Huis > W > Wat Kost Een Avast Abonnement?

Wat kost een Avast abonnement?

Het eerste pakket kost je €69,99 per jaar en is goed voor één apparaat. Je kunt deze versie voor 30 dagen gratis uitproberen. Het tweede pakket kost €89,99 per jaar en werkt op maximaal tien apparaten tegelijkertijd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat doet Avast Premium Security?

Avast Premium Security waarborgt uw veiligheid door u automatisch om te leiden naar veilige sites. Zo komt u nooit op een vervalste site terecht. Daarnaast beschermt dit programma u tegen gehackte routers die u met behulp van nep-DNS-instellingen omleiden naar nepwebsites. Hoe Avast abonnement opzeggen? Tik op uw profielafbeelding rechtsboven op het scherm en selecteer Betalingen en abonnementen. Tik op Abonnementen. Selecteer het Avast-abonnement dat u wilt opzeggen. Tik op Abonnement annuleren.

Daarvan, waarom is avast gratis?

Er zijn vele redenen waarom Avast gratis is. Het bedrijf verdient geld met andere producten, zoals de betaalde versie van Avast, en met advertenties. Daarnaast biedt Avast gratis bescherming aan gebruikers in ruil voor gegevens over hun surfgedrag, die het bedrijf vervolgens verkoopt aan adverteerders. Dienovereenkomstig, wat is de beste gratis virusscanner? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van individuele behoeften en voorkeuren. Enkele populaire gratis virusscanners zijn echter Avast Free Antivirus, AVG Free Antivirus en Bitdefender Free Antivirus. Alle drie deze opties bieden basisbescherming tegen malware en virussen, en zijn gratis beschikbaar.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Wat is de beste virusscanner voor Windows?

AntivirusVanaf prijsGeldterug-garantie
1.🥇 NortonUS$ 19,99 / jaar60 dagen
2.🥈 BitdefenderUS$ 23,99 / jaar30 dagen
3.🥉 TotalAVUS$ 29,00 / jaar30 dagen
4. McAfeeUS$ 49,78 / jaar30 dagen
Men kan zich ook afvragen: is gratis antivirus voldoende? Sommige gratis virusscanners presteren bijna even goed als betaalde. Maar er zijn wel nadelen zoals reclame, ongewenste browseruitbreidingen en een extra privacyrisico.

Men kan zich ook afvragen: hoe verleng ik gratis avast?

Avast Free Antivirus activeren

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Avast Antivirus ( ) in het systeemvak van de taakbalk van Windows en selecteer Registratiegegevens. Klik op het scherm Mijn abonnementen op Nu upgraden naast Avast Free Antivirus.
Dit in overweging nemend, is gratis avg goed? Vanuit technisch oogpunt is free avg goed? Dit is een moeilijke vraag te beantwoorden omdat er veel verschillende meningen over zijn. Sommigen zullen zeggen dat het een uitstekende gratis virusscanner is, terwijl anderen beweren dat het niet goed genoeg is. Het antwoord hangt eigenlijk af van uw eigen voorkeuren en behoeften.

Heb je een virusscanner nodig bij Windows 10?

Virus scanners zijn over het algemeen niet nodig met Windows 10, aangezien het besturingssysteem een ingebouwde virusscanner heeft die goed werkt. Er zijn echter bepaalde virussen en malware die deze scanner niet kan detecteren, waardoor het aanbevolen wordt om een ​​virusscanner te gebruiken die real-time bescherming biedt.

Door Pliam Bernath

Vergelijkbare artikelen

Is gratis AVG goed? :: Is Avast Cleanup gratis?
Handige links