Huis > W > Wat Betekent Macro?

Wat betekent macro?

het voorvoegsel macro- (Oudgrieks: μακρός; makros; "groot", "lang"), het grootste onderdeel van het rijtje micro - meso - macro, zoals in macro-economie, macrofotografie of macronutriënten. Het antoniem is micro-.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Mensen vragen ook: waarom zie ik geen tabbladen in excel?

Zorg ervoor dat de optie Bladtabs weergeven is ingeschakeld. Dit kan op de volgende manieren: In alle andere Excel-versies gaat u naar Bestand > Opties > Geavanceerd. Controleer onder Weergaveopties voor deze werkmap of het selectievakje bij Bladtabs weergeven is ingeschakeld.
Wat kan je met VBA?
VBA staat voor Visual Basic for Application. Het is een subcomponent van Visual Basic-programmeertaal die je kunt gebruiken om applicaties in Excel te maken. Met VBA kun je nog steeds profiteren van de krachtige functies van Excel en ze gebruiken in VBA.

Wat is de betekenis van VBA en wat is zijn functie?

VBA staat voor Visual Basic for Applications. Het is een programmeertaal waarmee u macro's kunt maken, of taken kunt automatiseren, in Microsoft Office-toepassingen zoals Excel, Word en PowerPoint. Wat kan je maken met VBA code? VBA-code kan worden gebruikt om taken te automatiseren in Microsoft Office-toepassingen zoals Excel, Word en PowerPoint. Bovendien kan VBA worden gebruikt om aangepaste toepassingen en macro's te maken.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Wat dit betreft, hoe werken macro's in word?

Een macro opnemen
  1. Ga naar het tabblad Ontwikkelaars en klik in de groep Programmacode op Macro opnemen.
  2. Typ in het vak Macronaam een naam voor de macro.
  3. Klik in het vak Macro opslaan in op de sjabloon of het document waarin u de macro wilt opslaan.
  4. Typ een beschrijving van de macro in het vak Beschrijving.
Daarvan, hoe verwijder ik een macro in excel?
Een macro verwijderen
  1. Klik op het tabblad Ontwikkelaars op Macro's.
  2. Klik in de lijst op de macro die u wilt verwijderen en klik op de knop Verwijderen.

Wat dit betreft, wat is een powerpoint met ingeschakelde macro's?

Microsoft Office PowerPoint-presentatie met ingeschakelde macro's Dit is een presentatie met de extensie . PPTM die VBA-code kan bevatten. PowerPoint-voorstelling met ingeschakelde macro's Een voorstelling met een PPSM-bestandsnaamextensie met vooraf goedgekeurde macro's die u vanuit uw presentatie kunt uitvoeren.
Wat is een goede macro verdeling? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de ideale macro-verdeling is afhankelijk van iemands specifieke doelen en voedingsbehoeften. In het algemeen echter is een goede macro-verdeling er een die de persoon helpt zijn gewenste calorie-inname te bereiken en toch de voedingsstoffen levert die hij nodig heeft om zijn gezondheids- en fitnessdoelen te ondersteunen.

Dienovereenkomstig, wat valt onder macronutriënten?

Er zijn drie primaire macronutriënten: koolhydraten, eiwitten en vetten. Elk van deze macronutriënten is essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.
Koolhydraten zijn de primaire energiebron van het lichaam. Ze worden afgebroken tot glucose, die vervolgens door de cellen wordt gebruikt voor energie. Eiwitten zijn essentieel voor de groei en het herstel van weefsels. Ze worden door het lichaam ook gebruikt om hormonen en enzymen te maken. Vetten zijn essentieel voor de opname van vetoplosbare vitamines en voor de isolatie van het lichaam.

Door Aulea Yusi

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een game op Google Play? :: Wat betekent macro's zijn uitgeschakeld?
Handige links