Huis > H > Hoe Youtube Filmpjes Downloaden Op Pc?

Hoe YouTube filmpjes downloaden op PC?

Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op 'Downloaden' Kies vervolgens op de volghende pagina bij 'Output Formaat' welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Mensen vragen ook: hoe kun je youtube video's downloaden?

Ga op YouTube naar de video die je wilt opslaan. Ga naar het webadres van de video (bovenaan in de adresbalk), selecteer het, en kopieer het (door tegelijkertijd de Ctrl-toets en de C-toets in te drukken). Open in een nieuw venster 2Conv.com. Klik op MP3 en zet de keuzeselector op MP4.
Mensen vragen ook: hoe download je een youtube video van iemand anders?
Hoe kan je een video downloaden?
  1. Open de Foto's-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer de video die je wilt uploaden.
  3. Tik op Delen.
  4. Tik op Opslaan in Drive.
  5. Tik op Opslaan.

Hoe kan ik een video downloaden?

Om een video te downloaden, moet u een videodownloadprogramma op uw computer hebben geïnstalleerd. Als u eenmaal een videodownloadprogramma hebt geïnstalleerd, kunt u meestal video's downloaden door met de rechtermuisknop op de video te klikken en de optie "Downloaden" te selecteren. Hoe video opslaan op PC? Er zijn een aantal manieren om video op een PC op te slaan, afhankelijk van het bestandstype en waar de video vandaan komt.
Als u bijvoorbeeld een videobestand op uw computer hebt opgeslagen, kunt u het gewoon kopiëren en plakken in een map op uw harde schijf. Als u een video downloadt van het internet, kunt u meestal met de rechtermuisknop op de video klikken en "opslaan als" selecteren om te kiezen waar u het bestand wilt opslaan.
Als u een video van een website als YouTube streamt, kunt u een programma als de Free YouTube Downloader gebruiken om de video op uw computer op te slaan.
Zodra u de video hebt opgeslagen, kunt u hem offline bekijken of met anderen delen door hem te uploaden naar een website voor het delen van video's of hem op een dvd te branden.

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe kun je YouTube filmpjes offline bekijken?

Met YouTube Go bekijk je je favoriete YouTube-video's offline. YouTube Go laat je offline YouTube-video's kijken, en gaat zuiniger om met je mobiele data. De app is vanaf nu beschikbaar in meer dan 130 landen, maar werkt ook in Nederland.
Wat is de beste gratis YouTube Downloader?
De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video's op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips.

Waar kan ik gratis films downloaden?

Video's downloaden
  • Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met internet.
  • Open Google Play Films .
  • Tik op Bibliotheek.
  • Zoek de film of tv-aflevering die je wilt downloaden.
  • Tik op Downloaden .
Dienovereenkomstig, welke app youtube downloaden? Er is niet één specifieke app die je kunt gebruiken om YouTube-video's te downloaden. Er zijn veel verschillende apps en websites waarmee u dit kunt doen, dus u zult er een moeten kiezen die aan uw behoeften voldoet. Enkele van de populairdere opties zijn TubeMate, VidMate en Snaptube.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik bumba downloaden?

Er is geen downloadbare versie van bumba beschikbaar.

Door Frasquito

Vergelijkbare artikelen

Is het downloaden van een YouTube video legaal? :: Hoe kan ik opnemen met TV Vlaanderen?
Handige links