Huis > H > Hoe Moet Je Een Wachtwoord Resetten?

Hoe moet je een wachtwoord resetten?

Je wachtwoord wijzigen
  1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
  2. Tik bovenaan op Beveiliging.
  3. Tik onder Inloggen bij Google op Wachtwoord. Mogelijk moet je inloggen.
  4. Vul je nieuwe wachtwoord in en tik dan op Wachtwoord wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Wat moet ik doen als mijn Samsung scherm zwart blijft?

Druk en houdt ingedrukt de [volume omlaag knop] + [aan/uit knop] voor 10 tot 30 seconden. Het toestel zal uitgaan en het opstart scherm weer laten zien.
Vervolgens, hoe krijg ik mijn samsung weer aan?
Houd de standby knop en de volume omhoog knop tegelijk ingedrukt. Laat de knoppen na 10 seconden weer los. Zet het toestel weer aan door de standby knop ingedrukt te houden.

Waar zit aan uit knop Samsung tablet?

De aan-uitknop van de Samsung tablet bevindt zich rechtsboven op het apparaat. Mensen vragen ook: wat gebeurt er als je een harde reset doet? Wanneer u een harde reset uitvoert, gaat uw computer terug naar de staat waarin hij verkeerde toen u hem voor het eerst aanzette. Al uw programma's en bestanden zijn verdwenen, en u moet weer van voren af aan beginnen.

Gerelateerde artikelen

Wat moet je doen als een oortje het niet doet?

Er zit een kortsluiting in dat oordopje als maar één kant hapert. Als u helemaal geen geluid hoort, kan de breuk dicht bij de metalen pen zitten die in uw toestel gaat.

Dit in overweging nemend, wat gebeurt er als ik mijn samsung reset?

Bij het resetten van je Samsung smartphone worden al je persoonlijke bestanden verwijderd. Ook al je foto's, filmpjes en contacten worden dus gewist. Maak daarom eerst een back-up van alle bestanden die je wilt bewaren. Zet deze bijvoorbeeld op een geheugenkaart of sla ze op in de cloud.
Wat moet je doen als je telefoon niet meer reageert Samsung?
Via een 'Soft Reset' kan je je toestel zonder dataverlies opnieuw opstarten. Om de telefoon opnieuw op te starten bestaat er een knoppen combinatie die je kunt indrukken. Deze voer je uit door twee knoppen tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag (-) knop.

Je kunt ook vragen kan mijn samsung niet ontgrendelen?

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen.
Waarom gaat mijn Samsung niet aan? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw Samsung niet aangaat. Het eerste wat u moet doen is controleren of de telefoon is aangesloten op een voedingsbron. Als dat zo is, moet u controleren of de telefoon is ingeschakeld door op de aan/uit-knop te drukken. Gaat de telefoon nog steeds niet aan, probeer dan de batterij eruit te halen en er weer in te doen. Als dat niet werkt, probeer dan de telefoon te resetten door de batterij eruit te halen, de aan/uit-knop 30 seconden ingedrukt te houden en de batterij er weer in te doen. Gaat de telefoon nog steeds niet aan, dan is er waarschijnlijk een probleem met de hardware of software en moet u hem naar een servicecentrum brengen.

Je kunt ook vragen hoe zet ik mijn lenovo tablet terug naar fabrieksinstellingen?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw Lenovo tablet kunt resetten naar de fabrieksinstellingen. Een manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de "reset" optie te vinden. Deze bevindt zich meestal in de "persoonlijke" of "systeem" instellingen. Een andere manier is om de hardware knoppen op je apparaat te gebruiken om het te resetten. Bij de meeste Lenovo-tablets moet je de aan/uit-knop en de volume-omhoog-knop tegelijkertijd een paar seconden ingedrukt houden. Het resetmenu verschijnt dan.

Door Loss Frenzel

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je een Samsung zonder wachtwoord? :: Waarom kan ik mijn pc niet opnieuw instellen?
Handige links