Huis > H > Hoe Maak Ik Verbinding Met Teamviewer?

Hoe maak ik verbinding met TeamViewer?

Geef uw computer een naam en stel een wachtwoord in. Installeer TeamViewer op de computer die u wilt gebruiken om verbinding mee te maken. Voeg het apparaat aan uw partnerlijst toe. Om toegang te krijgen tot de externe computer, selecteert u de naam van de computer uit uw partnerlijst en maakt u verbinding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat kost een abonnement op TeamViewer?

De vanafprijs van TeamViewer is $50.90 per maand (of $610.80 per jaar)*. Splashtop begint bij $5 per maand (of $60 per jaar) voor remote access of $17 per maand (jaarlijks gefactureerd $199 per jaar) voor beheerde remote support.
Dit in overweging nemend, hoe moet je teamviewer installeren?
Hoe installeer ik Teamviewer?
  1. Eerst ga je naar teamviewer.com en druk je op gratis downloaden.
  2. Sla het bestand op in de gewenste map.
  3. Vervolgens kan je teamviewer starten, dit is naar eigen wens in te stellen, voor het artikel gebruiken we run only.

Hoe komen hackers in je computer?

Er zijn veel manieren waarop hackers toegang kunnen krijgen tot uw computer. Een veel voorkomende methode is via phishing e-mails. Phishing is wanneer hackers e-mails versturen die lijken te komen van een legitieme bron, maar in werkelijkheid nep zijn. Deze e-mails bevatten vaak links of bijlagen die, als u erop klikt, malware op uw computer installeren. Zodra de malware is geïnstalleerd, kan de hacker toegang krijgen tot uw computer en al uw persoonlijke gegevens. Wie zit er in mijn computer? Ervan uitgaande dat u vraagt wie er toegang heeft tot uw computer, is het antwoord iedereen die fysieke toegang heeft tot uw machine of die toegang heeft tot uw netwerk. Als uw machine niet met een wachtwoord is beveiligd, kan iedereen die er achter gaat zitten bij uw bestanden. Als hij wel met een wachtwoord is beveiligd, kan iedereen die het wachtwoord kent, bij uw bestanden. Als uw machine op een netwerk staat, kan iedereen op dat netwerk bij uw bestanden, tenzij u specifieke rechten hebt ingesteld om de toegang te beperken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Men kan zich ook afvragen: kan je computer gehackt worden als hij uit staat?

"Als ie uitstaat, kan ie ook niet gehackt worden en andere computers besmetten." Volgens computerbeveiligingsexpert dr. Sjouke Mauw van de faculteit Wiskunde en Informatica is het na werktijd uitzetten van pc's geen oplossing. "Je vermindert slechts het tijdsframe waarbinnen een hacker kan aanvallen.
En nog een vraag, hoe werkt teamviewer op telefoon?
Met de mobiele apps van TeamViewer kunt u direct vanaf uw smartphone ondersteuning bieden voor elk apparaat. Krijg toegang tot uw computer op kantoor met al uw documenten en programma's, of draag bestanden over van het ene apparaat naar het andere. Het kan allemaal, waar u ook bent.

Hoe werkt TeamViewer op Mac?

Om je Mac dan op afstand te kunnen blijven benaderen, moet je daar de systeemvoorkeuren openen en bij Beveiliging het tabblad Privacy openen. Klik dan op de Toegankelijkheidsinstellingen. Om Teamviewer de rechten te geven, moet je eerst op het slotpictogram linksonder in de hoek klikken om toegang te ontgrendelen.
Wat is externe toegang? Externe toegang is de mogelijkheid voor gebruikers om verbinding te maken met een systeem van buiten het netwerk. Dit kan op verschillende manieren, zoals een VPN, remote desktop of SSH. Externe toegang kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals toegang tot bestanden of toepassingen die niet beschikbaar zijn op het lokale netwerk, of verbinding maken met een systeem dat niet fysiek toegankelijk is.

Welke poort openzetten voor Extern bureaublad?

Om externe toegang tot een bureaublad toe te staan, moet u poort 3389 openen op de computer waarop het bureaublad draait. Hierdoor kan inkomend verkeer op die poort het bureaublad bereiken.

Door Gomar Eddlemon

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt 1 maand gratis Netflix? :: Hoeveel graden is het in me kamer?
Handige links