Huis > H > Hoe Voeg Je Symbolen Toe Op Word?

Hoe voeg je symbolen toe op word?

Plaats uw cursor op de plek in het bestand waar u het symbool wilt invoegen. Ga naar Symbool > invoegen. Kies een symbool of kies Meer symbolen. Scroll omhoog of omlaag naar het symbool dat u wilt invoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan Word een ODT bestand openen?

OpenDocument-bestanden zijn compatibel met Word en open source-toepassingen, maar sommige functies zijn niet beschikbaar in ODT-bestanden. De meeste toepassingen zijn compatibel met Word-documenten.

Hoe typ je een muzieknoot?

Selecteer de ♪ uit het `Speciale tekens` venster. (alt⌥ + cmd⌘ + T) Bij MS-Word kan het via `Insert → Symbol → Advanced Symbol` of `Invoegen → Symbolen → Meer symbolen`.
Dienovereenkomstig, waar vind ik symbolen in outlook?
Outlook
  1. Klik op het menu bewerken op Emoji & symbolen.
  2. Klik op het gewenste symbool.

Hoe maak je een kruisje in Word?

1. Open een nieuw document in Microsoft Word.
2. Typ "x" zonder de aanhalingstekens.
3. Markeer de "x".
4. Ga naar het tabblad "Invoegen".
5. Klik op het pictogram "Symbool".
6. Scroll naar beneden tot u het kruissymbool ziet.
7. Dubbelklik op het kruissymbool om het in uw document in te voegen. Dit in overweging nemend, hoe krijg je speciale tekens? Er zijn een paar manieren om speciale tekens te krijgen. Eén manier is het gebruik van het gereedschap Character Map in Windows. Dit gereedschap is te vinden in het menu Start onder Accessoires. Een andere manier is om de Alt-toets en het numerieke toetsenbord te gebruiken om speciale tekens te maken. Om bijvoorbeeld het handelsmerksymbool te maken, houdt u de Alt-toets ingedrukt en typt u 0153 op het numerieke toetsenbord.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Wat zijn de speciale tekens?

Wat zijn speciale tekens? Speciale tekens zijn tekens die niet aanwezig zijn op uw toetsenbordindeling. Ze kunnen worden gebruikt door een combinatie van toetsen op het toetsenbord in te drukken of het overzicht met speciale tekens in Windows te gebruiken.
Wat is een noot van muziek?
Een muzieknoot (of kortweg noot) is een teken (Latijn: nota) om de tonen in de muziek naar hun tijdsvolgorde en -duur te noteren of te benoemen.

Welke noten zijn er allemaal muziek?

Die 7 verschillende notennamen zijn de eerste 7 letters uit het alfabet: A – B – C – D – E – F – G. En als je deze alle 7 hebt gehad begin je gewoon weer opnieuw: A – B – C – D – E – F – G – A – B – C – D – E – F – G enz.
Wat betekent een noot met een streepje onder? Dit wordt een "appoggiatura" genoemd, en geeft aan dat de noot vóór de hoofdnoot moet worden gespeeld, en dan snel moet worden losgelaten.

Waar zit het Paragraafteken?

Het Paragraaf-teken staat meestal op het toetsenbord rechts van de nul-toets op standaard Amerikaanse toetsenbordindelingen.

Door Christiano Windhurst

Vergelijkbare artikelen

Waar staan symbolen voor? :: Wat heb je nodig om te zingen?
Handige links