopie van een e-mailbericht te maken en deze te verzenden naar een andere gebruiker zonder dat de afzender van het bericht dit weet. De BCC-functie is handig wanneer u een e-mail wilt sturen naar meerdere ontvangers zonder dat zij elkaars e-mailadressen zien.

Bovendien, wat voor winkel is bcc?

BCC is een elektronica keten met winkels door heel Nederland. BCC verkoopt producten in de categorieën beeld & geluid, foto, gaming, huishouden, telefonie en IT.

Door Delmor Depetris

Vergelijkbare artikelen

Wat is de betekenis van CC? :: Is blind typen moeilijk?
Handige links