Huis > H > Hoe Verleng Ik Gratis Avast?

Hoe verleng ik gratis Avast?

Avast Free Antivirus activeren

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Avast Antivirus ( ) in het systeemvak van de taakbalk van Windows en selecteer Registratiegegevens. Klik op het scherm Mijn abonnementen op Nu upgraden naast Avast Free Antivirus.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Men kan zich ook afvragen: wat kost een avast abonnement?

Het eerste pakket kost je €69,99 per jaar en is goed voor één apparaat. Je kunt deze versie voor 30 dagen gratis uitproberen. Het tweede pakket kost €89,99 per jaar en werkt op maximaal tien apparaten tegelijkertijd. Dienovereenkomstig, hoe avast abonnement opzeggen? Tik op uw profielafbeelding rechtsboven op het scherm en selecteer Betalingen en abonnementen. Tik op Abonnementen. Selecteer het Avast-abonnement dat u wilt opzeggen. Tik op Abonnement annuleren.

En nog een vraag, hoe avast free antivirus verwijderen?

Er zijn een paar manieren om Avast Free Antivirus van uw computer te verwijderen. De eerste manier is om de Avast Uninstall Utility te gebruiken. Dit is een programma dat is ontworpen om Avast Free Antivirus van uw computer te verwijderen. De tweede manier is om het Windows Configuratiescherm te gebruiken. Klik hiervoor op het menu Start en vervolgens op Configuratiescherm. Klik in het Configuratiescherm op Programma's toevoegen of verwijderen. Zoek Avast Free Antivirus in de lijst met programma's en klik erop. Klik op de knop Verwijderen. De derde manier is om een programma genaamd CCleaner te gebruiken. Dit programma zal Avast Free Antivirus van uw computer verwijderen. Dit in overweging nemend, is avast te vertrouwen? Ja, Avast is te vertrouwen omdat het een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf voor beveiligingssoftware is. Het bestaat al meer dan 25 jaar en heeft een goede staat van dienst. Bovendien is Avast sterk vertegenwoordigd in de beveiligingsgemeenschap en wordt het hoog gewaardeerd door onafhankelijke beoordelaars.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Trouwens, wat doet avast premium security?

Avast Premium Security waarborgt uw veiligheid door u automatisch om te leiden naar veilige sites. Zo komt u nooit op een vervalste site terecht. Daarnaast beschermt dit programma u tegen gehackte routers die u met behulp van nep-DNS-instellingen omleiden naar nepwebsites. Trouwens, wat is de beste virusscanner voor windows?

AntivirusVanaf prijsGeldterug-garantie
1.🥇 NortonUS$ 19,99 / jaar60 dagen
2.🥈 BitdefenderUS$ 23,99 / jaar30 dagen
3.🥉 TotalAVUS$ 29,00 / jaar30 dagen
4. McAfeeUS$ 49,78 / jaar30 dagen

Trouwens, hoe verwijder ik avast van mijn mac?

Ga als volgt te werk om Avast Security van uw Mac te verwijderen:

  1. Open de gebruikersinterface van Avast Security op een van de volgende manieren:
  2. Controleer of het Avast Security-venster actief is, klik links in de menubalk op Avast en selecteer Verwijder Avast Security.
  3. Klik op Verwijder.
Je kunt ook vragen waarom is avast gratis? De reden waarom Avast gratis is, is omdat het bedrijf geld in zijn producten verdient door gebruikers te laten abonneren op bepaalde functies, zoals een VPN of een veilige browser. Het bedrijf biedt ook een gratis versie van zijn antivirusprogramma aan omdat het ervan overtuigd is dat dit de beste manier is om gebruikers te beschermen tegen virussen en malware.

Hoe kom ik in contact met Avast?

De beste manier om contact op te nemen met Avast is door hun contactpagina te bezoeken. Hier kun je verschillende manieren selecteren om contact op te nemen, afhankelijk van je vraag of probleem. Je kunt ervoor kiezen om contact op te nemen via telefoon, e-mail of chat. Als je liever een formulier invult, kun je ook een ticket aanvragen.

Door Moynahan Thigpin

Vergelijkbare artikelen

Wie is Avast? :: Hoe installeer ik Avast?
Handige links