Huis > H > Hoe Oneplus Aanzetten?

Hoe OnePlus aanzetten?

De telefoon aanzetten

Druk op de zijknop en houd de knop ingedrukt totdat het scherm oplicht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een OnePlus?

Zwart 6,55 - 2400x1080 - 128GB vergelijkSmartphones 549,- 9 prijzen 9 winkels One Plus 9 (8 GB intern, 128 GB opslag) Blauw 6,55 - 2400x1080 - 128 GB vergelijkSmartphones

Hoe start ik mijn OnePlus Nord opnieuw op?

Om de OnePlus Nord N10 opnieuw op te starten, houd de aan/uit-toets en de volume-omhoog-toets op de zijkant van de OnePlus Nord N10 ingedrukt tot het scherm zwart wordt. De OnePlus Nord N10 start automatisch opnieuw op.
Dienovereenkomstig, hoe zet je een one plus nord uit? Om de OnePlus Nord uit te schakelen, houdt u de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Er verschijnt een menu op het scherm. Tik op de optie "Uitschakelen". De telefoon zal dan uitschakelen.

Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een one plus uit?

Om een one plus uit te schakelen, moet u de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt houden. Er verschijnt een menu op het scherm met de optie Uitschakelen. Tik hierop en de telefoon wordt uitgeschakeld. Wat dit betreft, hoe oneplus opnieuw opstarten? Er zijn een paar manieren om uw OnePlus-telefoon opnieuw op te starten:
1. Houd de aan/uit-knop ongeveer 10 seconden ingedrukt, totdat de telefoon opnieuw opstart.
2. Als uw telefoon niet reageert, kunt u een geforceerde herstart proberen door de aan/uit-knop en de volume omlaag-knop ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden, totdat de telefoon opnieuw opstart.
3. Als uw telefoon nog steeds niet reageert, kunt u een harde reset proberen door de aan/uit-knop en de volumeknop omhoog ongeveer 10 seconden ingedrukt te houden, totdat de telefoon opnieuw opstart.

Gerelateerde artikelen

Wat is de nieuwste OnePlus?

De nieuwe Snapdragon 8 Gen 1-chip wordt gebruikt in de OnePlus 10 Pro, die een 6,7-inch amoled-scherm heeft. Het toestel kan maximaal 128 of 256 gigabyte aan opslag bevatten. De OnePlus 10 Pro is zwart en groen en draait op OxygenOS 12.

Hoe schakel je een OnePlus 8 uit?

Om uw OnePlus 8 uit te schakelen, houdt u gewoon de aan/uit-knop enkele seconden ingedrukt. Er verschijnt een menu op het scherm met de optie Uitschakelen. Tik hierop, en je telefoon wordt uitgeschakeld.

Door Milinda Kopatz

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn WiFi terug? :: Waar vind ik USB debugging?
Handige links