Huis > H > Hoe Reset Je Een Hp Computer?

Hoe Reset je een HP computer?

Schakel uw HP laptop in en druk onmiddellijk op de F11 toets herhaaldelijk tot het Kies een optie scherm verschijnt. Klik Los problemen op . Klik Reset deze pc . Kies een optie, Bewaar mijn bestanden of Alles verwijderen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik verbinding maken met een andere computer?

Zorg ervoor dat je Windows 10 Pro hebt en stel de pc in om externe verbindingen toe te staan. Selecteer Start wanneer u klaar bent.

Hoe harde Reset laptop?

Een Windows-computer resetten
  1. Druk linksboven op het Windows-icoon.
  2. Druk op het tandwieltje om het instellingenmenu te openen.
  3. Druk op 'Bijwerken en beveiliging'.
  4. Ga naar 'Systeemherstel'.
  5. Druk onder 'Deze pc opnieuw instellen' op 'Aan de slag'.
  6. Doorloop de vragen die je computer jou stelt, zoals:
  7. Druk op 'Reset'.
Hoe HP laptop opnieuw opstarten?
Zet de computer uit als deze aanstaat door de aan/uit knop ingedrukt te houden. Druk op de aan/uit-knop van de computer en vlak nadat het logo van de BIOS of PC verdwenen is, druk en houd je de aan/uit knop in van de pc totdat deze uitgaat.

Hoe zet ik mijn PC terug naar fabrieksinstellingen Windows 10?

Er zijn twee manieren om uw pc terug te zetten naar de fabrieksinstellingen Windows 10. De eerste is om de functie "Deze pc resetten" in de app Instellingen te gebruiken. De tweede is om de functie "Herstel" in de Herstel-app te gebruiken.
Om de "Reset deze pc" functie te gebruiken, open je de Instellingen app en ga je naar "Update & beveiliging." Onder "Deze pc resetten" klik je op "Aan de slag". Je krijgt de optie "Mijn bestanden behouden" of "Alles verwijderen". Als je ervoor kiest om je bestanden te behouden, krijg je de optie om een back-up van je bestanden te maken op OneDrive. Als u ervoor kiest om alles te verwijderen, wordt uw pc teruggezet naar de fabrieksinstellingen en worden al uw bestanden verwijderd.
Om de "Recovery" functie te gebruiken, open je de Recovery app en klik je op "Get started." Je krijgt de optie "Bewaar mijn bestanden" of "Verwijder alles". Als u ervoor kiest om uw bestanden te bewaren, krijgt u de optie om een back-up van uw bestanden naar OneDrive te maken. Als u ervoor kiest om alles te verwijderen, wordt uw pc teruggezet naar de fabrieksinstellingen en worden al uw bestanden verwijderd. Dienovereenkomstig, wat moet je doen als je computer vastloopt? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw computer vastloopt. U kunt proberen uw computer opnieuw op te starten, een virusscan uit te voeren of te controleren op updates. Als uw computer nog steeds problemen heeft, kunt u contact opnemen met de fabrikant van uw computer of een computertechnicus voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Is mijn computer geschikt voor 4K?

Er zijn aansluitingen. Voor een 2160p-beeldsignaal hebben uw 4k-beeldscherm en uw pc of laptop verschillende aansluitingen nodig. 4K kan met sommige aansluitingen met 60 beelden per seconde worden bekeken.

Hoe Reset je een laptop zonder wachtwoord?

Houd de "Shift" -toets ingedrukt en tik op de "Power" -knop op uw scherm. Druk daarna op de knop "Herstarten". Selecteer "Problemen oplossen" in het scherm "Kies een optie" en klik vervolgens op "Deze pc opnieuw instellen".
Wat gebeurt er als je je laptop op fabrieksinstellingen zet?
Als je de fabrieksinstellingen van een apparaat terugzet, ben je alle aanpassingen die jij aan het apparaat hebt gedaan, kwijt. Documenten, foto's, video's, programma's, applicaties, instellingen, enzovoorts. Alles wordt teruggezet naar de instellingen waarmee het apparaat vanuit de fabriek is geleverd.

Dit in overweging nemend, wat moet je doen als je hp laptop niet meer opstart?

Als de computer vastloopt in het scherm met het logo van HP of het laadscherm van Windows, probeert u de computerventilatoren te reinigen met perslucht. Start de computer opnieuw op. Als Windows opstart, bent u klaar. Als Windows niet opstart, gaat u naar HP pc's -Testen op hardwareproblemen in Windows 10.
Dit in overweging nemend, wat doen als hp laptop niet opstart? Er zijn een paar dingen die u kunt doen als uw HP laptop niet opstart. Controleer eerst of de laptop is aangesloten en of het netsnoer goed is aangesloten. Als de laptop is aangesloten, probeer dan op de aan/uit-knop te drukken om te zien of de laptop wordt ingeschakeld. Als de laptop niet wordt ingeschakeld, probeer dan de batterij te verwijderen en vervolgens te vervangen. Als de laptop nog steeds niet wordt ingeschakeld, moet u mogelijk contact opnemen met de klantenondersteuning van HP voor verdere hulp.

Hoe kan ik mijn laptop opnieuw opstarten?

Er zijn een paar manieren om uw laptop opnieuw op te starten. Een manier is om te klikken op de "Start" knop in de linkerbenedenhoek van uw scherm en vervolgens te klikken op de "Herstart" optie in het pop-up menu. Een andere manier is om de "Ctrl"-toets ingedrukt te houden, de "Alt"-toets in te drukken en vervolgens op de "Del"-toets te drukken. Hierdoor verschijnt het venster "Taakbeheer". Van hieruit kunt u op de knop "Herstarten" klikken.

Door Merta

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset ik mijn Mac? :: Welke versie van Bluetooth heb ik?
Handige links