Huis > H > Hoe Reset Je Een Ipad Zonder Toegangscode?

Hoe reset je een iPad zonder toegangscode?

Stap 4: herstel uw iPad
  1. Zoek uw iPad in de Finder of in iTunes op de computer waarop deze is aangesloten. (Lees hoe u de aangesloten iPad vindt.)
  2. Kies 'Herstel' wanneer u de opties 'Herstel' en 'Werk bij' te zien krijgt.
  3. Wacht tot het proces is voltooid.
  4. Koppel de iPad los van de computer en configureer de iPad.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe krijg ik mijn iPad weer aan?

Een iPad herstarten
  1. Houd een van de volumeknoppen en de bovenste knop ingedrukt tot u de schuifknop 'Zet uit' ziet.
  2. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld.
  3. Om het apparaat weer in te schakelen, houdt u de bovenste knop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet.
Dienovereenkomstig, wat gebeurt er als ik terugga naar fabrieksinstellingen?
Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account.

Kun je een iPad opschonen?

Ja, u kunt een iPad schoonmaken. Gebruik een zachte, pluisvrije doek. licht bevochtigd met water. Voorkom dat er vocht in de openingen komt. Kan mijn iPad niet meer ontgrendelen? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u uw iPad niet meer kunt ontgrendelen. Misschien ben je je wachtwoordcode vergeten, of misschien heb je nog nooit een wachtwoord ingesteld en weet je niet hoe je hem moet ontgrendelen. Als u uw wachtwoordcode niet meer weet, kunt u proberen een herstelmodus te gebruiken om uw iPad te resetten. Als je nog nooit een wachtwoord hebt ingesteld, kun je proberen het standaard wachtwoord te gebruiken, namelijk 0000. Als geen van deze opties werkt, moet u mogelijk contact opnemen met Apple support voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik je iPad als tweede scherm Windows 10?

U kunt de iPad op uw laptop of computer aansluiten met behulp van de APP Duet Display. U kunt Duet Display installeren op uw computer of laptop. De iPad wordt herkend als tweede scherm. U kunt de instellingen naar eigen wens aanpassen.

Dienovereenkomstig, hoe haal je activeringsslot weg?

Het activeringsslot verwijderen
  1. Ga naar www.iCloud.com/find.
  2. Log in met uw Apple ID en wachtwoord.
  3. Klik bovenaan op 'Alle apparaten'.
  4. Selecteer het apparaat dat u wilt verwijderen uit iCloud.
  5. Klik op 'Verwijder uit account'.
Wat moet je doen als je je toegangscode niet meer weet?
Als u uw pincode of wachtwoord vergeten bent van uw Android tablet, zit er helaas maar één ding op: een hard reset uitvoeren. Om weer toegang te krijgen zal u uw apparaat moeten terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Jammer genoeg bent u dan wel al uw data kwijt, tenzij u vooraf een back-up heeft gemaakt.

Waarom crasht mijn iPad?

Als een app is vastgelopen of je iPad steeds crasht, helpt het om je iPad te resetten of te herstarten. Dit zet je iPad weer met beide benen op de grond, zonder dat je apps en instellingen kwijtraakt. Meestal lost dit je probleeem wel op. Het resetten van je iPad is zo gebeurd, zonder verlies van gegevens.
Is terugzetten naar fabrieksinstellingen voldoende? Nee, herstellen naar fabrieksinstellingen is niet voldoende. U moet ook updates en beveiligingspatches installeren.

Dienovereenkomstig, kan niet terug naar fabrieksinstellingen?

Het is niet mogelijk om de meeste elektronische apparaten terug te zetten naar hun fabrieksinstellingen. Dit komt omdat wanneer u de instellingen van een apparaat eenmaal hebt gewijzigd, de nieuwe instellingen meestal in het geheugen van het apparaat worden opgeslagen. Om een apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, moet u de nieuwe instellingen uit het geheugen van het apparaat wissen, wat meestal niet mogelijk is.

Door Doughman

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn startscherm terug? :: Kan pc niet herstellen?
Handige links