Huis > H > Hoe Kan Ik Video Opnemen?

Hoe kan ik video opnemen?

YouTube heeft geen webcamfunctie waarmee je video's kunt opnemen. Je kunt software op je computer gebruiken om een video op te nemen en op te slaan. Vervolgens kun je de video uploaden naar YouTube. Je kunt de software Photo Booth voor Mac OS X of Camera voor Windows 8+ eens proberen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Hoe kan ik een filmpje van internet opnemen?

Zo kun je online streaming video's opnemen

Als je geen software wilt downloaden of snel wilt beginnen met het opnemen van een stream, kun je de gratis online screen recorder van Screencapture gebruiken. Open je browser, bezoek de website en klik op de groene button om meteen je opname te starten.
Daarvan, hoe maak je een schermopname met windows 10?
Nu volgt u de stappen om het scherm in Windows 10 op te nemen. Stap 1: Druk op de sneltoets Win + G om het in Window 10 ingebouwde schermrecorderprogramma te openen. Stap 2: Klik op de Opnameknop (of druk op de sneltoets Win + Alt + R) om te beginnen met het opnemen van uw scherm in Windows 10.

Daarvan, hoe film je je beeldscherm en jezelf?

U kunt uw scherm en uzelf op verschillende manieren filmen. Eén manier is het gebruik van een screen capture tool, zoals Camtasia, om uw scherm op te nemen terwijl u praat. Dit kan een geweldige manier zijn om een tutorial of demo te maken. Een andere manier is om een webcam te gebruiken om uzelf op te nemen terwijl u op uw computer werkt. Dit kan een geweldige manier zijn om anderen te laten zien hoe u uw computer gebruikt, of om te pronken met uw werk. Tot slot kunt u een digitale camera gebruiken om foto's van uw scherm en uzelf te maken. Dit kan een geweldige manier zijn om een portfolio te maken of om je werk aan anderen te laten zien. Dienovereenkomstig, hoe maak je een filmpje met je telefoon? Aangenomen dat je tips wilt over hoe je een goede video maakt met je telefoon:
1. Kies je verhaal/boodschap
2. Kies de juiste telefoon
3. Download een goede videobewerkingsapp
4. Zoek de juiste locatie
5. Fotografeer verticaal
6. Gebruik een statief
7. Maak beelden van jezelf
8. B-roll is de sleutel
9. Vergeet het geluid niet
10. Voeg een titel en aftiteling toe

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe maak je een filmpje van je scherm iPhone?

Uw scherm opnemen
  1. Ga met iOS 14 of hoger naar 'Instellingen' > 'Bedieningspaneel' en tik vervolgens op de knop 'Voeg toe' naast 'Schermopname'.
  2. Open het bedieningspaneel op uw iPhone, iPod touch of iPad.
  3. Houd de grijze opnameknop ingedrukt.
  4. Tik op 'Start opname' en wacht wanneer er drie seconden wordt afgeteld.
Kan je live stream opnemen?
Stap 1: Open de YouTube live stream die u wilt opnemen en kopieer de URL. Stap 2: Download en installeer de VLC app van de Play Store op Android phone of de App Store op uw iPhone. Stap 3: Open de VLC app en tik op het hamburgermenu (drie horizontale streepjes). Stap 4: Selecteer Stream.

Dienovereenkomstig, kan ik de streams opnemen?

Helaas is de schermopname-functie niet op iedere Android-telefoon aanwezig. Het ligt dus aan het type telefoon of dit er zit ingebouwd, of dat je een app hiervoor moet gebruiken. Zo is AZ Screenrecorder een app die perfect is voor schermopnames.
Trouwens, hoe scherm opnemen microsoft? Er zijn een paar manieren om je scherm op te nemen op Microsoft Windows 10.
De gemakkelijkste manier is om de ingebouwde Xbox Game Bar te gebruiken. U kunt de Xbox Game Bar starten door op de Windows-toets + G op uw toetsenbord te drukken. Zodra de Game Bar verschijnt, klikt u op de knop "Opnemen" om te beginnen met het opnemen van uw scherm. Om de opname te stoppen, klik je op de knop "Stop" in de Game Bar. Uw opname wordt als videobestand op uw computer opgeslagen.
Een andere manier om je scherm op te nemen is door de app Quick Assist te gebruiken. Quick Assist is een hulpmiddel voor hulp op afstand dat vooraf op Windows 10 is geïnstalleerd. Om het te gebruiken om uw scherm op te nemen, start u de Quick Assist-app en klikt u op de knop "Aan de slag". Op het volgende scherm klikt u op de knop "Assistentie verlenen" en vervolgens op de knop "Uw scherm opnemen". Quick Assist begint dan met het opnemen van uw scherm. Om de opname te stoppen, klikt u op de knop "Stop opname" in het venster van Quick Assist.
U kunt ook de Windows 10 Screen Recorder app gebruiken om uw scherm op te nemen. Om de app te starten, drukt u op de Windows-toets + R op uw toetsenbord, typt u "winver" in het dialoogvenster Uitvoeren en drukt u op Enter. Dit zal het venster Over Windows openen. Scroll in het venster Over Windows naar beneden naar de sectie "Schermrecorder" en klik op de knop "Schermrecorder openen". De Screen Recorder app zal dan openen. Klik op de knop "Opnemen" om de opname van uw scherm te starten. Om de opname te stoppen, klikt u op de "Stop" knop in de Screen Recorder app.

Dus, hoe maak je een schermopname microsoft?

Er zijn een paar verschillende manieren om een schermopname te maken op Microsoft.
De eerste manier is om het knipselgereedschap te gebruiken. Om het knipselgereedschap te gebruiken, opent u het knipselgereedschap door op de knop Start te klikken en vervolgens op Alle programma's. Klik onder Accessoires op Knipgereedschap. Zodra het knipgereedschap is geopend, klikt u op de knop Nieuw om een nieuwe knip te starten. Vervolgens kunt u met het knipgereedschap het gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop Kopiëren. U kunt de afbeelding vervolgens in een e-mail, document of ander programma plakken.
De tweede manier om een schermopname te maken op Microsoft is door de Print Screen functie te gebruiken. Om de Print Screen-functie te gebruiken, opent u het programma of scherm dat u wilt vastleggen. Druk op de Print Screen-toets op uw toetsenbord. Dit maakt een foto van uw hele scherm. U kunt de afbeelding vervolgens in een e-mail, document of ander programma plakken.
De derde manier om een schermopname te maken op Microsoft is door de Snipping Tool in Windows 10 te gebruiken. Om het knipselgereedschap in Windows 10 te gebruiken, opent u het knipselgereedschap door op de knop Start te klikken en vervolgens op Alle programma's. Klik onder Accessoires op Knipgereedschap. Zodra het knipgereedschap is geopend, klikt u op de knop Nieuw om een nieuwe knip te starten. Vervolgens kunt u met het knipgereedschap het gedeelte van het scherm selecteren dat u wilt vastleggen. Zodra u het gebied hebt geselecteerd, klikt u op de knop Kopiëren. U kunt de afbeelding vervolgens in een e-mail, document of ander programma plakken.

Door Kelsy

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je schermopname aan? :: Hoe gesprek opnemen Samsung S9?
Handige links