Huis > H > Hoe Automatisch Vertalen Aanzetten?

Hoe automatisch vertalen aanzetten?

Vertaling opvragen of vertaling uitschakelen

  1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik onder Talen op Taal.
  5. Vink het selectievakje 'Aanbieden om pagina's te vertalen die in een voor jou onbekende taal zijn' aan of uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe automatisch handtekening in Outlook?

U kunt een handtekening invoegen in een nieuw bericht. Klik op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen in de groep Toevoegen. Klik op een e-mailaccount om er de standaardhandtekening aan te koppelen.

Daarvan, wat kost itranslate?

Het gebruik is gratis, maar de spraakvariant iTranslate Voice kost 9,99 euro. Ook handig: deze app doet het op je smartwatch. Zo vertaal je extra snel. iTranslate is gratis te downloaden voor Android en iOS. Vervolgens, wat is itranslate? iTranslate is de toonaangevende vertaal- en woordenboekapp. Vertaal eenvoudig tekst & websites of voer gesproken gesprekken in meer dan 100 talen. Dankzij onze nieuwe offline modus kun je iTranslate in het buitenland gebruiken zonder hoge roamingkosten te betalen.

Vervolgens, wat is de beste vertaalcomputer?

Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, aangezien de beste vertaalcomputer afhangt van de specifieke behoeften en eisen van de gebruiker. Enkele factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een vertaalcomputer zijn het soort tekst dat moet worden vertaald, de talen die erbij betrokken zijn, de vereiste nauwkeurigheid, de snelheid van de vertaling en het budget. Hoe pagina vertalen in Chrome? Chrome biedt ingebouwde vertaling van webpagina's. Als u deze functie wilt gebruiken, klikt u gewoon op het pictogram Vertalen naast de adresbalk. Standaard vertaalt Chrome pagina's naar de taal waarin u ze bekijkt.
Als u dit gedrag wilt veranderen, kunt u naar de instellingen van Chrome gaan. Klik onder 'Geavanceerd' op 'Talen'. Hier kunt u uw "voorkeurstaal" wijzigen en ook de vertaling voor specifieke talen uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe Acer laptop aanzetten?

Start de Windows setup. De laptop moet aangezet worden. U kunt verbinding maken met het internet. Je moet de kleine lettertjes lezen. Je moet je aanmelden met een Microsoft account. Zorg voor een wachtwoord en een gebruikersnaam. Privacy instellingen moeten geregeld worden. Er is een registratie scherm. Begin met je laptop.

Wat dit betreft, hoe kan je een pdf bestand vertalen?

Vertaal pdf met Google Documenten

Log in op Google Documenten en open uw eerste document. Navigeer naar menu: 'Extra' en kies in het vervolgkeuzemenu 'Document vertalen'
Hoe gaat het in het Maleisisch? apa khabar

He, Nina, hoe gaat het?

Wie vertaalt het gesprek?

De Google Assistent kan gesprekken live vertalen, maar vooralsnog was daar een Google Home-speaker of slim scherm voor nodig. Dat is niet handig voor op reis. Nu rolt de functie ook uit naar smartphones. De spraakassistent vertaalt het gesprek aan beide kanten. Hoe was je dag vertalen? Het was een dag met ups en downs. Soms voelde ik me productief en vooruitgang boekte, maar op andere momenten struikelde ik over mijn eigen taalbarrière. Het was een uitdagende, maar ook leerzame dag.

Hoe kun je een mail vertalen?

Om een e-mail te vertalen, kunt u verschillende online hulpmiddelen gebruiken, zoals Google Translate, Bing Translate of een online vertaalmachine.

Door Tse

Vergelijkbare artikelen

Wat zijn de verzendkosten van Amazon? :: Wat kost een postzegel bij Greetz?
Handige links