Huis > H > Hoe Installeer Ik Avast?

Hoe installeer ik Avast?

Google Chrome

  1. Ga naar ⋮ Menu (drie puntjes) ▸ Instellingen.
  2. Klik op Privacy en beveiliging ▸ Site-instellingen.
  3. Klik onder Content (Inhoud) op JavaScript.
  4. Klik op de knop Toevoegen naast Toestaan.
  5. Typ [*.] avast.com en klik op Toevoegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer ik Adobe Digital Editions?

Voor Windows en Mac, kunt u de meest recente versie van Adobe Digital Editions downloaden.

Wat is Avast Cleanup?

Avast Cleanup Premium spoort bloatware en andere niet-schadelijke bestanden op die ruimte innemen op uw computer en verwijdert die. Dat kan de prestaties van de pc verbeteren, maar ongewenste bestanden zijn niet actief schadelijk en worden dus niet als malware beschouwd. Je kunt ook vragen hoe installeer ik virusscanner op mijn computer? Tik op uw Android-apparaat op onderstaande knop om de productpagina van AVG AntiVirus in Google Play Store te openen. Tik op Installeren om de app te downloaden en te installeren. Wanneer de installatie is voltooid, tikt u op Openen om AVG AntiVirus te openen.

Dus, welke gratis virusscanner voor windows 10?

Er zijn tientallen gratis virusscanners voor Windows 10, maar ze zijn niet allemaal gelijk. Sommige zijn uitgebreider dan andere, en sommige zijn lichter en gebruiksvriendelijker. Het hangt echt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren.
Als u op zoek bent naar een uitgebreide en betrouwbare gratis virusscanner, raden wij Bitdefender Antivirus Free Edition aan. Het heeft geweldige detectiepercentages voor zowel bekende als onbekende bedreigingen, en het is zeer licht en gemakkelijk te gebruiken.
Als u op zoek bent naar een meer gebruiksvriendelijke optie, raden wij Avira Free Antivirus aan. Het heeft een eenvoudige interface en is zeer gebruiksvriendelijk, maar het heeft niet hetzelfde beschermingsniveau als Bitdefender.
Als u ten slotte op zoek bent naar een meer lichte optie die niet te veel inlevert aan bescherming, raden we Panda Free Antivirus aan. Het is een van de lichtste antivirussen die er zijn, en het biedt nog steeds goede bescherming tegen de meeste bedreigingen. Hoe Avast abonnement opzeggen? Om uw Avast-abonnement te annuleren, kunt u de Avast-gebruikersinterface gebruiken of contact opnemen met de Avast-klantenservice.
Als u besluit de Avast-gebruikersinterface te gebruiken, volgt u deze stappen:
1. Open het Avast-programma en ga naar 'Menu' > 'Instellingen'.
2. Selecteer het tabblad 'Abonnement' en klik op de knop 'Abonnement annuleren'.
3. Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen. Klik op de knop 'Bevestigen' om de annulering te voltooien.
Als u liever contact opneemt met de klantenservice van Avast, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of bellen naar +1 844-340-9251.

Gerelateerde artikelen

Hoe installeer je Adobe Flash Player op Mac?

Nieuwe macOS installaties installeren standaard geen flash. Het is een fluitje van een cent om het te installeren.

Wat is de beste gratis virusscanner?

De uitverkorenen:

  • Avast Free Antivirus.
  • AVG AntiVirus FREE.
  • Avira Antivirus.
  • Bitdefender Antivirus Free Edition.
  • Kaspersky Security Cloud Free.
  • Microsoft Windows Defender.
  • Sophos Home Free.
Wat kost Avast premium? Het eerste pakket kost je €69,99 per jaar en is goed voor één apparaat. Je kunt deze versie voor 30 dagen gratis uitproberen. Het tweede pakket kost €89,99 per jaar en werkt op maximaal tien apparaten tegelijkertijd.

Je kunt ook vragen is avast cleanup gratis?

Van Avast Cleanup is zowel een gratis als een betaalde versie verkrijgbaar. Voor de betaalde versie hebt u een abonnement nodig. Wat kost Avast Cleanup? Avast Cleanup is een programma voor het opschonen van je computer. Het kan je harde schijf opschonen en je computer sneller maken.

Bovendien, wat doet avast premium security?

Avast Premium Security is een uitgebreide internetbeveiligingsoplossing die u beschermt tegen virussen, malware, phishing-aanvallen en meer. Het biedt ook real-time bescherming tegen nieuwe bedreigingen, een firewall, een automatische software-updater, een sandbox-omgeving en meer.

Door Gusty

Vergelijkbare artikelen

Hoe verleng ik gratis Avast? :: Is MC AFEE gratis?
Handige links