Huis > I > Is Het Downloaden Van Een Youtube Video Legaal?

Is het downloaden van een YouTube video legaal?

Mag u die zomaar voor eigen gebruik downloaden? Het antwoord hierop is: nee. De rechten zijn namelijk in handen van de artiest en de bewuste website waarop de video is gepubliceerd. Hoewel u de video dus gratis op YouTube, Facebook of Twitter kunt zien, mag u dus niet ongevraagd een kopie op de pc bewaren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

En nog een vraag, hoe sla je een youtube filmpje op iphone?

Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op 'Downloaden'.
Hoe download ik een Mp4?
Je eigen video's downloaden

Om een video te downloaden die je zelf hebt geüpload, ga je in YouTube naar Videobeheer, en klik je op het pijltje naar beneden naast Bewerken bij de video die je wilt downloaden. Daar zie je de optie Mp4 Downloaden. Je downloadt de video dan automatisch op de hoogste kwaliteit.

Je kunt ook vragen hoe kan ik een filmpje van internet opnemen?

Er zijn een paar manieren om een video van internet op te nemen. De eerste is het gebruik van een screen capture programma zoals Snagit of Camtasia. Met deze programma's kun je je scherm opnemen terwijl je een video bekijkt. De tweede manier is het gebruik van een video-downloader zoals RealPlayer of VLC. Met deze programma's kun je de video downloaden naar je computer, zodat je hem offline kunt bekijken. De derde manier is het gebruik van een videostreamingdienst zoals Netflix of Hulu. Met deze diensten kunt u een video online bekijken zonder deze te downloaden. Hoe kan ik een bestand downloaden? Aangenomen dat u vraagt hoe u een bestand van het internet kunt downloaden:
1. Zoek het bestand dat u wilt downloaden. Dit kan door naar het bestand te zoeken in een zoekmachine, of door een link naar het bestand te vinden op een website.
2. Als u het bestand hebt gevonden, klikt u op de link naar het bestand. Dit zou een nieuwe pagina of venster moeten openen met alleen het bestand.
3. Rechtsklik op het bestand en selecteer "opslaan als".
4. 4. Kies een locatie op uw computer om het bestand op te slaan en klik op "opslaan".

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Kan YouTube Kids offline?

Je kunt alleen video's offline opslaan in YouTube Kids als je bent ingelogd. Zoek de video die je offline wilt opslaan. Tik op Menu en selecteer Offline opslaan. Als je het opslaan van de video wilt onderbreken, tik je op Offline opslaan onderbreken.
Hoe kun je films kijken zonder wifi?
Hoe kan ik offline films kijken?
  1. Zorg ervoor dat het apparaat is verbonden met internet.
  2. Open Google Play Films .
  3. Tik op Bibliotheek.
  4. Zoek de film of tv-aflevering die je wilt downloaden.
  5. Tik op Downloaden .

Waarom YouTube offline?

YouTube-video's offline bewaren

Dit geeft je de mogelijkheid om offline naar YouTube-video's te kijken zonder reclame. Dit is ook de reden waarom YouTube het offline kijken voor andere gebruikers zo moeilijk mogelijk maakt: ze willen graag dat je betalende kijker wordt.
Wat dit betreft, hoe kan ik gratis muziek downloaden van youtube? Er zijn een paar manieren om gratis muziek van YouTube te downloaden. Eén manier is om een YouTube naar MP3 converter te gebruiken. Met dit type converter kun je de URL van een YouTube-video invoeren en de audio omzetten in een MP3-bestand. Dit bestand kun je dan downloaden naar je computer of apparaat.
Een andere manier om gratis muziek van YouTube te downloaden is het gebruik van een YouTube downloader. Met zo'n programma kun je de hele video van YouTube downloaden, inclusief de audio. Zodra de video is gedownload, kunt u een videobewerkingsprogramma gebruiken om de audio te extraheren en op te slaan als MP3-bestand.
Tot slot kun je ook een webbrowser-extensie gebruiken om gratis muziek van YouTube te downloaden. Met deze extensies kunt u meestal de audio van een YouTube-video downloaden zonder de hele video te hoeven downloaden.

Waarom kan ik niet meer downloaden van YouTube?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je niet meer kunt downloaden van YouTube. Misschien gebruik je een verouderde browser of een besturingssysteem dat niet langer compatibel is met de website. Het kan ook aan je internetverbinding liggen, of YouTube heeft zijn site bijgewerkt en de manier waarop downloads werken veranderd.

Door Moersch

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je een filmpje op YouTube op je telefoon? :: Hoe YouTube filmpjes downloaden op PC?
Handige links