Huis > W > Waarom Kan Ik Niks Toevoegen Aan Mijn Harde Schijf Mac?

Waarom kan ik niks toevoegen aan mijn harde schijf Mac?

Met FAT32 (MS-DOS op MAC) kunnen bestanden die groter zijn dan 4 GB, niet worden gekopieerd naar de schijf. U moet de schijf opnieuw formatteren in NTFS als u Windows XP, Vista of Windows 7 gebruikt en in HFS+ Non Journaled (Mac OS extended) als u Mac OS 10.4 of hoger gebruikt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe harde schijf vinden op Mac?

Kies in de Finder op je Mac achtereenvolgens 'Finder' > 'Voorkeuren'. Klik op 'Algemeen' en selecteer de onderdelen die je op het bureaublad wilt weergeven. Als je bijvoorbeeld 'Harde schijven' selecteert, worden er op het bureaublad symbolen voor je harde schijven weergegeven.
Hoe zet je bestanden op een externe harde schijf Mac?
Bestanden verplaatsen van en naar een extern opslagapparaat

Bestanden van je Mac naar het opslagapparaat verplaatsen: Selecteer een of meer bestanden op het bureaublad of in een map en sleep de bestanden naar het opslagapparaat onder 'Locaties' in de navigatiekolom van de Finder.

Je kunt ook vragen kan geen schijf selecteren mac?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een schijf op uw Mac niet kunt selecteren. Eén reden kan zijn dat de schijf niet goed geformatteerd is voor uw Mac. Een andere reden kan zijn dat de schijf niet correct is gemount. Tot slot kan de schijf corrupt of beschadigd zijn. Waarom zie ik mijn externe harde schijf niet Mac? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u uw externe harde schijf niet ziet op uw Mac. Het eerste wat u moet doen is controleren of hij goed is aangesloten op uw computer. Zo ja, dan moet u controleren of hij in de Finder verschijnt. Zo niet, dan moet u controleren of het wordt weergegeven in Schijfhulpprogramma. Zo niet, dan moet u proberen uw computer opnieuw op te starten. Als hij nog steeds niet zichtbaar is, neem dan contact op met de fabrikant van de externe harde schijf voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, kan bestanden niet kopiëren?

Als je een bestand of map niet kunt verplaatsen of kopiëren, moet je misschien je bevoegdheden voor het onderdeel wijzigen. Mogelijk moet je ook je bevoegdheden wijzigen voor de schijf, server of map waarnaar je het onderdeel wilt verplaatsen.
Hoe kan ik zien wat er op mijn externe harde schijf staat?
Allereerst: ga naar schijfbeheer

Je kunt ook de sneltoets Windows+X gebruiken en dan schijfbeheer selecteren. Je ziet nu een overzicht van alle schijven en partities die zich in je computer bevinden. Maak het venster groter tot je het "blokkenrooster" onderin het scherm ziet.

Waar vind ik de externe harde schijf?

Controleer of de externe harde schijf wordt weergegeven in schijfbeheer. Wanneer je externe harde schijf niet wordt weergegeven in Mijn computer / Deze PC, is het het best om eerst de Schijfbeheer te openen en te controleren of je je schijf daar kan vinden. Druk op de Windows-toets + R ,in Uitvoeren typ diskmgmt.
Kan harde schijf niet vinden? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw harde schijf niet verschijnt. Controleer eerst of hij goed is aangesloten op uw computer. Als het is aangesloten en u kunt het nog steeds niet zien, kan het een probleem met de stuurprogramma's zijn. Op de website van de fabrikant kunt u controleren of er stuurprogramma-updates zijn. Als de harde schijf nog steeds niet verschijnt, kan het een hardwareprobleem zijn en moet u hem naar een computerreparatiebedrijf brengen om hem te laten nakijken.

Vervolgens, hoe zet ik mijn bestanden op een externe harde schijf?

Om bestanden over te zetten naar een externe harde schijf, moet u de harde schijf aansluiten op uw computer. Zodra de harde schijf is aangesloten, kunt u er bestanden naar overbrengen door ze naar de map van de harde schijf te slepen.

Door Lisbeth Haggerton

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een geluid onder een filmpje? :: Waarom zie ik Macintosh HD niet in Finder?
Handige links