Huis > K > Kun Je Je Eigen Telefoongesprek Opnemen?

Kun je je eigen telefoongesprek opnemen?

Telefoongesprek opnemen op een Android-telefoon

Heb je een Android-telefoon? Dan kun je niet altíjd een telefoongesprek opnemen. Alleen als jouw toestel nog een oudere versie heeft, zoals Android 8.0 Oreo, kun je met een app telefoongesprekken opnemen. De beste app hiervoor is Call Recorder.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een eigen wallpaper?

Je kunt een foto kiezen. De foto moet op het scherm passen. Er moet op de resolutie gelet worden. De achtergrond moet op het scherm staan. Je hebt een mobiele telefoon. Er kunnen nieuwe afbeeldingen gevonden worden.

Wat dit betreft, hoe kan ik opnemen met mijn iphone?

Uw scherm opnemen
  1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.
Kan ik geluid opnemen met mijn laptop?
Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).

Hoe kun je iets opnemen op je computer?

Er zijn een paar manieren om iets op te nemen op je computer. Eén manier is om met een microfoon uw stem of andere geluiden op te nemen. U kunt ook een webcam gebruiken om video op te nemen. Tenslotte kunt u speciale software gebruiken om uw scherm op te nemen, als u een video wilt opnemen van wat u op uw computer doet. Dus, wat doet een spraakrecorder? Een spraakrecorder is een apparaat dat wordt gebruikt om toespraken op te nemen. Dit kan voor verschillende doeleinden worden gedaan, zoals voor latere weergave of voor transcriptie. Er zijn verschillende soorten spraakrecorders beschikbaar, die variëren in mogelijkheden en prijs. Enkele gemeenschappelijke kenmerken zijn de mogelijkheid om op te nemen in meerdere audioformaten, om op te nemen van meerdere microfoons, en om een ingebouwde luidspreker te hebben.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je een eigen achtergrond?

Kies op je bureaublad een achtergrond en stel die dan in. U kunt een van de afbeeldingen als achtergrond instellen. U kunt de achtergrond dagelijks veranderen.

Hoe gesprek opnemen Samsung S9?

Samsung Galaxy S9: gesprekken opnemen

Voortaan kun je telefoongesprekken opnemen zonder dat je daar een losse app voor nodig hebt. Hiervoor verschijnt een knopje als je iemand belt, zodat je het opnemen meteen kunt starten. Goed om te weten is dat het in Nederland gewoon toegestaan is om een gesprek op te nemen.
Mensen vragen ook: wat is de beste app om telefoongesprekken op te nemen?
Probeer bijvoorbeeld eens TapACall, waarmee je onbeperkt gesprekken kunt opnemen. De gesprekken worden vervolgens in de cloud opgeslagen. De apps Call Recorder en Call Recording bieden soortgelijke opties. Probeer ze eens uit!

En nog een vraag, hoe bel je met een ander nummer?

De truc is mogelijk dankzij het bellen via internet. Met nummers van vaste lijnen valt bijna niet te sjoemelen, maar apps die via internet bellen 'plakken' zelf een nummer op een uitgaand gesprek. Met programma's zoals Voxox of Spooftel is het een koud kunstje om het nummer dat wordt meegestuurd zelf te wijzigen.
Hoe kan iemand anders bellen met mijn nummer? Als u wilt dat iemand anders uw nummer kan bellen, moet u hen uw telefoonnummer geven. Zij kunnen dan uw telefoonnummer in hun telefoon invoeren en u bellen.

Wat dit betreft, hoe kan je gratis bellen?

Er zijn een paar manieren om gratis te bellen. Eén manier is om een VoIP-dienst zoals Skype of Google Voice te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van een gratis bel-app zoals Viber of WhatsApp. Tot slot kunt u een gratis online dienst als FreeConferenceCall.com gebruiken.

Door Copeland

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik mijn camera aan op mijn laptop? :: Hoe maak je een geluidsopname met Samsung telefoon?
Handige links