Huis > H > Hoe Maak Je Een Giphy?

Hoe maak je een Giphy?

Grappen uithalen
  1. Ga naar www.giphy.com.
  2. Klik rechtsboven op Create.
  3. Kies Choose Photo or GIF.
  4. Kies vanuit je computer de bestanden die je wil gebruiken.
  5. Nadat deze zijn geĆ¼pload, zal je zien dat Giphy er zelf al een slideshow van heeft gemaakt.
  6. Je kunt dan zelf kiezen hoelang je gifje moet duren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Hoe lang is een GIF?

De lengte van de Gif hoeft niet lang te zijn, al met een seconde of 2 kun je iets grappigs vertellen. Als je zelf een Gif gaat maken, houd dan vooral deze spreuk in je achterhoofd 'Less is more' oftewel overdaad schaadt. Probeer de beweging subtiel te houden en kijk goed hoe de Gif eruit ziet als de loop opnieuw start.
Hoe maak je een animated GIF?
Geanimeerd gif-bestand maken met de freeware GIMP

Een geanimeerd gif-bestand maken met de gratis freeware GIMP gaat dankzij de automatische animatie heel eenvoudig. Nadat u, net als in Photoshop, elke afzonderlijke foto (frame) op een eigen laag hebt gelegd, kiest u onder het menupunt Filter de categorie Animatie.

Daarvan, hoe maak je een animated gif in photoshop?

Er zijn een paar verschillende manieren om een geanimeerde GIF te maken in Photoshop, maar de meest gebruikelijke manier is om een frame-animatie te maken. Hiervoor moet je eerst je afbeeldingen in Photoshop maken. Zodra je je afbeeldingen hebt, ga je naar het menu "Venster" en selecteer je "Animatie." Dit opent het Animatie paneel.
Klik op de knop "Frame-animatie maken" onderaan het paneel. Dit maakt een nieuwe frame-animatie in de animatie-tijdlijn.
Voeg vervolgens uw afbeeldingen toe aan de tijdlijn. Klik hiervoor op de knop "Toevoegen" onderaan het Animatiepaneel en selecteer "Afbeelding toevoegen". Selecteer je afbeelding en klik op "Openen."
Je afbeelding verschijnt nu als een frame op de tijdlijn. Om de lengte van het frame in te stellen, klik op het "Tijdlijn" uitklapmenu onderaan het paneel en selecteer "Frame-eigenschappen". Voer in het veld "Duur" de tijd in die u wilt dat het frame verschijnt (in seconden).
Herhaal dit proces voor elke afbeelding die je wilt toevoegen. Als je al je frames hebt toegevoegd, kun je een voorbeeld van je animatie bekijken door te klikken op de knop "Afspelen" onderaan het Animatiepaneel.
Om je animatie op te slaan, ga je naar het menu "Bestand" en selecteer je "Opslaan voor web". In het "Opslaan voor web" dialoogvenster, selecteer het "GIF" formaat en klik op "Opslaan". Wat dit betreft, hoe sla je een gif op iphone? Er zijn een paar manieren om een GIF op je iPhone op te slaan:
1. Tik op de GIF die u wilt opslaan en houd deze vast. Er verschijnt een menu met de optie "Afbeelding opslaan".
2. Als je de Google-app gebruikt, kun je op de GIF tikken en vervolgens op het deelpictogram (de pijl). Vanaf daar kun je "Afbeelding opslaan" selecteren.
3. Als u de Giphy-app gebruikt, kunt u op de GIF tikken en vervolgens op het deelpictogram (het vierkant met een pijl naar boven). Vanaf daar kunt u "Afbeelding opslaan" selecteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

En nog een vraag, waar vind ik plaatjes voor whatsapp?

Waar vind ik plaatjes voor WhatsApp?
  1. Start WhatsApp.
  2. Tik op het tabblad Chats.
  3. Tik op de chat met de persoon die u wilt verblijden met een gif.
  4. Tik naast het tekstvak op de emoji.
  5. Tik onderin op GIF.
  6. Het overzicht van GIF's opent.
  7. Typ een zoekwoord in de zoekbalk.
  8. Tik een (korte) video aan om hem te bekijken.
Wat dit betreft, waarom werken gifs niet?
Als u GIF-bestanden met animatie wilt afspelen, moet u de bestanden openen in het venster Voorbeeld/eigenschappen . Als u dit wilt doen, selecteert u het GIF-bestand met animatie en klikt u in het menu beeld op Voorbeeld/eigenschappen.

Daarvan, hoe zet je een gif in een mail?

Plaats in het nieuwe berichtvenster de cursor in de berichttekst waar u de geanimeerde GIF-afbeelding wilt invoegen en klik op Invoegen > Foto's. Zie screenshot: 3. Zoek in het dialoogvenster Afbeelding invoegen openen en selecteer de geanimeerde GIF-afbeelding die u wilt invoegen en klik op de Invoegen knop.
Hoe een GIF versturen via Messenger? Om een GIF via Messenger te versturen, tikt u op het Plus-pictogram om de fotobibliotheek te openen. Tik vervolgens op het GIF-pictogram en zoek de gewenste GIF. Tik op de GIF om deze te selecteren en tik vervolgens op de knop Verzenden.

Hoe werkt Q&A Instagram?

Vraag en antwoord Instagram werkt door gebruikers in staat te stellen vragen te stellen en die vragen vervolgens door andere gebruikers te laten beantwoorden. Gebruikers kunnen rechtstreeks vragen stellen aan Instagram, of ze kunnen zoeken naar vragen die al gesteld zijn. Zodra een vraag is gesteld, kunnen andere gebruikers deze beantwoorden, en de persoon die de vraag heeft gesteld kan dan het beste antwoord kiezen.

Door Reisinger

Vergelijkbare artikelen

Welk bestandstype ondersteund transparantie binnen de afbeelding? :: Kan je een iPhone updaten zonder simkaart?
Handige links