Huis > W > Wie Bedacht Cijfers?

Wie bedacht cijfers?

De inwoners van Mesopotamië hebben het eerste geschreven getallenstelsel uitgevonden. Hun cijfers waren verschillende merktekens op kleitabletten. De Babyloniërs namen 4.000 jaar geleden het Mesopotamische koninkrijk over en daarmee ook het getallenstelsel. Ook zij maakten gebruik van kleitabletten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel cijfers achter de komma?

Er zijn 2 antwoorden. Als de nauwkeurigheid gerechtvaardigd is, is het het meest gebruikelijk om met drie decimalen te werken. Als het een ander getal kan zijn, zet dan een 0 voor de punt.

Hoeveel is 0 0?

Daarom heet 0:0 een onbepaaldheid, je kan het niet berekenen, enkel benaderen, maar zelfs dan hangt het resultaat af van de situatie, en kan dat resultaat om het even wat zijn. Kort gezegd: 0:0 bestaat niet.
Bovendien, wat is 1 op de 2?
1/4 deel = 25 % 1/2 deel = 50 %

Wat is 1 op de 8?

1 op 8 is 1/8 of 0,125. Daarvan, hoe schrijf je een Ø met een streepje? Het Ø teken wordt geschreven als een streepje gevolgd door een schuine streep, als volgt: -/

Gerelateerde artikelen

Hoeveel significante cijfers heeft 1 2?

Aantal significante cijfers

Trouwens, hoe heet een schuine streep op een letter?

De schuine streep (/), schrap of Duitse komma, in computerterminologie ook (forward) slash, is een leesteken.
Is nul een even of oneven getal?
Een even getal is deelbaar door 2, een oneven getal is dat niet. Voor 0 is de vraag dus: bestaat er een getal dat ik met 2 kan vermenigvuldigen zodat ik 0 uitkom. En er bestaat inderdaad zo'n getal: 0 zelf. Daarom is 0 even.

Daarvan, hoe typ je een schuine streep?

Windows
  1. Zoek de alt toets.
  2. Hou deze toets vast en typ de code 130.
  3. Vervolgens laat je de alt-knop los.
  4. Je hebt de é!
Hoe doe je een omgekeerde Slash? Er zijn twee manieren om een reverse slash te doen op een toetsenbord. De eerste is om de shift-toets ingedrukt te houden en de backslash-toets in te drukken. De tweede is om de alt-toets ingedrukt te houden en de backslash-toets in te drukken.

Trouwens, wat betekent een rondje met een streep erdoor op mijn telefoon?

De cirkel met een streep erdoorheen is het universele symbool voor "Nee". Het wordt vaak gebruikt op telefoontoetsenborden om aan te geven dat een bepaalde functie niet beschikbaar is.

Door Livingstone Schedler

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je de niet afdrukbare tekens weergeven of verbergen? :: Is het een 0 of een O?
Handige links