Huis > H > Hoe Werkt Het Knipprogramma?

Hoe werkt het Knipprogramma?

Als je voor een venster knipsel kiest, maakt het Knipprogramma een schermopname van het venster dat op dat moment geopend is. Als laatste kun je kiezen voor het vastleggen van het volledig scherm. Alles wat er op dat moment op het beeldscherm te zien is, wordt vastgelegd. Ook deze vormen zijn allemaal weer te bewerken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Bovendien, hoe maak ik een print screen in windows 10?

Afhankelijk van uw hardware, kunt u de Windows-logotoets + PrtScn-knop gebruiken als snelkoppeling voor schermafdruk. Als uw apparaat niet over de PrtScn-knop beschikt, kunt u Fn + Windows-logotoets + spatiebalk gebruiken om een schermopname te maken, die vervolgens kan worden afgedrukt.
Je kunt ook vragen hoe doe je vierkante haakjes op mac?
Om een haakje openen in te voeren, druk je tegelijkertijd op Alt + Shift + (. Om het haakje te sluiten druk je eenvoudigweg tegelijkertijd op Alt + Shift + ).

Hoe doe je Control alt delete op Mac?

Er zijn een paar verschillende manieren om Control alt delete te doen op de Mac. Eén manier is om de sneltoets ⌘ + Option + Esc te gebruiken. Dit zal het Force Quit dialoogvenster oproepen. Een andere manier is om naar het Apple-menu te gaan en Forceer afsluiten te selecteren. Hoe doe je speciale tekens op Mac? Er zijn een paar manieren om speciale tekens op de Mac te doen:
1. Gebruik de Tekenweergave:
Open de Character Viewer vanuit de map Utilities in Launchpad, of door op Control-Command-Spacebar te drukken.
Klik op het teken dat u wilt invoegen en klik dan op Invoegen.
2. Gebruik de Toetsenbordviewer:
Open de Keyboard Viewer vanuit de map Utilities in Launchpad, of door op Option-Command-T te drukken.
Klik op het teken dat je wilt invoegen en klik dan op Invoegen.
3. Gebruik de Emoji & Symbolen Viewer:
Open de Emoji & Symbols Viewer vanuit de map Utilities in Launchpad, of door op Control-Command-Spacebar te drukken.
Klik op het teken dat u wilt invoegen en klik vervolgens op Invoegen.
4. Gebruik software van derden:
Er zijn een aantal softwareprogramma's van derden waarmee u speciale tekens op de Mac kunt invoegen. Sommige van deze programma's zijn gratis, andere zijn betaald.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe scherm opnemen Macbook Air?

Je scherm opnemen in QuickTime Player op de Mac
  1. Kies 'Archief' > 'Nieuwe schermopname' in de app QuickTime Player op de Mac om Schermopname te openen en de bediening weer te geven. Klik op 'Opties' om in te stellen wat je wilt opnemen.
  2. Klik op 'Neem op'.
Je kunt ook vragen hoe maak je schermopname op macbook pro?
Schermafbeeldingen of schermopnamen maken op de Mac
  1. Druk op de Mac op Shift + Command + 5 (of gebruik Launchpad) om Schermafbeelding te openen en de hulpmiddelen weer te geven.
  2. Klik op een hulpmiddel om te selecteren wat je wilt vastleggen of opnemen (of gebruik de Touch Bar).
  3. Klik indien gewenst op 'Opties'.

Hoe kun je je scherm opnemen Apple?

Uw scherm opnemen
  1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.
Dienovereenkomstig, hoe maak je een screenshot zonder print screen? De eenvoudigste manier om een screenshot te maken zonder de print screen knop te gebruiken is door de snipping tool te gebruiken. De snipping tool is een ingebouwde app waarmee u screenshots kunt maken. Volg deze stappen om de snipping tool te gebruiken:
1. Druk op de Windows logotoets + S om de zoekbalk te openen.
2. Typ snipping tool en druk vervolgens op Enter.
3. Klik op de knop Nieuw om een nieuwe schermafbeelding te starten.
4. Gebruik uw muis om een rechthoek te tekenen rond het gebied dat u wilt vastleggen.
5. Zodra u het gebied hebt geselecteerd dat u wilt vastleggen, laat u de muisknop los.
6. De schermafbeelding wordt opgeslagen op uw klembord. U kunt het dan in een beeldbewerkingsprogramma of document plakken.

Trouwens, waarom kan ik geen print screen maken?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien geen screenshot kunt maken op uw apparaat. Een mogelijkheid is dat uw apparaat niet de mogelijkheid heeft om screenshots te maken. Sommige oudere toestellen kunnen geen screenshots maken. Een andere mogelijkheid is dat de schermopnamefunctie is uitgeschakeld door de fabrikant van uw toestel of door uw systeembeheerder. Als u een apparaat gebruikt dat door uw werkgever is verstrekt, kan deze de screenshotfunctie hebben uitgeschakeld om te voorkomen dat u zonder toestemming screenshots van bedrijfsgegevens maakt. Ten slotte kunnen er toepassingen zijn die het maken van screenshots niet toestaan.

Door Borman

Vergelijkbare artikelen

Wat is de periode van een grafiek? :: Hoe een screenshot bewerken?
Handige links