Huis > H > Hoe Gesprek Opnemen Samsung S9?

Hoe gesprek opnemen Samsung S9?

Samsung Galaxy S9: gesprekken opnemen

Voortaan kun je telefoongesprekken opnemen zonder dat je daar een losse app voor nodig hebt. Hiervoor verschijnt een knopje als je iemand belt, zodat je het opnemen meteen kunt starten. Goed om te weten is dat het in Nederland gewoon toegestaan is om een gesprek op te nemen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Dus, is het strafbaar om een telefoongesprek op te nemen?

Artikel 139a en volgende van het Wetboek van Strafrecht bepalen echter dat het in beginsel is toegestaan een gesprek op te nemen. Voorwaarde is wel dat de opnemende partij zelf deelnemer is in het gesprek, of dat het gesprek wordt opgenomen in opdracht van één van de deelnemers in het gesprek.
Is het strafbaar om iemand op te nemen?
Het is toegestaan om stiekem een geluidsopname van een gesprek te maken. Dit is wel strafbaar als de persoon die de opnames maakt zelf niet deelneemt aan het gesprek. Met andere woorden: zolang de burger zelf deelneemt aan het gesprek, mag hij het gesprek opnemen.

Vervolgens, hoe kan ik een gesprek opnemen met mijn iphone?

Er zijn een paar manieren om een gesprek op te nemen met een iPhone. Eén manier is om een app van derden te gebruiken, zoals Voice Recorder HD, Call Recorder, of RecordMyCall. Een andere manier is om een luidspreker te gebruiken en het gesprek op te nemen met een ander apparaat, zoals een bandrecorder of een digitale recorder. Hoe maak ik geluidsopname met Samsung? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u geluidsopnamen kunt maken met uw Samsung toestel. Eén manier is het gebruik van de Voice Recorder app die op de meeste Samsung toestellen is voorgeïnstalleerd. Om deze app te gebruiken, opent u hem en tikt u op de opnameknop. U kunt dan in de microfoon spreken en de app zal uw stem opnemen.
Een andere manier om geluidsopnamen te maken met uw Samsung toestel is door de Sound Recorder app te gebruiken. Deze app kun je vinden in de Google Play Store en hiermee kun je zowel je stem als andere geluiden om je heen opnemen. Om deze app te gebruiken, open je hem en tik je op de opnameknop. Vervolgens kun je in de microfoon spreken en neemt de app je stem en andere geluiden om je heen op.
Tot slot kun je ook geluidsopnames maken met je Samsung toestel door de camera te gebruiken. De meeste Samsung toestellen hebben een ingebouwde camera en die kun je gebruiken om zowel video als audio op te nemen. Open hiervoor de camera-app en tik op de opnameknop. U kunt dan beginnen met het opnemen van video en audio door de camera te richten op wat u wilt opnemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet je 5G aan op een Samsung?

Het icoon moet ingedrukt worden voor het menu. Druk op geavanceerd. De indicator naast Overdracht naar mobiele gegevens kan worden in- of uitgeschakeld.

Je kunt ook vragen kun je bellen en opnemen tegelijk?

Telefoongesprek opnemen op een Android-telefoon

Heb je een Android-telefoon? Dan kun je niet altíjd een telefoongesprek opnemen. Alleen als jouw toestel nog een oudere versie heeft, zoals Android 8.0 Oreo, kun je met een app telefoongesprekken opnemen. De beste app hiervoor is Call Recorder.
Hoe werkt Samsung spraakrecorder?
Voicerecorder is een app voor het vastleggen van lezingen, gesprekken en andere geluiden (voorheen Geluidsrecorder). Druk op de grote knop Opnemen (1) en voeg markeringen (3) toe voor de belangrijkste momenten wanneer je iets opneemt of afspeelt (2).

Hoe moet je de telefoon aannemen?

Een gesprek beantwoorden of afwijzen

Als je het gesprek wilt beantwoorden, swipe je de witte cirkel naar de bovenkant van het scherm als je telefoon is vergrendeld of tik je op Beantwoorden.
En nog een vraag, hoe zet ik mijn telefoon op handsfree? Er zijn een paar manieren om dit te doen.
Als je telefoon een handsfree-instelling heeft in het instellingenmenu, kun je deze gewoon inschakelen.
Als uw telefoon geen handsfree instelling heeft, kunt u een handsfree app downloaden uit de app store.
Er zijn ook veel Bluetooth-apparaten die je kunt kopen waarmee je je telefoon handsfree kunt gebruiken. Deze zijn te vinden bij de meeste elektronicawinkels.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik handsfree bellen?

Er zijn een paar manieren om handsfree te bellen. Eén manier is het gebruik van een Bluetooth-headset. U kunt uw telefoon koppelen met een Bluetooth-headset en vervolgens oproepen doen en ontvangen via de headset. Een andere manier is het gebruik van een speakerphone. De meeste telefoons hebben een ingebouwde luidspreker en u kunt deze activeren door op een knop op de telefoon te drukken.

Door Midis Denapoli

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik video opnemen? :: Hoe neem je een telefoongesprek op met je mobiel?
Handige links