Huis > I > Is Avast Cleanup Gratis?

Is Avast Cleanup gratis?

Van Avast Cleanup is zowel een gratis als een betaalde versie verkrijgbaar. Voor de betaalde versie hebt u een abonnement nodig.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Wat kost Avast Cleanup?

Avast Cleanup Premium is precies wat er op het blik staat. Een premium-app voor het opschonen van uw pc. Het kost $ 49,99 per gebruiker per jaar, $ 89,99 voor twee jaar of $ 129,99 voor drie. Dat is niet goedkoop, hoewel je een . Mensen vragen ook: hoe werkt avast? Avast Antivirus (zowel de gratis als de betaalde versie) verzamelt verschillende soorten informatie over gebruikers. Sommige van deze gegevens zijn nodig om de software naar behoren te kunnen laten werken, terwijl andere data wordt verzameld voor analyse of toekomstige ontwikkeling van producten.

Men kan zich ook afvragen: is avast te vertrouwen?

Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag. Het hangt af van wie je het vraagt en wat hun persoonlijke mening is. Sommige mensen vertrouwen avast omdat het een bekend en populair antivirusprogramma is. Anderen vertrouwen het misschien niet omdat het een softwareprogramma is en zij geloven dat alle softwareprogramma's het potentieel hebben om kwaadaardig te zijn. Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen of hij avast al dan niet vertrouwt. Wat doet Avast Premium Security? Avast Premium Security biedt meerlaagse bescherming voor uw computer. Het omvat een antivirusmotor, een firewall en een antispamfilter. Het biedt ook real-time bescherming tegen malware en phishing-aanvallen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe Avast opzeggen?

Tik op uw profielafbeelding rechtsboven op het scherm en selecteer Betalingen en abonnementen. Tik op Abonnementen. Selecteer het Avast-abonnement dat u wilt opzeggen. Tik op Abonnement annuleren. Wat voor Anti Virus Free is betrouwbaar? Top 5 beste gratis antivirusprogramma's van 2022

  • Avast Free Antivirus: beste keuze voor persoonlijke antivirusbescherming.
  • Sophos Home Free: beste keuze voor antivirusmanagement op afstand.
  • AVG AntiVirus Free: beste keuze voor Windows-gebruikers.
  • Bitdefender Antivirus Free Edition: beste keuze voor iOS-gebruikers.

Wat is Avast Ultimate?

Met Avast Ultimate (meerdere apparaten) kunt u tot 10 apparaten tegelijk activeren en uw abonnement gebruiken in Windows, Mac, Android en iOS. Met Avast Ultimate kunt u uw abonnement op 1 Windows-pc activeren. Trouwens, waarom is avast gratis? De gratis versie van Avast heeft een aantal beperkingen ten opzichte van de betaalde versie. Zo krijg je bijvoorbeeld geen toegang tot de tech support en heb je maar beperkte opties voor het aanpassen van de software. Ook heb je minder bescherming tegen ransomware en phishing-aanvallen. De reden dat Avast gratis is, is dus omdat er beperkingen zijn aan wat je kunt doen met de software.

Vervolgens, hoe kom ik in contact met avast?

Om contact op te nemen met avast kunt u het beste telefonisch contact opnemen via het volgende nummer: +31 20 716 1560. Wanneer u belt wordt u doorverbonden met een medewerker die u in het Nederlands kan helpen.

Door Gardell Benston

Vergelijkbare artikelen

Wat kost een Avast abonnement? :: Hoe kan ik mijn Norton opnieuw installeren?
Handige links