Huis > H > Hoe Zet Je Een Filmpje Op Youtube Op Je Telefoon?

Hoe zet je een filmpje op YouTube op je telefoon?

Video's uploaden
  1. Open de YouTube-app .
  2. Tik op Maken. Een video uploaden.
  3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden en tik op VOLGENDE. Je video wordt geüpload als Short als deze maximaal 60 seconden is en een vierkante of verticale beeldverhouding heeft. Meer informatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe kan je een YouTube video opnemen?

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen.
Dus, hoe kan ik een filmpje van internet opnemen?
Zo kun je online streaming video's opnemen

Als je geen software wilt downloaden of snel wilt beginnen met het opnemen van een stream, kun je de gratis online screen recorder van Screencapture gebruiken. Open je browser, bezoek de website en klik op de groene button om meteen je opname te starten.

Hoe sla je YouTube filmpjes op Android?

Er zijn een paar manieren om YouTube-video's op je Android-apparaat op te slaan. Eén manier is om een app van derden te gebruiken, zoals TubeMate of VidMate. Met deze apps kun je YouTube-video's rechtstreeks naar je apparaat downloaden.
Een andere manier is het gebruik van een browserextensie of plugin zoals Video DownloadHelper. Met deze tool kun je video's downloaden van veel verschillende sites, waaronder YouTube.
Tot slot kun je ook een website als KeepVid gebruiken om YouTube-video's te downloaden. Voer gewoon de URL in van de video die u wilt downloaden, en de website genereert een link waarmee u de video kunt downloaden. Wat dit betreft, hoe deel je een video van youtube? Er zijn een paar manieren om een video van YouTube te delen. De meest gebruikelijke manier is om de video-URL te delen. Ga hiervoor naar de video die je wilt delen en klik op de knop Delen. Van daaruit kun je de URL kopiëren en in een e-mail, een chatvenster of een bericht op sociale media plakken.
Je kunt een video ook rechtstreeks van YouTube naar een sociale mediasite delen. Ga daarvoor naar de video die je wilt delen en klik op de knop Delen. Van daaruit klikt u op het pictogram van de sociale mediasite waarnaar u wilt delen (Facebook, Twitter, Google+, enz.). Een nieuw venster wordt geopend, en u kunt een bericht samenstellen voor bij de video. Als u klaar bent, klikt u op Post.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Wat dit betreft, hoe download je een youtube video van iemand anders?

Hoe kan je een video downloaden?
  1. Open de Foto's-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer de video die je wilt uploaden.
  3. Tik op Delen.
  4. Tik op Opslaan in Drive.
  5. Tik op Opslaan.
Wat dit betreft, hoe youtube filmpjes downloaden op pc?
Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op 'Downloaden' Kies vervolgens op de volghende pagina bij 'Output Formaat' welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers.

Hoe kan ik een video opnemen op mijn laptop?

Filmen met de webcam in Windows
  1. Ga naar Start.
  2. Klik op Camera.
  3. Klik op het video-icoon.
  4. De tijd van de opname begint te lopen.
  5. Klik op het voorbeeld rechtsonder om naar de gemaakte video te gaan.
  6. Ga naar Bewerken voor het aanpassen van de video, zoals knippen en het toevoegen van muziek of effecten.
Hoe maak je een leuk Verjaardagsfilmpje? Om een verjaardagsfilm te maken heb je een videobewerkingsprogramma, een computer en wat videoclips nodig. Kies een videobewerkingsprogramma dat gemakkelijk te gebruiken is en veel mogelijkheden heeft. Importeer de videoclips in het programma en rangschik ze in de volgorde waarin je ze in de film wilt hebben. Voeg titels, muziek en andere effecten toe om de film leuker te maken. Exporteer de film naar een formaat dat kan worden afgespeeld op een computer of dvd-speler.

Wat dit betreft, hoe maak je een filmpje van je scherm samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u een video van uw scherm op een Samsung-apparaat kunt maken. Een manier is om de ingebouwde schermrecorder te gebruiken die beschikbaar is op sommige Samsung-apparaten. Om deze methode te gebruiken, moet u eerst de schermrecorder inschakelen in het instellingenmenu. Zodra u de schermrecorder hebt ingeschakeld, kunt u beginnen met het opnemen van uw scherm door op de opnameknop te drukken. Een andere manier om uw scherm op te nemen is door een app van derden uit de Google Play Store te gebruiken. Er zijn veel verschillende schermopname-apps beschikbaar, dus u moet er een kiezen die aan uw behoeften voldoet. Zodra u een schermopname-app hebt geïnstalleerd, kunt u beginnen met het opnemen van uw scherm door op de opnameknop te drukken.

Door Kachine Tueller

Vergelijkbare artikelen

Hoe USB stick afspelen op TV? :: Is het downloaden van een YouTube video legaal?
Handige links