Huis > H > Hoe Reset Ik Mijn Mac?

Hoe reset ik mijn Mac?

Zet uw Mac aan en houd onmiddellijk deze vier toetsen tegelijk ingedrukt: Option, Command, P en R. Laat de toetsen na ongeveer 20 seconden los. Hiermee worden gebruikersinstellingen uit het geheugen gewist en worden bepaalde beveiligingsfuncties hersteld die mogelijk waren gewijzigd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe Mac opstarten zonder wachtwoord?

Inloggen nadat de sluimerstand of schermbeveiliging is geactiveerd
  1. Kies het Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Beveiliging en privacy'.
  2. Schakel in het paneel 'Algemeen' het aankruisvak voor 'Vraag om wachtwoord na start van sluimerstand of schermbeveiliging' uit.
Bovendien, hoe zet ik mijn imac terug naar fabrieksinstellingen?
Wis alle inhoud en instellingen

Zo zet je je Mac terug naar de fabrieksinstellingen: Open de app Systeemvoorkeuren; Klik boven in het menu op 'Systeemvoorkeuren'; Kies 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Mensen vragen ook: kan niet meer inloggen op mijn mac?

Als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw Mac, kunt u een paar dingen proberen. Controleer eerst of u de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord gebruikt. Als u zeker weet dat u de juiste gegevens gebruikt, probeer dan uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als je nog steeds problemen hebt, moet je misschien het besturingssysteem opnieuw installeren. Daarvan, hoe reset ik mijn macbook air? Het eerste wat je moet doen is je MacBook Air opnieuw opstarten. Om dit te doen, klikt u op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm en selecteert u "Opnieuw opstarten".
Als je nog steeds problemen hebt na het herstarten, kun je proberen je SMC (System Management Controller) te resetten. Dit kun je doen door je MacBook Air af te sluiten, de stekker uit het stopcontact te halen, en dan de toetsen Shift+Control+Option aan de linkerkant van het toetsenbord ingedrukt te houden terwijl je de aan/uit-knop indrukt. Houd deze toetsen ongeveer 10 seconden ingedrukt, laat ze dan los en zet je MacBook Air weer aan.
Als je na het proberen van deze stappen nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met Apple Support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, wat moet je doen als je mac vastloopt?

Mac (geforceerd) herstarten
  1. Optie 1: Ga naar het -menu linksboven en klik op Herstart.
  2. Optie 2: Druk gelijktijdig op de Control-toets en aan/uit-knop.
  3. Optie 3: Houd Option en Command ingedrukt en druk op de aan/uit-knop van je Mac.
  4. Optie 4: Houd de aan/uit-knop ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.
Wat moet je doen als je je wachtwoord niet meer weet?
Meestal wordt wachtwoordherstel uitgevoerd via een e-mail. Aan een account is namelijk (meestal) een e-mailadres gekoppeld. Wie wachtwoordherstel aanvraagt, krijgt een e-mail op dat opgegeven e-mailadres. Via een link in die mail kan een nieuw wachtwoord worden ingesteld.

Men kan zich ook afvragen: wat is beheerderswachtwoord mac?

Ga naar  > Systeemvoorkeuren. Klik vervolgens op 'Gebruikers en groepen'. Klik linksonder op het hangslot en vul je beheerderswachtwoord in om de opties te ontgrendelen.
Wat is de gebruikersnaam van mijn imac? De gebruikersnaam van een iMac is de naam van het account waarmee de computer is ingesteld. Deze kan worden gevonden door naar de Systeemvoorkeuren te gaan, op het pictogram Gebruikers & Groepen te klikken en vervolgens op de naam van de huidige gebruiker te klikken in de lijst met gebruikers. De gebruikersnaam wordt vermeld naast het woord "Naam:" bovenaan het informatiegedeelte van de gebruiker.

Dit in overweging nemend, hoe macbook air leegmaken voor verkoop?

Aangenomen dat u tips wilt om uw MacBook Air klaar te maken voor de verkoop:
1. Maak een back-up van uw gegevens. U zult een kopie willen hebben van al uw belangrijke bestanden, foto's en documenten voordat u uw MacBook Air verkoopt. Er zijn een paar manieren om een back-up van je gegevens te maken:
- Gebruik Time Machine, een ingebouwde functie van macOS waarmee je back-ups van je gegevens kunt maken.
Gebruik een cloudopslagdienst, zoals iCloud, Google Drive of Dropbox.
Gebruik een externe harde schijf of flashdrive.
2. Meld u af bij uw accounts. Zodra je een back-up van je gegevens hebt gemaakt, wil je je afmelden bij al je accounts op je MacBook Air. Dit omvat uw e-mailaccounts, sociale media-accounts en andere accounts waarbij u mogelijk bent aangemeld.
3. Wis uw gegevens. De volgende stap is het wissen van alle gegevens op je MacBook Air. Je kunt dit doen door naar de "Systeemvoorkeuren" te gaan en "Beveiliging & Privacy" te selecteren. Van daaruit klikt u op het tabblad "FileVault" en selecteert u "Schakel FileVault uit". Zodra FileVault is uitgeschakeld, kunt u op de knop "Schijf wissen" klikken en "Wissen" selecteren.
4. Herstel je MacBook Air naar de fabrieksinstellingen. De laatste stap is om je MacBook Air te herstellen naar de fabrieksinstellingen. Dit zal alle gegevens op je MacBook Air wissen en terugbrengen naar de oorspronkelijke staat. Ga hiervoor naar de "Systeemvoorkeuren" en selecteer "Reset". Vanaf daar wilt u klikken op de knop "Alle inhoud en instellingen wissen".

Door Arelus Filippi

Vergelijkbare artikelen

Hoe Imac volledig resetten? :: Hoe Reset je een HP computer?
Handige links