Huis > H > Hoe Maak Je Een Interactieve Powerpoint?

Hoe maak je een interactieve PowerPoint?

Interactieve PowerPoint presentatie maken
  1. Voeg een aantal PowerPoint vormen toe aan je presentatie;
  2. Selecteer een vorm en voeg een hyperlink toe via Invoegen > Hyperlink en kies voor Plaats in dit document.
  3. Maak een home-knop voor elke slide in het diamodel via Beeld > Diamodel;

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe maak je een actieknop in PowerPoint?

Een actieknop op de dia zetten

Klik op het tabblad Invoegen op Vormenen klik onder Actieknoppen onder aan het menu op de knopvorm die u wilt toevoegen. Klik ergens in de dia en sleep vervolgens de muisaanwijzer om de vorm voor de knop te tekenen.
Hoe kan ik een hyperlink maken?
Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. In het vak Hyperlink invoegen typt of plakt u de koppeling in het vak Adres.

En nog een vraag, hoe open je een link in powerpoint?

Om een koppeling in PowerPoint te openen, klikt u met de rechtermuisknop op het object of de tekst die u wilt koppelen en selecteert u "Hyperlink". In het venster Hyperlink invoegen voert u in het veld "Adres" de URL in van de pagina waarnaar u een koppeling wilt maken en klikt u op "OK". Hoe maak je een interactieve presentatie? Er zijn een paar verschillende manieren om een interactieve presentatie te maken. Eén manier is het gebruik van presentatiesoftware met ingebouwde functies voor interactiviteit, zoals PowerPoint. U kunt ook een web-based presentatietool gebruiken, zoals Prezi. Een andere manier om een interactieve presentatie te maken is het gebruik van software waarmee je een presentatie kunt maken die op een website of blog kan worden weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Wat is een interactieve presentatie?

Een interactieve presentatie is een presentatie waarmee je interactie creëert met het publiek. Dit kan door middel van het stellen van vragen, maar ook bijvoorbeeld door het publiek live te laten stemmen bij een stelling. Op deze manier houd je het publiek enthousiast en gefocust en komt de boodschap beter over.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik geen animatie toevoegen powerpoint?
Ga naar het tabblad Animaties en klik in de groep Geavanceerde animatie op Animatiedeelvenster. Selecteer in het deelvenster Animatie de animatie die u wilt activeren. Klik in de groep Geavanceerde animatie op Trigger, wijs Bij klikken op aan en selecteer het object dat het afspelen van de animatie moet activeren.

Dit in overweging nemend, wat is een diamodel in powerpoint?

Gebruik een diamodel om consistentie toe te voegen aan kleuren, lettertypen, koppen, logo's en andere stijlen. Een diamodel is ook handig om de presentatie als geheel dezelfde uitstraling te geven. U kunt de kleuren, lettertypen en effecten van een diamodel wijzigen.
Hoe maak je een kruisverwijzing in Word? U kunt in Word op verschillende manieren een kruisverwijzing maken. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van het gereedschap Kruisverwijzingen, dat u kunt vinden onder het tabblad Verwijzingen in het lint.
Om het gereedschap Kruisverwijzing te gebruiken, selecteert u eerst de tekst waarnaar u wilt verwijzen. Klik vervolgens op de knop Kruisverwijzing in het lint en selecteer het type verwijzing dat u wilt invoegen. U kunt bijvoorbeeld een verwijzing naar een kop, een bladwijzer of een genummerd item invoegen.
Zodra u het type verwijzing hebt geselecteerd, verschijnt er een dialoogvenster. In het dialoogvenster kunt u het specifieke item selecteren waarnaar u wilt verwijzen. Als u bijvoorbeeld naar een rubriek verwijst, kunt u selecteren naar welke rubriek u wilt verwijzen.
Nadat u het item hebt geselecteerd, klikt u op Invoegen, en de verwijzing wordt in uw document ingevoegd.

Hoe kan je een Hyperlink herkennen?

In HTML is een hyperlink een element dat de ene pagina met de andere verbindt. Het hyperlink-element wordt gebruikt om een link naar een ander document te maken. Het href attribuut specificeert de URL van de pagina waarnaar de link verwijst. Het hyperlink-element wordt ook gebruikt om een link naar een anker te maken.

Door Hyozo

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je met een Hyperlink? :: Hoe laat je je gedachten los?
Handige links