Huis > W > Wat Is De Aan Uit Knop Macbook Air?

Wat is de aan uit knop MacBook Air?

Touch ID (de aan/uit-knop) bevindt zich rechts van de functietoetsen. Nadat je Touch ID hebt geconfigureerd, kun je met je vingerafdruk je MacBook Air ontgrendelen, snel het scherm vergrendelen of aankopen doen in de App Store, de Apple TV-app en Apple Books en op websites die gebruikmaken van Apple Pay.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Kan MacBook Air niet uitzetten?

Druk tegelijkertijd op deze drie toetsen: Option, Command en Esc (Escape). U kunt ook de optie 'Forceer stop' kiezen in het Apple-menu () linksboven in het scherm. (Dit is vergelijkbaar met Control-Alt-Delete op een pc.) Selecteer vervolgens de app in het venster 'Forceer stop' en klik op 'Forceer stop'.
Mensen vragen ook: wat is een schijfkopie mac?
Een schijfkopie is een gecomprimeerde kopie van de inhoud van een bepaalde schijf of map. Schijfkopieën hebben de bestandsextensie '. dmg'. Als je de inhoud van een schijfkopiebestand wilt weergeven, moet je de schijfkopie eerst openen, zodat het schijfkopiebestand op het bureaublad of in de Finder wordt getoond.

Hoe verwijder ik een account op mijn MacBook?

Als u een account op uw MacBook wilt verwijderen, kunt u dit doen door naar de Systeemvoorkeuren te gaan en vervolgens Gebruikers & Groepen te selecteren. Selecteer daar het account dat u wilt verwijderen en klik vervolgens op het minteken onderaan de lijst. U wordt gevraagd om de verwijdering te bevestigen, en vervolgens wordt de account verwijderd. Hoe zet ik mijn iMac aan? Het eerste wat u moet doen is de aan/uit-knop vinden. Die zit aan de achterkant van de computer, aan de onderkant. Zodra u hem vindt, houdt u hem een paar seconden ingedrukt. De computer zal klinken en het scherm zal oplichten. Als de computer niet aangaat, moet u controleren of het netsnoer goed is aangesloten.

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Daarvan, wat te doen bij zwart scherm macbook?

Is het scherm van je mac plotseling op zwart gegaan? Probeer je mac altijd eerst te herstarten d.m.v. de aan/uit-knop ingedrukt te houden. Druk vervolgens nogmaals op de aan/uit-knop om de mac weer in te schakelen. Let wel op dat als je dit doet al jouw niet opgeslagen werk verloren gaat.
Is alles weg na fabrieksinstellingen?
Belangrijk: Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden alle gegevens op de telefoon gewist. Als je je gegevens wilt herstellen nadat je de telefoon hebt gereset, moet je beveiligingsinformatie opgeven. Door deze informatie op te geven laat je zien dat de reset is uitgevoerd door jou of iemand die jij vertrouwt.

En nog een vraag, hoe zet ik mijn samsung terug naar fabrieksinstellingen?

Apps > Instellingen > Privacy > Reset fabrieksgegevens.
  1. 1 Veeg naar boven om toegang te krijgen tot je apps en tik vervolgens op "Instellingen".
  2. 2 Tik op "Algemeen beheer".
  3. 3 Tik op "Resetten".
  4. 4 Tik op "Fabrieksgegevens herstellen".
  5. 5 Tik op "Resetten".
Hoe kan je een iPhone helemaal opnieuw instellen? Er zijn twee manieren om je iPhone te resetten: een zachte reset en een harde reset.
Bij een zachte reset start u uw iPhone opnieuw op zonder uw gegevens of instellingen te wissen. Voor een zachte reset houdt u de Slaap/Wektoets (aan de bovenkant van uw iPhone) ingedrukt totdat de schuifregelaar "Schuif naar uitschakelen" verschijnt. Schuif de schuifknop naar rechts om uw iPhone uit te schakelen. Zodra uw iPhone is uitgeschakeld, houdt u de Slaap/Wektoets opnieuw ingedrukt tot het Apple-logo verschijnt.
Een harde reset is wanneer u alle gegevens en instellingen van uw iPhone wist. Ga voor een harde reset naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen.

Trouwens, wat is het voordeel van een imac?

Het voordeel van een iMac is dat het een alles-in-één computer is die een krachtige processor combineert met een beeldscherm met hoge resolutie in een slank, gestroomlijnd ontwerp. iMac is ook gemakkelijk in te stellen en te gebruiken, en wordt geleverd met allerlei ingebouwde programma's voor productiviteit, creativiteit en entertainment.

Door Tormoria Palacious

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen accenten typen? :: Hoe Imac volledig resetten?
Handige links