Huis > W > Welke Caches Kan Ik Verwijderen Mac?

Welke caches kan ik verwijderen Mac?

Er bestaan ruwweg drie belangrijke soorten caches die je kunt opschonen op je Mac:
  • Systeemcache.
  • Gebruikerscache (inclusief app-cache en DNS-cache)
  • Browsercache.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Wat zijn systeemgegevens Mac?

Systeemgegevens: Omvat de bestanden die niet in de andere categorieën in deze lijst staan. Deze categorie omvat voornamelijk bestanden en gegevens die door het systeem worden gebruikt, zoals logbestanden, caches, VM-bestanden en andere runtimesysteemresources.
Trouwens, hoe maak je het scherm van een macbook pro schoon?
Een Apple beeldscherm schoonmaken

Gebruik de bij het beeldscherm geleverde doek of een andere zachte, droge en pluisvrije doek om het stof van het scherm te verwijderen. Als het scherm grondiger moet worden schoongemaakt, maak je de doek vochtig met water of met een speciaal reinigingsmiddel voor beeldschermen.

Hoe schoon ik mijn MacBook Air op?

Afhankelijk van hoe vuil uw MacBook Air is, zijn er een paar verschillende manieren om hem schoon te maken.
Als uw MacBook Air slechts licht vuil is, kunt u hem schoonmaken met een zachte, droge doek. Als je hardnekkiger vuil of vlekken moet verwijderen, kun je een licht vochtige doek gebruiken. Gebruik geen schoonmaakmiddelen of schuurmiddelen, want deze kunnen uw MacBook Air beschadigen.
Als uw MacBook Air erg vuil is, kunt u hem schoonmaken met een milde zeep- en wateroplossing. Gebruik een zachte zeep en voorkom dat er water in het apparaat komt. Als je je MacBook Air hebt schoongemaakt met water en zeep, zorg er dan voor dat je hem goed afdroogt met een zachte, droge doek. Bovendien, welke caches kan ik verwijderen? Er zijn een paar verschillende soorten caches die verwijderd kunnen worden: browser caches, DNS caches en applicatie caches.
Browser caches worden opgeslagen op uw computer en bevatten webpagina bronnen die zijn gedownload door uw browser. DNS-caches worden op uw computer opgeslagen en bevatten DNS-records die van DNS-servers zijn gedownload. Toepassingscaches worden op uw computer opgeslagen en bevatten toepassingsgegevens die van een toepassingsserver zijn gedownload.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Dit in overweging nemend, hoe cache legen op mac?

Cache legen in Safari
  1. Open Safari, navigeer bovenaan in het menu naar 'Safari' en klik op 'Voorkeuren'.
  2. Klik op het tabje 'Geavanceerd', zet onderaan een vinkje naast 'Toon Ontwikkel-menu in menubalk' en sluit het venster.
  3. Bovenaan in de menubalk staat nu 'Ontwikkel'. Klik hierop en vervolgens op 'Leeg caches'.
Hoe verwijder je systeemgeheugen?
In de opslag bewaar je je gegevens, zoals muziek en foto's. In het geheugen voer je programma's uit, zoals apps en het Android-systeem.
...
Opslag vrijmaken
  1. Open de Google Play-app met de content, zoals Play Muziek of Play Films.
  2. Tik op Menu. Instellingen. Downloads beheren.
  3. Tik op Gedownload. Verwijderen.

Hoe systeem opslag verminderen?

Android ruimte vrijmaken
  1. Gegevens in het cachegeheugen wissen. In het cachegeheugen wordt data opgeslagen waarmee bijvoorbeeld apps sneller kunnen laden.
  2. Verwijder geback-upte foto's.
  3. Downloads-map opruimen.
  4. Opgeslagen kaarten in Google Maps.
  5. Apps verwijderen.
Hoe kan ik een app verwijderen van mijn MacBook? Er zijn twee manieren om een programma van uw MacBook te verwijderen. De eerste manier is om het programma in uw Finder te vinden, er met de rechtermuisknop op te klikken en "Naar de prullenbak" te selecteren. De tweede manier is om Launchpad te openen, het programma te vinden en op het programma te klikken en het vast te houden totdat het begint te wiebelen. Klik dan op de "X" op de app om hem te verwijderen.

Wat dit betreft, hoe maak je scherm imac schoon?

Er zijn een paar manieren om het scherm van uw iMac schoon te maken. Eén manier is om een microvezeldoekje en wat water te gebruiken. Een andere manier is om een schermreiniger te gebruiken die ontworpen is voor gebruik op LCD-schermen.

Door Nikolai

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je het scherm van je laptop schoon? :: Hoe Merkaccount maken?
Handige links