Huis > H > Hoe Zet Je Een Geluid Onder Een Filmpje?

Hoe zet je een geluid onder een filmpje?

Een audiotrack aan je video toevoegen
  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Klik op de video die je wilt bewerken.
  4. Klik op Editor in het linkermenu.
  5. Klik op Audio.
  6. Klik op TOEVOEGEN als je een geschikt nummer hebt gevonden.
  7. Klik op OPSLAAN als je klaar bent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is geluid met mp3 indeling?

Het meest gebruikte formaat voor het opslaan van audio is het mp3-audioformaat. Elke speler kan mp3-bestanden openen. De audio wordt gecomprimeerd met verlies van kwaliteit, maar het verlies is verwaarloosbaar voor de doorsneegebruiker en het bestand is meestal kleiner dan de originele bestanden.

Hoe kan ik zang opnemen?

Zang opnemen met een USB-microfoon
  1. Een USB-microfoon is een simpele en betaalbare oplossing die een beter geluid geeft. Sluit hem aan op de USB-poort van je computer.
  2. Zit er geen opname-software bij je microfoon, dan kun je gratis software installeren. Audacity is erg populair en werkt op Windows, Mac en Linux.
En nog een vraag, hoe kan ik opnemen met audacity?
Je start een geluidsopname door op de rode knop te klikken of de toets R in te drukken. Met een druk op de spatiebalk stopt het opnemen weer. Bij een leeg werkvlak maakt Audacity vanzelf een nieuw audiospoor aan, waar de opname dan als golfvorm op komt te staan.

Vervolgens, hoe audio opnemen windows 10?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u audio kunt opnemen op Windows 10. Een manier is om de ingebouwde Voice Recorder-app te gebruiken. Om dit te doen, opent u de app en klikt u op de knop "Audio opnemen". Spreek vervolgens in uw microfoon en klik op de knop "Stop opname" wanneer u klaar bent.
Een andere manier om audio op te nemen in Windows 10 is door de Geluidsrecorder te gebruiken. Open hiervoor het menu Start en zoek naar "Geluidsrecorder". Klik vervolgens op de knop "Opname starten" en spreek in uw microfoon. Als u klaar bent, klikt u op de knop "Stop opname".
Ten slotte kunt u ook software van derden gebruiken om audio op te nemen op Windows 10. Er zijn veel verschillende opties beschikbaar, dus je moet onderzoeken welke geschikt is voor jou. Zodra u de software hebt geïnstalleerd, opent u deze en volgt u de aanwijzingen om te beginnen met het opnemen van uw audio. Je kunt ook vragen hoe audiobestand maken? Er zijn een paar verschillende manieren om een audiobestand te maken. Eén manier is om met een microfoon geluiden op te nemen, die vervolgens als audiobestand kunnen worden opgeslagen. Een andere manier is het downloaden of kopen van audiobestanden van het internet. Heb je eenmaal een audiobestand, dan kun je dat bewerken met software als Audacity.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een filmpje met achtergrond?

Vanuit de Play Store, kunt u Chromavid installeren op uw telefoon. U kunt de video-achtergrond wijzigen vanuit de app-lade. Ga naar de linkerbovenhoek van het scherm en tik op de kleurrijke cirkel.

Trouwens, hoe muziek onder filmpje zetten iphone?

Een soundtrack toevoegen aan een iMovie-project op iPhone of iPad
  1. Tik in de tijdbalk van het geopende project op de knop 'Voeg media toe' .
  2. Tik op 'Audio' en vervolgens op 'Soundtracks' om te bladeren door de ingebouwde soundtracks.
  3. Tik op een soundtrack om een voorbeeld te beluisteren.
Je kunt ook vragen hoe maak je een filmpje met muziek?
Om muziek aan een video toe te voegen, hoef je alleen maar je video in een editor te openen, je media te importeren en de audio aan te passen. Met de meeste programma's kun je de audio bewerken zodat de muziek op verschillende tijdstippen in verschillende gedeeltes van de video of in de hele video wordt afgespeeld.

Hoe maak ik een filmpje met foto's en muziek gratis?

Een film maken
  1. Open de Google Foto's-app.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik onderaan op Bieb.
  4. Tik in het gedeelte 'Nieuw item maken' op Film.
  5. Tik op Nieuwe film om de foto's en video's te kiezen die je in de film wilt opnemen.
  6. Als je een thema wilt gebruiken, tik je op de gewenste film en volg je de instructies.
Daarvan, hoe kan ik geluid opnemen met mijn telefoon? Aangenomen dat je wilt weten hoe je geluid opneemt met je telefoon:
Er zijn een paar verschillende manieren waarop je geluid kunt opnemen met je telefoon. Eén manier is om de ingebouwde microfoon van je telefoon te gebruiken om geluid op te nemen. Open hiervoor de app Voice Memos op uw iPhone of de app Recorder op uw Android-telefoon. Tik vervolgens op de opnameknop om de opname te starten. Je kunt ook een app van derden gebruiken om geluid op te nemen. Enkele populaire opties zijn Audio Memos (voor iPhone) en Smart Voice Recorder (voor Android).

Wat dit betreft, wat heb je nodig om een liedje op te nemen?

Ervan uitgaande dat je een lijst wilt hebben van zaken die nodig zijn om een liedje op te nemen:
-een microfoon
-een laptop of desktop computer
-opname software (Audacity, Garageband, etc.)
-een audio interface (optioneel)
-hoofdtelefoons
-een rustige kamer

Door Enriqueta Fimbrez

Vergelijkbare artikelen

Wat heb je nodig om te zingen? :: Waarom kan ik niks toevoegen aan mijn harde schijf Mac?
Handige links