Huis > H > Hoe Maak Je Een Tweet?

Hoe maak je een Tweet?

Typ je Tweet (maximaal 280 tekens) in het opstelvenster bovenaan de tijdlijn van je startpagina of klik op de Tweetknop in de navigatiebalk. Je kan maximaal vier foto's, een GIF of een video aan je Tweet toevoegen. Klik op de Tweetknop om de Tweet te plaatsen op je profiel.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe deel je een Tweet?

Tweets delen
  1. Stap 1. Tik op het delen-icoon vanuit een Tweet op de tijdlijn van je startpagina of in de detailweergave van de Tweet.
  2. Stap 2. Kies een ontvanger in de lijst voor snel delen met de accounts waarmee je de meeste berichten uitwisselt.
  3. Stap 3. Je kan een reactie toevoegen aan je bericht.
  4. Stap 4. Tik op Versturen.
Hoe stuur je een Tweet naar iemand?
Hoe werkt Twitter op Android?
  1. Tik op het icoon Tweet opstellen .
  2. Voer een bericht in en tik vervolgens op Tweeten.
  3. In de statusbalk van je apparaat wordt een melding weergegeven die verdwijnt nadat de Tweet is verzonden.

Hoe gaat twitteren in zijn werk?

Wanneer een gebruiker een Tweet maakt, wordt deze verzonden naar de Twitter-servers waar hij wordt opgeslagen. De Tweet wordt vervolgens gerepliceerd over alle Twitter-servers, zodat hij in bijna-realtime kan worden weergegeven aan de volgers van de gebruiker. Om een Tweet weer te geven, halen de Twitter-servers hem op uit de database en sturen hem naar de browser van de gebruiker. Wat kost een Tweet? Een Tweet maken en plaatsen kost niets. Als je echter een groter publiek wilt bereiken met je Tweet, kun je betalen om je Tweet te laten promoten. Wanneer je een Tweet promoot, verschijnt hij in de tijdlijn van gebruikers die jou niet volgen en is de kans groter dat hij wordt gezien door mensen die geïnteresseerd zijn in de onderwerpen waarover je Tweet gaat.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe lang is een Tweet?

De maximale lengte van een tweet gaat definitief naar 280 tekens, voor iedereen.
Je kunt ook vragen hoe kopieer je een bericht op twitter?
Ga naar de Tweet waarvan je de URL wil kopiëren. Tik op Tweet delen via. Selecteer Tweet-URL kopiëren. De URL wordt nu naar het klembord gekopieerd.

Je kunt ook vragen hoe maak je een groep aan op twitter?

Een groep maken

Open het tabblad Personen en ga naar je profiel. scrolll omlaag en kies Groepen. Selecteer het pluspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Hier kan je een Groepsnaam invoeren en Leden toevoegen.
Wat is een retweet op Twitter? Een retweet is wanneer een gebruiker van de sociale netwerksite Twitter een tweet van een andere gebruiker opnieuw plaatst. Dit gebeurt door "RT" voor de tweet te zetten en vervolgens de gebruikersnaam van de oorspronkelijke auteur. Als @gebruikersnaam1 bijvoorbeeld tweette "Dit is een tweet", en @gebruikersnaam2 wilde deze retweeten, dan zouden zij "RT @gebruikersnaam1 Dit is een tweet" tweeten. Retweeten kan ook met de ingebouwde retweet-functie van Twitter.

Mensen vragen ook: kan je chatten op twitter?

Ja, je kunt chatten op twitter. Daarvoor moet u een twitteraccount aanmaken en vervolgens inloggen op het account. Zodra u bent ingelogd, kunt u klikken op het tabblad "berichten" bovenaan de pagina. Van daaruit kunt u op de knop "nieuw bericht" klikken en een gesprek beginnen met een andere twitteraar.

Door Alain

Vergelijkbare artikelen

Wat is een PB sturen? :: Kan je een eigen app maken?
Handige links