Huis > H > Hoe Merkaccount Maken?

Hoe Merkaccount maken?

Klaar om een merkaccount te maken?
  1. Check eerst of je al een merkaccount hebt.
  2. Log in bij YouTube.
  3. Ga naar je kanaallijst.
  4. Klik op Nieuw kanaal maken.
  5. Vul de gegevens in om het merkaccount een naam te geven en je account te bevestigen. Klik daarna op Maken. Je merkaccount wordt gemaakt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een extra YouTube account?

Een account maken op YouTube
  1. Open de YouTube-app.
  2. Tik rechtsboven op de profielfoto .
  3. Tik op Inloggen.
  4. Tik op Account toevoegen .
En nog een vraag, hoe maak je een tweede youtube kanaal?
Log in bij YouTube op een computer of op de mobiele site. Ga naar je kanaallijst. Maak een nieuw kanaal of gebruik een bestaand merkaccount: Klik op Nieuw kanaal maken om een nieuw kanaal te maken.

Kun je meerdere YouTube kanalen op 1 account?

Ja, je kunt meerdere YouTube-kanalen hebben op 1 account. Je kunt een nieuw kanaal maken of een bestaand kanaal gebruiken. Om een nieuw kanaal te maken:
1. Meld je aan bij YouTube en klik op het kanaal icoon in de rechterbovenhoek.
2. Selecteer in het uitklapmenu "Een nieuw kanaal maken."
3. Kies of je een kanaal wilt maken met een zakelijke of andere naam.
4. Voer de naam van uw kanaal in en klik op "Maak".
Een bestaand kanaal gebruiken:
1. Meld je aan bij YouTube en klik op het kanaalpictogram in de rechterbovenhoek.
2. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Een bestaand kanaal gebruiken."
3. Voer de naam van je kanaal in en klik op "Creëer". Hoe verwijder je een Merkaccount? Er zijn een paar stappen nodig om een Branded account te verwijderen. Eerst moet u inloggen op uw account op de Branded website. Zodra u bent ingelogd, moet u naar de pagina "Instellingen" gaan. Op de instellingenpagina zal er een sectie "Account" zijn. Onder de sectie "Account" zal er een knop "Account verwijderen" staan. Zodra u op die knop klikt, wordt u gevraagd te bevestigen dat u uw account wilt verwijderen. Zodra u dit bevestigt, wordt uw account definitief verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Wat dit betreft, hoe maak je een filmpje op youtube?

Je logt gewoon in bij je YouTube-account en klikt op het icoon Maken. Als je een langere video wilt uploaden, klik je op Video uploaden en kies je daarna het gewenste videobestand. Je kunt maximaal 15 bestanden tegelijk uploaden. Als je een YouTube Short wilt uploaden, moet je ingelogd zijn bij YouTube voor mobiel.
Dit in overweging nemend, is een account op youtube gratis?
Youtube is een gratis dienst en je kunt zonder betaling jouw eigen filmmateriaal uploaden. Een muzieknummer uit de top40 is niet vrij van rechten en als je die onder je filmpje zet dan is het niet toegestaan om het filmpje op youtube te zetten.

Je kunt ook vragen wat kost het maken van een youtube kanaal?

Zoals we van Youtube gewend zijn is het gebruik voor particulieren gratis, ook een kanaal aanmaken kost niks. Breng een bezoekje aan www.youtube.com en log daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Bovendien, is een youtube kanaal gratis? Een YouTube-kanaal is gratis aan te maken, maar je hebt er wel een Google-account voor nodig. Je moet ook minstens 13 jaar oud zijn. Als je niet oud genoeg bent, kun je een ouder of voogd vragen een account voor je aan te maken.

Waarom kan ik geen kanaal maken YouTube?

Er zijn een paar redenen waarom je misschien geen kanaal op YouTube kunt maken. Eén reden kan zijn dat je niet voldoet aan de minimumleeftijd van 13 jaar. Een andere reden kan zijn dat je een kanaal probeert te maken vanuit een land waar YouTube niet beschikbaar is. Tot slot is het ook mogelijk dat je al een kanaal hebt aangemaakt en je de inloggegevens niet meer weet.

Door Dorfman Hatmaker

Vergelijkbare artikelen

Welke caches kan ik verwijderen Mac? :: Kan je verkouden worden van een ventilator?
Handige links