Huis > H > Hoe Maak Je Een Geluidsopname Met Samsung Telefoon?

Hoe maak je een geluidsopname met Samsung telefoon?

Open de Instellingen van je telefoon. Ga nu naar Opname. Tik nu op Geluidsbron. Zorg er dat Automatisch aangevinkt is.
...
Hoe kan ik geluid opnemen met Samsung telefoon?
  1. Open de app Telefoon .
  2. Bel iemand of wacht tot je wordt gebeld.
  3. Tik op het scherm van het actieve gesprek op Opnemen.
  4. Tik op Opname stoppen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Dit in overweging nemend, hoe neem je de telefoon op bij samsung?

Druk op de de bovenste volumeknop of de de onderste volumeknop als je een oproep ontvangt. Het belsignaal wordt stilgezet. Als je verder niets doet, blijft de telefoon bij de beller bellen tot de oproep wordt onderbroken of doorgeschakeld.
Wat dit betreft, kan ik met mijn samsung een gesprek opnemen?
Gesprek opnemen op Samsung via een app

De makkelijkste manier is natuurlijk het opnemen van een gesprek via een app, zoals Call Recorder. Nadat je deze hebt geïnstalleerd, kun je heel gemakkelijk een gesprek opnemen.

Dit in overweging nemend, hoe neem je op met je telefoon?

Aangenomen dat u vraagt hoe u een telefoon professioneel beantwoordt:
Wanneer u de telefoon opneemt, is het belangrijk om professioneel en beleefd te klinken. Begin met uzelf en uw bedrijf voor te stellen. U kunt bijvoorbeeld zeggen: "Bedankt voor het bellen van ABC Bedrijf, dit is [Uw naam]. Hoe kan ik u helpen?". Luister aandachtig naar het verzoek van de beller en beantwoord eventuele vragen. Als u het antwoord op hun vraag niet hebt, laat hen dan weten dat u iemand zult vinden die hen kan helpen en verbind het gesprek door. Bedank de beller voor zijn tijd en beëindig het gesprek beleefd. Wat dit betreft, hoe kan ik audio opnemen? Er zijn een paar manieren om audio op te nemen. Een daarvan is het gebruik van een microfoon en een audio-interface. Hiermee kunt u de microfoon aansluiten op de audio-interface, die vervolgens wordt aangesloten op de computer. U kunt dan een softwareprogramma gebruiken om de audio op te nemen.
Een andere manier om audio op te nemen is met een digitale recorder. Dit is een zelfstandig apparaat waarmee u audio kunt opnemen. U kunt de digitale recorder vervolgens aansluiten op de computer om het opgenomen audiobestand over te zetten.
Tot slot kunt u de ingebouwde microfoon van uw computer gebruiken om audio op te nemen. Dit is de eenvoudigste manier om audio op te nemen, maar de kwaliteit zal niet zo goed zijn als met een speciale microfoon.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe werkt Samsung spraakrecorder?

Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).
Dienovereenkomstig, hoe kan ik iemand bellen?
Bel je via de Voice-app, dan wordt altijd je Google Voice-nummer gebruikt.
  1. Open de Voice-app .
  2. Tik linksboven op Menu.
  3. Tik onder Gesprekken op Gesprekken die zijn gestart via de app Telefoon van dit apparaat.
  4. Selecteer wanneer je Google Voice wilt gebruiken voor gesprekken vanuit de telefoon-app.

Vervolgens, hoe maak ik een geluidsopname met mijn telefoon?

Hoe maak ik een geluidsopname met mijn telefoon? Wil je tegelijk noteren en geluid opnemen, dan bieden heel wat notitie-apps een ingebouwde dictafoon-optie. Op Android-toestellen kun je hiervoor Google Keep gebruiken. De bestanden kun je automatisch opslaan in Google Drive.
Welke gesprekken mag je opnemen? Er zijn een paar verschillende scenario's waarin u een telefoongesprek kunt opnemen. Als u bijvoorbeeld een telefoongesprek opneemt voor kwaliteitsborging, kunt u dat doen met de toestemming van alle gesprekspartners. Of als u een telefoongesprek opneemt om feedback van klanten te verzamelen, kunt u dit doen met toestemming van de partij waarmee u spreekt. In sommige gevallen kunt u een telefoongesprek opnemen zonder toestemming van de andere partij als u dit doet om illegale activiteiten te documenteren. Er zijn echter een aantal staten waar het illegaal is om een telefoongesprek op te nemen zonder de toestemming van alle partijen, dus het is belangrijk om de wetten in uw staat te controleren voordat u telefoongesprekken opneemt.

Kan ik een gesprek opnemen?

Ja, u kunt een gesprek opnemen, maar er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden. De federale wetten en de wetten van de staten inzake het opnemen van gesprekken verschillen, dus het is belangrijk dat u de wetten in uw regio controleert voordat u iets opneemt. In het algemeen is het legaal om een gesprek op te nemen als alle betrokken partijen ermee instemmen, maar in sommige staten gelden aanvullende eisen. In Californië bijvoorbeeld, moeten alle partijen op de hoogte worden gesteld dat het gesprek wordt opgenomen.
Als u van plan bent een gesprek op te nemen, kunt u het beste het zekere voor het onzekere nemen en de uitdrukkelijke toestemming van alle betrokken partijen vragen voordat u op opnemen drukt.

Door Giraldo

Vergelijkbare artikelen

Kun je je eigen telefoongesprek opnemen? :: Hoe zet je muziek van Spotify op een USB stick?
Handige links