Huis > H > Hoe Reset Je Een Samsung Zonder Wachtwoord?

Hoe reset je een Samsung zonder wachtwoord?

Hoe Samsung resetten zonder wachtwoord?
  1. Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.
  2. Houd de knoppen Volume Up, Power, en Home/Bixby ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.
  3. Wacht een paar seconden.
  4. Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke 3D bril voor Samsung TV?

De SSG-5100GB/XC is een actieve 3D-bril voor gebruik met diverse TV's.

Je kunt ook vragen hoe doe je een soft reset op samsung?

Via een 'Soft Reset' kan je je toestel zonder dataverlies opnieuw opstarten. Om de telefoon opnieuw op te starten bestaat er een knoppen combinatie die je kunt indrukken. Deze voer je uit door twee knoppen tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag (-) knop.
Bovendien, hoe reset je hele telefoon?
Telefoon resetten voor Google Android 9:
  1. Veeg van onder naar boven over het scherm en tik op 'Instellingen'.
  2. Scroll naar beneden en tik op 'Systeem'.
  3. Tik op 'Geavanceerd'.
  4. Tik op 'Opties voor resetten'.
  5. Tik je op 'Alle gegevens wissen'.
  6. Tik op 'Telefoon resetten'.
  7. Als je het zeker weet, tik je op 'Alles wissen'.

Kan geen harde reset doen?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen als u geen harde reset kunt uitvoeren. Probeer eerst uw apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer het dan te resetten vanuit het instellingenmenu. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw toestel op een computer aan te sluiten en iTunes te gebruiken om het te resetten. Ten slotte, als geen van deze dingen werkt, kunt u contact opnemen met de fabrikant van uw apparaat voor hulp. Wat gebeurt er als je een harde reset doet? Een harde reset is het terugbrengen van een apparaat naar de toestand waarin het verkeerde toen het de fabriek verliet. Dit kan worden gedaan om softwarefouten te verhelpen of om het apparaat terug te zetten naar de standaardinstellingen. Bij een harde reset worden alle gegevens op het apparaat gewist en worden de fabrieksinstellingen hersteld.

Gerelateerde artikelen

Kun je een 3D film kijken zonder bril?

Er zijn verschillende beeldschermen op de markt gebracht waarmee u zonder bril naar beelden in 3D kunt kijken. Deze bril is niet meer nodig. Deze vorm van kijken wordt auto 3D genoemd.

Hoe kun je je telefoon ontgrendelen zonder code?

Download en installeer DroidKit op uw Windows-of Mac-computer. Laad de tool na installatie op uw computer en klik op de optie'Scherm ontgrendelen'op de startpagina. Sluit nu uw Android-smartphone aan via een USB-kabel en klik vervolgens op de knop'Start'.
Dienovereenkomstig, kan mijn samsung telefoon niet meer ontgrendelen?
Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen.

Hoe krijg ik mijn Samsung weer aan?

Houd de standby knop en de volume omhoog knop tegelijk ingedrukt. Laat de knoppen na 10 seconden weer los. Zet het toestel weer aan door de standby knop ingedrukt te houden.
Waarom kan ik mijn telefoon niet resetten? Er zijn een paar redenen waarom u uw telefoon mogelijk niet kunt resetten. Als u uw wachtwoord bent vergeten, moet u uw telefoon opnieuw instellen met uw Google-account. Als dat niet lukt, moet u contact opnemen met uw provider. Als je telefoon bevroren is of niet meer reageert, kun je een harde reset proberen door de aan/uit-knop en de volume omhoog-knop 10 seconden ingedrukt te houden. Als dat niet werkt, moet je contact opnemen met je provider of je telefoon naar een servicecentrum brengen.

Bovendien, wat is de betekenis van reboot?

Het woord reboot is een computerterm die verwijst naar het opnieuw opstarten van een computersysteem. Een computersysteem herstarten kan om verschillende redenen gebeuren, bijvoorbeeld om een fout te herstellen, om software bij te werken of om gegevens in de cache te wissen.

Door Meggie

Vergelijkbare artikelen

Hoe reset je een Samsung TV? :: Hoe moet je een wachtwoord resetten?
Handige links